• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Doktor da benim gibi laktoz intoleransindan şüphelendi tahlil istedi ama eşim akşam göturecek tahlile biz orada beklemedik kaka yapmasını. Bir haftada yine 300 gr kadar kilo almiş, alerji olsa alamazdi dedi. Bu kadar kaka yaparken nasıl kilo alıyor ben de anlamadım poposu pişik oluyor kaka yapmaktan
Bizim kaka sayisi gunde 1 veya 2 ama bikac gune kadar asiri suluydu. Oglumun da gelisimi masallah onde kafalarimiz yandi artik dusunmekten eskilerin tek derdi altini temizleyp emzirmekmis simdi hastaliklardan hastalik seciyoruz sukur yine de bugunlerimize ne diyelim. Kaka testini nasil veriyoruz onu da merak ediyorum beze degmeden mi alinmasi gerek

O zaman sen kesin doktora goruncen canim ama kandan bakmak isterse izin verme. Cunku varsa bile %90 dogru cikmayacak bosuna bebeginin cani yancak ben manyak gibi yaptirdim mahvoldu cocuk aglamaktan. Kakada gizli kana flan bakilsin

Bizim kaka sayisi gunde 1 veya 2 ama bikac gune kadar asiri suluydu. Oglumun da gelisimi masallah onde kafalarimiz yandi artik dusunmekten eskilerin tek derdi altini temizleyp emzirmekmis simdi hastaliklardan hastalik seciyoruz sukur yine de bugunlerimize ne diyelim. Kaka testini nasil veriyoruz onu da merak ediyorum beze degmeden mi alinmasi gerek
Bezin kakayı emmemesi için ters tut dedi doktor ama laboratuvar kap vermişti ona koyduk. Yarim saat içinde getir diyorlar bir de.Bazı sonuçları çıktı lökosit 5-6 çıkmış enfeksiyon var sanırım. Yarın arayacağım doktoru tekrar belki kan idrar tahlili de ister. 37-37.5 ateş görmüştüm bir iki defa

Canim bilmiyorum belki tesaduf ama daha sakin bi bebek oldu en azindan yarim saat bi saat aglamdan durabiliyor sagolsun😁 bi de emerken karni gurul gurul yapardi hatta bagirsak hareketlerini kucagina alan biri cok rahat hissederdi simdi onlar kesildi mesela. Emrken nefrettle emerdi cocuk resmen agla agla fenalik basardi bana da ama simdi memeye karsi daha bi barisik. Kakasindaki mukus 3 4 bezde yok. Diyorumya belki bunlar tesaduf alerji ve diyetlemi ilgili bilmiyorum ama biras dhaa goturup sonra diyeti acicam o zman zten belli olcak sikayetleri geri gelirse anlicamki alerjisi var. Bu konuda baya uzun bi sure gunebakan_ gunebakan_ le fikir alis verisi yaptim sagolsun beni cok iyi yonlendirdi. Ondan oncesinde alerjiyle ilgili hicbir bilgim yoktu.
Bence ilgisi vardır canım. Ne güzel rahatlamanıza sevindim 😊 diyete uyabilmek de büyük başarı. Benim de alerji ile ilgili hiç bilgim yoktu epey şey öğrendik gunebakan_ gunebakan_

Sizde belirtiler neydi acaba
Çok belirgin bir belirti yok aslında kakası bazen mukuslu oluyor gaz sıkıntısı devam ediyor özellikle süt ürünleri fazla tüketirsem. Konak var ve kulak arkaları kuru döküntülü. Gündüz uykuları yok denecek kadar az ama gece iyi uyuyor maşallah

Bezin kakayı emmemesi için ters tut dedi doktor ama laboratuvar kap vermişti ona koyduk. Yarim saat içinde getir diyorlar bir de.Bazı sonuçları çıktı lökosit 5-6 çıkmış enfeksiyon var sanırım. Yarın arayacağım doktoru tekrar belki kan idrar tahlili de ister. 37-37.5 ateş görmüştüm bir iki defa
Mukuslu kakada lökosit cikiyomus zten canim oyle biliyorum.

Bence ilgisi vardır canım. Ne güzel rahatlamanıza sevindim 😊 diyete uyabilmek de büyük başarı. Benim de alerji ile ilgili hiç bilgim yoktu epey şey öğrendik gunebakan_ gunebakan_
Bi de tam anlamiyla rahatlayacagimiz krizlerimizin kesilecegi gunler gelse hayirlisiyla isinlansak o gunlere 😄

Çok belirgin bir belirti yok aslında kakası bazen mukuslu oluyor gaz sıkıntısı devam ediyor özellikle süt ürünleri fazla tüketirsem. Konak var ve kulak arkaları kuru döküntülü. Gündüz uykuları yok denecek kadar az ama gece iyi uyuyor maşallah
Aynı belirtiler bizde de var, kaka her zaman mukuslu tek fark. Kulak arkası konak, gaz ve uyku durumu da aynı. Kan testinde alerji çıkmadı ama güvenilirliği düşük tabii. 3.ay kilo alımı da azdı bebeğimin. Doktor alerjik durum yok dedi ama emin de olunamıyor tabii. Acaba bende mi diyet yapsam 🙄

Aynı belirtiler bizde de var, kaka her zaman mukuslu tek fark. Kulak arkası konak, gaz ve uyku durumu da aynı. Kan testinde alerji çıkmadı ama güvenilirliği düşük tabii. 3.ay kilo alımı da azdı bebeğimin. Doktor alerjik durum yok dedi ama emin de olunamıyor tabii. Acaba bende mi diyet yapsam 🙄
Vallahi canım diyet biraz zor ama bir süre denenebilir. Kakada kan pişik egzama olmadan Doktorlar diyet yaptırmıyor. Ama bende belki tekrar deneyebilirim Dolunay89 Dolunay89 dan gaza geldim 😅 olmadı burda birbirimizi teşvik ederiz

Doğduğu günden beri prima premium care kullanıyorum çişi geçmiyor ama kakası hep sırtında acaba çok sıkmıyor gevşek mi bırakıyorum. Buarada 4 numara kullanıyorum boyutu tam yani büyükte gelmiyor ama anlamadım niye oluyor
Benim bebeğimde öyleydi sonra farkettim ki kakasını yaparken poposunun altından tutuyorsam eğer beline kadar çıkıyor, sizinde belki öyledir

O konuda sorun yaşamıyoruz biz hem bez dolu oluyo hem üzerine cikiyo:)bez molfix 2 numara kullandik o genisti baya simdi sleepy aldim 2 numara biraz kucuk gibi ama ikisinde de tasma oldu
Biz sleepy 4 e gectik. Vücudunu sıksın istemiyorum. Oyuzden hep büyük alıyorum. 3+ oluyordu aslında 😉😉 ayrica gece kilodu aldım bakalım deneyecegim

Vallahi canım diyet biraz zor ama bir süre denenebilir. Kakada kan pişik egzama olmadan Doktorlar diyet yaptırmıyor. Ama bende belki tekrar deneyebilirim Dolunay89 Dolunay89 dan gaza geldim 😅 olmadı burda birbirimizi teşvik ederiz
Yapacaksan 1 ayi gozden cikar da basla canim yoksa diyet yaptigin gunlerde bosa gitmis olur minimum 21 gune temizleniyomus vucut

Back