Həkimim işə getmir xestexanaya zəng vurdum uzilerde işləmirbircə labaratoriyalar isliyir qana gedecem ikinci gün
Gəncədə qalırıq biz
Siz hardansiz sən getmisən hekime
Kızlar çok üzgünüm.Anneme mesaj attım testimi bak sonra beni ara dedim.aradim beni ilgilendirmiyor dedi böyle bir zamanda herkes ne halde sen ne yapıyorsun dedi.kapatti konuşmadı bile.ben mutlu olacağını sanmıştım.Sonucta turkiyede 1 kişi bile yoktu ben hamile kaldigimda virüs olunca ara verdik zaten tek ilişki ile tutmuş ben de saskinim ama allah verdi diye mutluyum.Bugun annem beni çok üzdü çok....
Men gəncədəki en yxsi xestexanaya hekime gedieəm başqalarına etibarım yoxdu görək 20nen sora karantin bitsə həkimdə gələr isə belə dermnlar içirəm hekimnen telde danismisamHee Bakıda olsaydın öz hekimimi deyerdim onun yanına gederdin o işdiyir men getmişdim uziye saldı meni keseni gördük çox şükür dedi 20sinden sonra gel ürey döyüntüsü üçün. Deqiq gencede heç bir uzi işlemir?
Üzülme sen canım, o stresten demiştir, geçecek inşallah bu zamanlarKızlar çok üzgünüm.Anneme mesaj attım testimi bak sonra beni ara dedim.aradim beni ilgilendirmiyor dedi böyle bir zamanda herkes ne halde sen ne yapıyorsun dedi.kapatti konuşmadı bile.ben mutlu olacağını sanmıştım.Sonucta turkiyede 1 kişi bile yoktu ben hamile kaldigimda virüs olunca ara verdik zaten tek ilişki ile tutmuş ben de saskinim ama allah verdi diye mutluyum.Bugun annem beni çok üzdü çok....
Aminnn canim benimde pazartesi 259 du caraamba kntrolum var umarim sagliklica yukselkistirKızlar günaydın beklemek çok stresli Cuma beta 813 tü Pazartesi keseyi inşallah görürüm doktor 1000-1500 arası görüyoruz ortalama dedi çok heyecanlıyım hepimizin gebeliği sorunsuz geçer inşallah çok amin
Men gəncədəki en yxsi xestexanaya hekime gedieəm başqalarına etibarım yoxdu görək 20nen sora karantin bitsə həkimdə gələr isə belə dermnlar içirəm hekimnen telde danismisam
Bunu kendi annenmi yaptiKızlar çok üzgünüm.Anneme mesaj attım testimi bak sonra beni ara dedim.aradim beni ilgilendirmiyor dedi böyle bir zamanda herkes ne halde sen ne yapıyorsun dedi.kapatti konuşmadı bile.ben mutlu olacağını sanmıştım.Sonucta turkiyede 1 kişi bile yoktu ben hamile kaldigimda virüs olunca ara verdik zaten tek ilişki ile tutmuş ben de saskinim ama allah verdi diye mutluyum.Bugun annem beni çok üzdü çok....
Yaaaaa o defter-i nerden aldinnn canim bende boyle bi defter ariyorumEki Görüntüle 2617895 kızlar günaydın herkese sanırım ben kendimi çok kaptırdım bu resmi henüz sosyal medyamda paylaşmadım ama 10.gün sonra paylaşacam sizinle paylaşmak istedim
Adet sancısı gibi miKizlar gobeyim sanciyo normalmi?
Instegramdan bir sayfan aldım canım ben bu tarz şeyleri çok seviyorum ve önemsiyorum hemende sipris verdim Rabbim sonunu güzel etsin inşallah buda anı kalırYaaaaa o defter-i nerden aldinnn canim bende boyle bi defter ariyorum
Hayırlı olsun canimSelam kizlar bende qaliba aralik annesi olucam
Yaş 25dogim 10.12.2020.kilom52.birinci bebeğim olucak.brnbrr
Yaa asini bananozelden soylermisin bende alicam inan ogrendigim gunden beri arıyorum bu sekilde bi defterrInstegramdan bir sayfan aldım canım ben bu tarz şeyleri çok seviyorum ve önemsiyorum hemende sipris verdim Rabbim sonunu güzel etsin inşallah buda anı kalır
Elevit folio dyufastonHə həkiminlə danışmağın yaxşıdı. Karantina bitənə qədər evdən idarə edersən. Nə dərmanlar içirsən?
Hayir onlar geçtiAdet sancısı gibi mi
Bende senle aynı durumdayim canım.bir tek gebelik testi yaptım bekliyorum.1 ay gitmeyi düşünmüyorum.bi aksilik çıkmazsa 12. Hafta da giderim diye dusundumKizlar ben henuz kan veremedim ultrasona da gidemiyorum bizde sokaga cikma yasağı coktan var korkuyorum o yuzden
Benimde bir kaybım oldu canım.allahima binlerce şükür bi oğlum var şimdi.Ve yine hamile kaldım.sakin umutsuz olma her şey iyi olacak insallahMerhaba, oncelikle hepinizi tebrik ederim. Benim de daha once 8 haftalik bir kaybim olmasi sebebiyle hala kendime pek konduramiyorum ve tedirginlik yasiyorum. Ancak bu sefer ki semptomlarim daha belirgin ve hala lekelenmem olmadi. Ancak doktora gidemedim hem kalp atisi duyamama korkusundan hem de hastane ve muayenehane ortamina girmek istememe sebebiyle. 7 haftam da gitmeyi planliyorum. Simdilik 6 haftalik olarak hesapladim.
Instegramdan bir sayfan aldım canım ben bu tarz şeyleri çok seviyorum ve önemsiyorum hemende sipris verdim Rabbim sonunu güzel etsin inşallah buda anı kalır
Doktoruna sorabiliyorsan yani ben watsaptan yazabiliyorum ona. Bence normal olmalı bu süreçte ama içini rahatlatmak için sorabilirsinHayir onlar geçti
Gobek deliginin etrafinda hafif bi sanci