2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Həkimim işə getmir xestexanaya zəng vurdum uzilerde işləmir bircə labaratoriyalar isliyir qana gedecem ikinci gün
Gəncədə qalırıq biz
Siz hardansiz sən getmisən hekime

Hee Bakıda olsaydın öz hekimimi deyerdim onun yanına gederdin o işdiyir men getmişdim uziye saldı meni keseni gördük çox şükür dedi 20sinden sonra gel ürey döyüntüsü üçün. Deqiq gencede heç bir uzi işlemir?

Canim hiç kirilma annene şuan kimse sağlık düşünemiyor oda senin için korkuyordur panik yapmıştır şok olmuştur ara o seni bizim elimizde olan birşey değil ki 1 ay önce.olan birşey çoğu bilmezdik ki

Men gəncədəki en yxsi xestexanaya hekime gedieəm başqalarına etibarım yoxdu görək 20nen sora karantin bitsə həkimdə gələr isə belə dermnlar içirəm hekimnen telde danismisam

Üzülme sen canım, o stresten demiştir, geçecek inşallah bu zamanlar

Aminnn canim benimde pazartesi 259 du caraamba kntrolum var umarim sagliklica yukselkistir

Men gəncədəki en yxsi xestexanaya hekime gedieəm başqalarına etibarım yoxdu görək 20nen sora karantin bitsə həkimdə gələr isə belə dermnlar içirəm hekimnen telde danismisam

Hə həkiminlə danışmağın yaxşıdı. Karantina bitənə qədər evdən idarə edersən. Nə dərmanlar içirsən?

Bunu kendi annenmi yapti

Instegramdan bir sayfan aldım canım ben bu tarz şeyleri çok seviyorum ve önemsiyorum hemende sipris verdim Rabbim sonunu güzel etsin inşallah buda anı kalır
Yaa asini bananozelden soylermisin bende alicam inan ogrendigim gunden beri arıyorum bu sekilde bi defterr

Hə həkiminlə danışmağın yaxşıdı. Karantina bitənə qədər evdən idarə edersən. Nə dərmanlar içirsən?
Elevit folio dyufaston
Dyufaston nan qorxuram görən problem yaratmaz həkim iç dedi ama

Kizlar ben henuz kan veremedim ultrasona da gidemiyorum bizde sokaga cikma yasağı coktan var korkuyorum o yuzden
Bende senle aynı durumdayim canım.bir tek gebelik testi yaptım bekliyorum.1 ay gitmeyi düşünmüyorum.bi aksilik çıkmazsa 12. Hafta da giderim diye dusundum

Benimde bir kaybım oldu canım.allahima binlerce şükür bi oğlum var şimdi.Ve yine hamile kaldım.sakin umutsuz olma her şey iyi olacak insallah

Instegramdan bir sayfan aldım canım ben bu tarz şeyleri çok seviyorum ve önemsiyorum hemende sipris verdim Rabbim sonunu güzel etsin inşallah buda anı kalır

Bende bayılıyorum bu tarz şeylere. Kalp atışını bekliyorum miniğimin. Bende alcam inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…