• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Maşallah.
Bende her bebeğin farklı olduğunu düşünüyorum.
Tepkileride farklı olabiliyor demek ki
Kesinlikle canim huyu suyu ile hepsi birbirinden farklı saglicakla buyusunler onemli olan.
İlk gozagrim prematüre dogdu onda hwrseyi gec yaşadık ama onların gücü de başka oluyor geriden geriden giderken birden 2 adjm atıyorlar ve yetişmiş oluyor hatta gecmis bile :)
Bu bebeğim vaktinde dogdu cok sukur ❤ bakıyorum izliyorum öyle bunu ve onu takdir etmek yerine dönüyorum ilkgozagrim takdir ediyorum sen ne çok şey başarmışsın diye 🙏
Analik zor ama prematüre annesi olmak çok zor geldi geçti şükür hersey yolunda simdi ❤
Konu evlat olunca dökülüyor işte uzun oldu 🤦‍♀️
Anın tadını yaşa canim ama her anın doya doya 🥰

Kızlar merhaba ✋🏻 Canım çok skkın bebeğim hiç meme emmiyor mamayı yiyor ama kucağıma emzirmek için alıyorum kıyamet kopuyo dün başladı başıma ağrılar girdi artık napcağımı ne yok izleyeceğimi bilmiyorum nolur yardımcı olun 😞
Biberondan likir likir geliyor tabi uyanık bebis.
Kuzum ac olup memeyi vereceksin ısrar edeceksin yada sagip vereceksin son caren. Umarim tutar Allah kolaylık versin

Arkadaşlar hepiniz güle güle büyütün kolaylıklar dilerim. Ben 26 ocak 'ta doğum yaptim. Oğlum da süt alerjisi çıktı. Diyet başladım. Bizim ocak ve şubat annelerinde çok kişide var sizin grupta da var mi ve süreç nasıl ilerledi merak ediyorum. Ayrıca rota aşısı yaptırdınız mı ve bebeğe etkisi oldu mu? Bu rahatsızlığın son yıllarda bu kadar artmasının nedeni ne olabilir acaba?

Kızlar merhaba ✋🏻 Canım çok skkın bebeğim hiç meme emmiyor mamayı yiyor ama kucağıma emzirmek için alıyorum kıyamet kopuyo dün başladı başıma ağrılar girdi artık napcağımı ne yok izleyeceğimi bilmiyorum nolur yardımcı olun 😞
Canım öncelikle sakin ol. Ben 1.5 aydır bunu yasıyorum. Kesinlikle uyanıkken teklif etme ve ısrar etme. Uykuluyken emzir uyuyoken emzir

Bide mutlaka bunun bi sebebi vardır sebebe odaklan ve öyle çözmeye çalış ben emzirme danışmanı cagirdim ve meğersem çok fazla tazyikten oluyomus. Şimdi farklı bir pozisyon da emziriyorum ve stresi hissettirme

Merhabalar ben cok kotu ve zor günler geçiriyorum pazartesi yüzümün sag tarafında başlayan rahatsızlık nedeniyle hastaneye gittim yüz felci geçirdiğimi öğrendim fizik tedavi ve akupunktur a başladım yarın tekrar nörolojiye gidecegim kontrol için değişen tek şey biraz daha konuşmam düzeldi dr um yorgunluktan olduğunu söyledi Emarda ve kanda cok şükür ki birsey çıkmadı 3 gece annemlerde kaldım dinlenmen lazım dedi dr ama yinede insan cok dinlenemiyor zaten yuzumu gördükçe ağlıyorum oglumu sag tarafima alamıyorum geçecek diye bekliyorum ...
Çok geçmiş olsun, Allah tez zamanda şifa versin canım

kızlar sütüm sanırım iyice azaldı. Şimdi sağdım baktım. 4-4.5 saatte toplam çıkan 120. Sağdan 80 soldan 40. Az değil mi bu oran? Siz sağdığınızda ne kadar çıkıyor .
Ben toplam 60cc falan cikiyor dogum yaptigimdan beri sagdikca cok az sutum cikti o yuzden hic sagmadim moralim bozulmasin diye. Gecen bi deneyeyim dedim iki memede toplam 60 ancak cikti. Ilk iki ay sadece anne sutuyle guzel kilo almisti o yuzden saginca az cikmasini dert etmemistim bakalim bu ay ne olucak yarin kontrolumuz var merak icindeyim

