- 19 Ocak 2020
- 1.510
- 1.913
- 63
- 40
Amin canim hic uyumuyor ki dinlenemiyorum1çok geçmiş olsun canım. İnşaallah en kısa zamanda iyi olursun. Tamamen geçer. Üzme kendini ve çok dinlen.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canim hic uyumuyor ki dinlenemiyorum1çok geçmiş olsun canım. İnşaallah en kısa zamanda iyi olursun. Tamamen geçer. Üzme kendini ve çok dinlen.
Amin canim benimCanım öncelikle çok geçmiş olsun inanırmışım 2 hafta önce bir tanıdığım sizin gibi yüz felci olmuştu 14 yaşlarda genç bir Çoçuk hiç korkma fiZik tedavi ile iyileşti Allah yardımcın olsun kalabilirsen biraz daha annelerde kal moralini yüksek tut geçeçek iyileşeceksin inşallah annesi
Insallah canimÇok çok geçmiş olsun
Stresten uzak durmaya çalışın inşallah bir an önce geçer
Bebegim canavarÇokk geçmiş olsun. İnşallah düzelir en kısa zamanda. Bebeğinle rahatlat kendini. O sana iyi gelir eminim
Amin canimCok gecmis olsun, acil sifalar dilerim
Yormayin kendinizi daha fazla, bildigim kadariyla gecici bir rahatsizlik, umarim en kisa surede eski sagliginiza kavusursunuz.
Canim babanda cok geçmiş olsun inşallah benimkide hemen geçerBizimde 4 bitti canım şükür iyiyiz ataklardı oydu buydu derken zaman geçiyor öyle böyle ne zaman sabah ne zaman akşam oluyor anlamıyorum koşturmaktan valla canım
Çok çok geçmiş olsun canım hiçç ama hiiçç üzülme babam da geçirdi yorgunluk ve stres sebep oluyor ben nişanlıyken olmuştu bana çok düşkündü çok üzüldü gelin olacağım evden çıkacağım diye e baba sonuçta kızına düşkün. Yüz egzersizleri verdi doktor çok kısa bir sürede geçti hiç hasar kalmadan. Merak etme geçecektir en kısa zamanda canım benim moralini yüksek tutmaya çalış. Babam da çok üzülmüştü ama geçti şükür sağlığı yerinde.
Amin canim insallah evet sadece stres buna sebepCok cok gecmis olsun canim stres cok etkiliyor lutfen pozitif kalmaya calis tez vakitte iyilesirsin eminim Allah sifa versin
Canım evet göz rahatsızlıkları da genetik ne yazık ki. Benim eşimin de gözünün birinde göz tembelliği var. 2. Ay göz muayenesi yapıldığında şükür iyi çıkmıştı. Ama ara ara muayene ettireceğiz biz de olursa eğer ilerlemesin diye. Sizinkinin rahatsızlığı ile ilgili bir bilgim yok.ama genetik olduğunu söylemek istedim. Çok geçmiş olsun canım benim inşallah düzelir kendiliğinden.Merhaba hanımlar Bugün 3. Ay kontrolü için götürdüm kızımı . Göz muayenesi de yaptırdım miyop astigmat dedi. Anne ya da baba da gozluk kullanan var mi dedi ?(Göz bozuklugu da genetikmiymis ) Kocam bey in cacik gozleri masallah iyi fildir fildir . Ben uzagi bulanik goruyorum ama gozluk kullanmiyorum.Yaşına girmeden bidaha gel bakalım zaten gözlük 2 yaşına doğru veriyoruz dedi. Suan 1 numara imis ilerleyebilir de duzelebilir de dedi .Doktoru da pek sevmedim de neyse. Başına gelen var mı endiselenmeli miyim?
Sağol canım benim amin inşallah hemen geçer verilen egzersizleri yap sık sık bak soffty arkadaşımız sakız çiğnemek demiş o da vardı doğru onu da yap inşallah en kısa zamanda iyileşirsin.Canim babanda cok geçmiş olsun inşallah benimkide hemen geçer
Merhabalar ben cok kotu ve zor günler geçiriyorum pazartesi yüzümün sag tarafında başlayan rahatsızlık nedeniyle hastaneye gittim yüz felci geçirdiğimi öğrendim fizik tedavi ve akupunktur a başladım yarın tekrar nörolojiye gidecegim kontrol için değişen tek şey biraz daha konuşmam düzeldi dr um yorgunluktan olduğunu söyledi Emarda ve kanda cok şükür ki birsey çıkmadı 3 gece annemlerde kaldım dinlenmen lazım dedi dr ama yinede insan cok dinlenemiyor zaten yuzumu gördükçe ağlıyorum oglumu sag tarafima alamıyorum geçecek diye bekliyorum ...
Okuduğum arastirdigim kadarıyla 1 yasa kadar müdahale edilmiyor. Masaja devam cogunluk masajla geciyor. Insallah bizim minnoslarjn da düzelir tez vakit. Gidince bana yaz olur mu :)Biz de öyle bu hafta gideceğiz bakalim
3 ay 10 gunluk ❤Oğluşun kaç aylık canım.
Ne zaman yabancılamaya başladığını merak ettim de.
Canım biz hiç çocuk doktoruna göstermedik sünnetçi baktı sonra biraz yamuk oğlumun pipisi çocuk cerrahiye gittik o da çok dar deri kısmı dedi sünnet olunca rahatladı çok şükürCanım bu daralma olayını falan çocuk doktorunuz mu söylüyor başka doktor mu?
Çok şükür canımCanım biz hiç çocuk doktoruna göstermedik sünnetçi baktı sonra biraz yamuk oğlumun pipisi çocuk cerrahiye gittik o da çok dar deri kısmı dedi sünnet olunca rahatladı çok şükür
Maşallah.3 ay 10 gunluk ❤
Her bebek farklı ve özeldir