- 18 Nisan 2020
- 183
- 100
- 28
- 38
Teşekkür ediyorum❤❤hayirli olsun cNim kucagina almak nasip olsun insallah muhtemelen 5 haftalik gebesin❤❤❤❤
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ediyorum❤❤hayirli olsun cNim kucagina almak nasip olsun insallah muhtemelen 5 haftalik gebesin❤❤❤❤
Teşekkürler❤Hayırlı uğurlu olsun canım hamilesin inşallah
İnşallah canım inşallah yarın sevincimi paylaşmak için gelirim buraya koştur koşturInsallak kuzum cok guzel bir duygu mutlaka haberdar et bizi
Bosver canim vermek iyi değil zaten öyle yada böyle kilo alacağız hamilelikte sağlık olsun. Ben oğlumda ilk zamanda kusmaktan 8 kilo vermeme rağmen doğuma 25 kg fazlayla girmiştim hepsi gidiyor bebisler sağlıklı olsun yeterki.Ben kilo veremiyorum hatta 600 gr almışım nasıl becerebiliyorum hayret
Eğer seni çok zorluyorsa doktoruna danışarak ilaç alabilirsin canım.Nasıl geçecek bu ya canım ya zorla yemek yiyorumki ilaçlarımı içeyim
Ben 1 buçuk kilo vermişim.Kızlar. Bu ilk haftalar bulantı nedeniyle beslenemeyip kilo kaybeden oldu mu.
Hayırlı olsun, tabii ki hamilesin değerin çok iyiKızlar adetim 4 gün gecikti kan testi yaptırdım. Beta hcg 2459 çıktı hamileyim dimi daha doktora gösteremedim
Ben de yarın gideceğim insallahBugün kalp atışını duyup bebişi gören arkadaşlarım hepinizi tebrik ediyorum gözünüz aydın
Ben de yarın gidiyorum inşallah nolur dua edin bol bol şu pıt pıtı ben de duyayım inşallah bi çok arkadaş da var yarın inşallah hepimiz bugün gelen mutlu haberler gibi mutlu haberler verelim birbirimize
Sonucun iyi bence canım, ben 89'la öğrenmiştim. Hayırlı olsunKızlar selam dün kan vermiştim sonucum çıktı.regliye 2 gün kala beta 154 çıktı.
Nasıl sizce?
Gördük canım kesenin içinde minicik bir nokta ilk fotoğrafımızı aldık 20gün sonra gel dedi kalp için bi ara bütün tahlillerini yaptr getir bakalım dedi düşük riskim yok canım bana ovitrelleyi vurdugunda da progestan verdi hamileysen düşükten koruyor değilsen adet olmanı sağlıyorOh masallah keseyi gordun degil mi Tekrar ne zamana çağırdı kalp atışı için. Düşük riskin mi var canım
Yok kuzum hatta oncesinde tuvalete gittim heyecandanilk once iyice capina falan bakiyo , sonra kalp atisi icin sesi falan aciyo dinletiyoBugün kalp atışını duyan hamişler , idrara sıkışık mı gittiniz?
Tebrikler canim hayirlisi olsun hosgeldin aramizaİyi aksamlar herkese, benide araniza alir misiniz?
Bat 18 nisan'di fakat bata 5 gun kala silik cizgi ile ogrendim hamileligimi, virusten dolayi kan vermeye gitmeye cekindim bide bati beklemek istedim. Bugun ASM'ye gidip kan verdim degerim 1395 cikti, bugun 4. Gun gecmis oluyor gunumu.
Hayır canım normal gittim karından gördüBugün kalp atışını duyan hamişler , idrara sıkışık mı gittiniz?
Darısı basima inşallah sağlıklı olduğunu görmeyi banada nasip etsin inşallahGördük canım kesenin içinde minicik bir nokta ilk fotoğrafımızı aldık 20gün sonra gel dedi kalp için bi ara bütün tahlillerini yaptr getir bakalım dedi düşük riskim yok canım bana ovitrelleyi vurdugunda da progestan verdi hamileysen düşükten koruyor değilsen adet olmanı sağlıyor
Bebek kac mm cikti canim. Hayırlı olsunnnMerhaba hanımlar doktordan geri geldik. Hersey yolunda çok şükür kese vs herseyi alttan muayene ederek gördü doktorum. 5+5 dedi ve dört hafta sonra randevu verdi.
Amin canım inş bundan sonraki süreçte de sağlıklı olur inşDarısı basima inşallah sağlıklı olduğunu görmeyi banada nasip etsin inşallah
Hayırlı olsunKızlar adetim 4 gün gecikti kan testi yaptırdım. Beta hcg 2459 çıktı hamileyim dimi daha doktora gösteremedim
Ben de yarın gidiyorum canoooo inş güzel haberlerle dönelim benim ki 10.10 geçe randevum hayırlısıylaBugün kalp atışını duyup bebişi gören arkadaşlarım hepinizi tebrik ediyorum gözünüz aydın
Ben de yarın gidiyorum inşallah nolur dua edin bol bol şu pıt pıtı ben de duyayım inşallah bi çok arkadaş da var yarın inşallah hepimiz bugün gelen mutlu haberler gibi mutlu haberler verelim birbirimize
Teşekkür ederim canım amin inşallah isteyen herkese bu güzel duyguyu yaşatsın rabbim bizlerinde sonuna kadar hayırlısıyla mutlu haber almamızı nasip etsinGözün aydın ne güzel haberler aldık ya bugün çoook sevindim inşallah burdaki herkes yaşar bu hisleri
Evet canim bana ilk gittiğimde söylemişti idrara sıkışık gel diyor öyle gittim hemen göründüBugün kalp atışını duyan hamişler , idrara sıkışık mı gittiniz?