Bende yaklaşık 3 hafta önce gece doyarak uyusun diye sağdığım sütü vermiştim, sadece 2 gece ya ama hemen rahatlığına alıştı 1 hafta zorladı beni, emmek istemedi baya ağladı ama azmettim vermedim biberon en sonunda pes etti de düzeldi. Seninki de muhtemelen zorlanmak istemiyordur canım. Gündüz iyice acıkmasını bekle, ben oyuncaklarla falan dikkatini dağıtıyordum bir de hem gezerek hem konuşarak emzirdim.
Bir de lansinohun anne memesine yakın bir biberonu var hatta onu biberona alışan bebekleri tekrar memeye döndürmek için kullanıyorlarmış yorumları hep bu şekildeydi. Bir araştır istersen

Merhabalar ben cok kotu ve zor günler geçiriyorum pazartesi yüzümün sag tarafında başlayan rahatsızlık nedeniyle hastaneye gittim yüz felci geçirdiğimi öğrendim fizik tedavi ve akupunktur a başladım yarın tekrar nörolojiye gidecegim kontrol için değişen tek şey biraz daha konuşmam düzeldi dr um yorgunluktan olduğunu söyledi Emarda ve kanda cok şükür ki birsey çıkmadı 3 gece annemlerde kaldım dinlenmen lazım dedi dr ama yinede insan cok dinlenemiyor zaten yuzumu gördükçe ağlıyorum oglumu sag tarafima alamıyorum geçecek diye bekliyorum ...
Çok geçmiş olsun canım, bir an önce sağlığına kavuşursun inşallah 🌿

kızlar sütüm sanırım iyice azaldı. Şimdi sağdım baktım. 4-4.5 saatte toplam çıkan 120. Sağdan 80 soldan 40. Az değil mi bu oran? Siz sağdığınızda ne kadar çıkıyor .
bebeğin emmesiyle anneden çıkan süt sagmayla aynı miktarda degil bu yüzden çıkan miktarı dikkate alma iyice artmasını istiyorsa emzir sonra sağ bide bol bol sıvı tüket bak nasıl artıyor sütun bide stres çok baskiliyor sütü stresten kendini strese sokmaktan uzak dur

Canım arkadaşlar önerilerde bulunmuş bende ten ten teması öneriyorum bebegi soy seninde üst tarafin açık olsun bibirinizin tenine değin dahada ilerisi duşun altına gir orda ten ten teması dene

Nasıl yani bu kadar kısa sürede hamile kalınabilir miki. Ben ilk adetimi yeni oldum. Seninle aynı doğum yaptık. Doğumdan ne kadar süre sonra hamile kalınabilirki.
Hiç belli olmuyo canım adet olmasan bile yumurtlama gerçekleşebilir süt koruma muhabbeti soz konusu değil 40 dan sonra ilk ilişkiyle kalanlar var yada emzirme döneminde ben henüz adet olmadım 14 Aralık'ta doğum yapmıştım ..

Kızlar merhaba bugün 4 aylık kontrolümüz vardı gidip geldik. Şükür bebişimin sağlığı yerinde. 5700 kg 62 cm olmuş. 600 gr almış geçen aydan bu zamana kadar. Git gide aldığı miktar düşüyor bu da beni üzüyor açıkcası ama büyüdükçe azaldığını söylemişlerdi. Artık bu aydan itibaren destekli uzun oturtabilirsin dedi pusetteki gibi dedi. Ben de zaten oturmaya çok hevesli olduğunu söyledim sürekli kalkıp kalkıp oturuyor kucağıma aldığımda da. Saç dökülmelerimi söyledim çinko takviyesi önerdi ve zeytinyağı ile masaj yap saç diplerine. O bu zamanlarda oluyor sonra geçiyor dedi. Bizden haberler böyle kızlar. İnşallah sizler ve Bebişleriniz de iyisinizdir. 😍😘

