Ya istiyorunda bole internetten siparis etmek istemiyorum gezeyim dolaşayım tadini cikaea cikara alim herseyi diyorum ama mumkun olacakmi emin degilimPeki hanımlar var mı benim gibi bebeği için birşeyler almak isteyenler cinsiyet belli olsa alicam da çok erkenben oğlumun cinsiyetini 12. Haftada öğrendim ins erken öğreniriz
Canm bir süre pek mümkün olmuyacak sanki int alicaz mejburBen bikac defa denedim agda o bolgeye ama cok acıdı bea , canim kiymetli galiba tuy dokucu hic kullanmadim bu zamana kadar kimyasal diye ama denesemmi bilmiyorum jilet surekli
Ya istiyorunda bole internetten siparis etmek istemiyorum gezeyim dolaşayım tadini cikaea cikara alim herseyi diyorum ama mumkun olacakmi emin degilim
Iste bakalim simdilik bisi almam daha cinsiyet belli degil bi olsun bakariz belki duzelir birazCanm bir süre pek mümkün olmuyacak sanki int alicaz mejbur
İnşallah tek temennimiz bir an önce düzelmesiIste bakalim simdilik bisi almam daha cinsiyet belli degil bi olsun bakariz belki duzelir biraz
Canim onceden ben de eldiven kullanıyordum sonra üşengeçlikten ozel bolge icin tras makinesi var ondan aldım. Rahat ettim. Başlığı ince oluyor rahatlıkla kullanılıyor. Bi araştır derimKızlarrrr bi sorum olacak bilhassa tecrübeli hamişlere. Genital bölge temizliğini nasıl yapıyoruz hamilelikte?
Ben normalde hep tüydökücü kremler kullanırım ama bir hamile hamilelikte zararlı dedi. Doktoruma sormaya utandımsiz napıyorsunuz? (Jilet kullanamıyorum o bölgeye)
Benimkini ünlü bir marketten almıştım. Internetten satışı da var. Çok uygun fiyatı. kozmetik traş aleti diye geçiyormuş şimdi baktım. Yani çok uzun tüylerde takılıyor ama çok basit bisey olduğu için sık sık yapabiliyorsun öyle olunca kısayken hallediyosun. bi de tahriş etmiyo jilet gibi. Ince kalem pille çalışıyor bi de.Kızlarrrr bi sorum olacak bilhassa tecrübeli hamişlere. Genital bölge temizliğini nasıl yapıyoruz hamilelikte?
Ben normalde hep tüydökücü kremler kullanırım ama bir hamile hamilelikte zararlı dedi. Doktoruma sormaya utandımsiz napıyorsunuz? (Jilet kullanamıyorum o bölgeye)
Kanlandwğil, iki tane idrar testi yaptırdım. Bütün geve uyumadım Allahım içime korku gitdi. Sizleri okuyorumöncelikle tebrik ederim canım inşallah sağlıkla kucağına da alırsın. Ben ilk başta 7.haftaya kadar gitmeyi düşünmüyordum biraz terslik olunca 5çhaftada gitmek zorunda kaldım çok şükür 6çhaftada kontrolünde kalp atışını da duydum şimdi artık bir sıkıntı olmazsa uzun süre gitmeyeceğim. Kanla mı öğrendin sonucunu?
Evet hic iş de yapmıyorum baya hareketsiz kaldım olabilir bugün biraz yürüyüş yapayım evdeHareketsizlikten de olabiliyor bazen bacak agrisi .bende yok ama göğüslerde yangın var
Canım sen de biraz ev içi yürüyüş yap arada havaya dikBeeenimmmm
4. Ayda bitmişti benim de ama mutfağa girmedim o dönem boyunca hic yemek yapmadim.eve sigamadim devamlı gece bile dışarı yürüyüşe çıktık.simdi evde çocuğum var yemek yapmadan olmaz çok zor vallahiBütün gün mide bulantisi oluyordu bende.bulanti olmasın diye uyuyordum.ama 16.hafta da bitmişti benimki.
Cinsiyetini öğrenince ilk işim bebe mağazaları insallahPeki hanımlar var mı benim gibi bebeği için birşeyler almak isteyenler cinsiyet belli olsa alicam da çok erkenben oğlumun cinsiyetini 12. Haftada öğrendim ins erken öğreniriz
Araştırıcam canım. Lazer epilasyon yaptırıcaktım ay hamile kalırım da anlamam bebeğe zararı olur diye aylar geçti. Keşke yaptırsaydım o kadar pişmanım ki.İnternetten bir araştır ama çevremde kimse hamileyken tüy dökücü kullanmadı canım, ağda da ben öyle birşey yaşamadım, kararma için kremler var zaten
Zararlı diyolla. Hamilelikte. Ama normal zamanda çok iyi be. Sürdün 5dakkaya bebek gibi oluyorsun. Zararı olmasaydı öyle devam ederdim. Jiletle yaptıktan sonra tüyler çıkınca canım çok yanıyor o yüzden çok çok mecbur kalmadıkça jilet kullanmıyomBen bikac defa denedim agda o bolgeye ama cok acıdı bea , canim kiymetli galiba tuy dokucu hic kullanmadim bu zamana kadar kimyasal diye ama denesemmi bilmiyorum jilet surekli ugrasmak istiyor
Hepimizde zaman zaman korkular oluyor ama korkacağın bir şey yok canım. Ama en azından beta değerlerinin artışı için kan tahlili yaptır derim yani senin yerinde olsam düzenli artıyormu ona bakardım çünkü benim ilk endişe ettiğim o idi acaba artacak mı diye. Yinede etkilemeyeyim seni canım virüs nedeniyle hepimiz gitmeye korkuyoruz ama mecbur hepimiz en az 3vkere gittikKanlandwğil, iki tane idrar testi yaptırdım. Bütün geve uyumadım Allahım içime korku gitdi. Sizleri okuyorum
Genital bölgeye kullanmak normalde de zararlı diye biliyorum canım bak beyaz doktor eldivenleri var ya onu eline tak tüyleri parmağınla tutup çekeceksin biraz uğraştırır ama o kadar çok can yakmıyor
Hamilelikte normal kremler bile zararlı diyorlar canım güneş kremi bile kana geçiyor bebeğe zarr verir diye. Ben ada yaptırıyorum şimdi hem kuaförler kapalı hemde acımdan çok sıçrıyprım diye jilet yeni yol gözüküyor. Evet çok kötü yapıyor ama 9 ay dayanacak artık.Zararlı diyolla. Hamilelikte. Ama normal zamanda çok iyi be. Sürdün 5dakkaya bebek gibi oluyorsun. Zararı olmasaydı öyle devam ederdim. Jiletle yaptıktan sonra tüyler çıkınca canım çok yanıyor o yüzden çok çok mecbur kalmadıkça jilet kullanmıyom