• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Evet canim ilaç kullanmama rağmen günde 1 2 kes kusuyorum ama. İlaçsız bu sayı 15 e bazende daha fazlayla çıkıyor. Bunada şükür napalim geçecek elbet. Yanmaya gaviscon veya rennie de çok iyi geliyor doktorum kullanabilirsin demişti.
Allah yardımcımız olsun ben ayağa bile.kalkamiyorum hiçbirşey yapamiyorum banyo koltuk arası mekik döküyorum nasıl geçecek ağlamak istiyorum

Seninde gozun aydin cnm insallah hayirlisiyla sag salim alirsin kucagina dualarin biz duymayanlarla olsun bizede dua et bizde duyalim cnm benim az once yine cok az bi lekelenmem oldu ilaci iciyorum ama korkmaya basladim bu sefer gerci doktor kanama var devam edicek gibi gozukiyor demisti ama yinede korkuyorum
Canimkorkma Allahın izniyle herşey yoluna girecek

meraba kizlar gecen hafta demistim merdiwenlerden dustum diye 2 gun bel agrisi cekmistim son bikac gundur hic bi belirtim kalmamisti eskisi gibiyim hic hamile gibi hissetmiyodum bugun gittim doktora alttan bakti masallah kalp atisini duyduk karnimdan goremedi kilomdan dolayi muhtemelen 3 kilo almisim ama istahim asiri kapali son 24 saattir meywe suyu iciyorum sadece hic acikmiyorum bugun doktora giderken 2 adim gerimde kaza oldu arkamdaki teyzeye araba carpti kaldirima cikmisti araba teyzeye kostum yardim ettim tamam teyzeye uzildim ama benimde yawrum war karnimda werilmis sadskam warmis ya

Şaşırdım telefona kayıt ediyordum pat diye açtı doktor sasirdim çok hoşuma gitti kalp atışını duymak çok farklı birde dik duruyor minigim 9mm mis 😍 evde açıyorum kalp atışlarını eşime ve oğluma dinlettim
Yaaaa çok akıllıca birşey yapmışsın canım birdahakine bende yapayım

Allah yardımcımız olsun ben ayağa bile.kalkamiyorum hiçbirşey yapamiyorum banyo koltuk arası mekik döküyorum nasıl geçecek ağlamak istiyorum
allah yardimcin olsun canim bende bulantilar kesildi allaha dua edemde senden alsin bulantilari bana wersin sen cok cektin sira bende😜😂kiyamam ya ibsallah hersey bian once saglikli bi sekilde normale doner canim

meraba kizlar gecen hafta demistim merdiwenlerden dustum diye 2 gun bel agrisi cekmistim son bikac gundur hic bi belirtim kalmamisti eskisi gibiyim hic hamile gibi hissetmiyodum bugun gittim doktora alttan bakti masallah kalp atisini duyduk karnimdan goremedi kilomdan dolayi muhtemelen 3 kilo almisim ama istahim asiri kapali son 24 saattir meywe suyu iciyorum sadece hic acikmiyorum bugun doktora giderken 2 adim gerimde kaza oldu arkamdaki teyzeye araba carpti kaldirima cikmisti araba teyzeye kostum yardim ettim tamam teyzeye uzildim ama benimde yawrum war karnimda werilmis sadskam warmis ya
Canim sen başından bir tuz çevirip bir ihtiyacı olana yardımda bulun

Şimdi doktordan geldim kalp atışını duydukkk 😍🥰 sat göre 6+1 ama 6+4 e uyumlu dedi kalbi de atmaya başlamış çok şükür darısı bekleyenlere inşallah 🙏🏻🙏🏻🙏🏻❤❤❤

Gözün aydın canım çok sevindim 😍😍😍 inşallah yarın ben de duyarım 🤲🤲🤲

tahmin edebiliyorum canim ama soyle dusun bulantin oldukca beben saglikli oldugunu gosteriyo benim bulantilar kesildi noldu anlamadim bunyen mi zayif senin
80 kiloluk bir bünyem var maşallah :KK48: senin kaçın hafta ???ya hep derdim ki söyle keyifli bir hamilelik geçireyim ama yok :) senin nasıl geçti acaba ya hemen himmm

Back