Kızlar merhaba bugün 4 aylık kontrolümüz vardı gidip geldik. Şükür bebişimin sağlığı yerinde. 5700 kg 62 cm olmuş. 600 gr almış geçen aydan bu zamana kadar. Git gide aldığı miktar düşüyor bu da beni üzüyor açıkcası ama büyüdükçe azaldığını söylemişlerdi. Artık bu aydan itibaren destekli uzun oturtabilirsin dedi pusetteki gibi dedi. Ben de zaten oturmaya çok hevesli olduğunu söyledim sürekli kalkıp kalkıp oturuyor kucağıma aldığımda da. Saç dökülmelerimi söyledim çinko takviyesi önerdi ve zeytinyağı ile masaj yap saç diplerine. O bu zamanlarda oluyor sonra geçiyor dedi. Bizden haberler böyle kızlar. İnşallah sizler ve Bebişleriniz de iyisinizdir. 😍😘
Ben de perşembe götürcem bakalım bize ne diyecek 😁😁 herşeyin yolunda olmasına sevindim canım 😍😍

3.ay kontrolumuz vardi bugun malesef az kilo almis zaten iki haftadir sol memeyi emmek istemiyordu sadece 450 gr almis. Mamaya karsi doktorumuz o yuzden benim 4lt su icmemi ve daha sik emzirmemi soyledi bir aydir geceleri emzirmeye kaldirmiyordum 6saat emmiyordu o yuzden oldu sanirim artik kaldiracagim.

Kızlar çok şükür bugün sünnetimizi olduk dr ağrı kesici olarak surup ve fitil verdi bunların ikisinide aynı anda mı vericem bilgisi olan varmi şimdi surubu verdim fitil. Ne zman vereyim

Kızlar çok şükür bugün sünnetimizi olduk dr ağrı kesici olarak surup ve fitil verdi bunların ikisinide aynı anda mı vericem bilgisi olan varmi şimdi surubu verdim fitil. Ne zman vereyim
Canım biz de dün olduk.geçmiş olsun.bize de fitil verdi ama ağrısı olursa ver dedi.hiç mızmızlanmadığı için vermedim ben.zaten fitil zorunlu olmadıkça iyi bişey değilmiş.verirsen hepsini değil 3/4 ünü ver dedi bana doktorumuz.

3.ay kontrolumuz vardi bugun malesef az kilo almis zaten iki haftadir sol memeyi emmek istemiyordu sadece 450 gr almis. Mamaya karsi doktorumuz o yuzden benim 4lt su icmemi ve daha sik emzirmemi soyledi bir aydir geceleri emzirmeye kaldirmiyordum 6saat emmiyordu o yuzden oldu sanirim artik kaldiracagim.
Ayni seyleri yasamisiz canim, bizde de 3.ayda kilo alimi cok dustu 500 grdi, doktor bana da aynisini soyledi uc saate bir kaldir iki memeyi de emzir diye ama bizimki birini emip uyuyor. Bakalim bu ay ne olacak, pek istahli degil emmek istemiyor. Bu ay da kilo alimi az olursa mamaya mecbur baslarix dedi doktor 😔

Bide mutlaka bunun bi sebebi vardır sebebe odaklan ve öyle çözmeye çalış ben emzirme danışmanı cagirdim ve meğersem çok fazla tazyikten oluyomus. Şimdi farklı bir pozisyon da emziriyorum ve stresi hissettirme

Bende yaklaşık 3 hafta önce gece doyarak uyusun diye sağdığım sütü vermiştim, sadece 2 gece ya ama hemen rahatlığına alıştı 1 hafta zorladı beni, emmek istemedi baya ağladı ama azmettim vermedim biberon en sonunda pes etti de düzeldi. Seninki de muhtemelen zorlanmak istemiyordur canım. Gündüz iyice acıkmasını bekle, ben oyuncaklarla falan dikkatini dağıtıyordum bir de hem gezerek hem konuşarak emzirdim.
Bir de lansinohun anne memesine yakın bir biberonu var hatta onu biberona alışan bebekleri tekrar memeye döndürmek için kullanıyorlarmış yorumları hep bu şekildeydi. Bir araştır istersen
Peki kızlar mamayı kaşıklada mı vermiyim yani tamamen aç mı bırakayım?

Kızlar kızımın kafasının arkası iyice düzleşti. Yan yatmıyor kesinlikle ne yapmam lazım ? Artık böyle kalmaz değil mi ? Çok mu kötü duruyor

Eklentiler

• 3AA1431B-0A6F-4DE2-8E11-525E512E4232.webp
    3AA1431B-0A6F-4DE2-8E11-525E512E4232.webp
    29,7 KB · Görüntüleme: 73
Back
X