2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kizlar benim kiz8m bugun benim farketmedigim biseyi farketti sabah gobegimle oynuyordu anne senin gobegine ne olmus ne olmus kizim dedim gobegin iceri dogruydu simdi disari dogru olmus yoksa hamilesinde bendenmi sakliyorsun dedi beni sasirtti
Allah allah merak ettim bende gobegime bakcam:anneadayı:

Elevit folio dyufaston
Dyufaston nan qorxuram görən problem yaratmaz həkim iç dedi ama

Dyufaston mende içirem progesteron hormonu üçündü ziyanı yoxdu eksine xeyri var. Eleviti bilmirəm ama iller evvel hardasa yaxşı dərman olmadığını oxumuşdum ama deqiq bilmirem sen yenede hekiminle danışarsan. Foliodaki fol turşusudu yeqin xeyirdi oda.

Kızlar çok üzgünüm.Anneme mesaj attım testimi bak sonra beni ara dedim.aradim beni ilgilendirmiyor dedi böyle bir zamanda herkes ne halde sen ne yapıyorsun dedi.kapatti konuşmadı bile.ben mutlu olacağını sanmıştım.Sonucta turkiyede 1 kişi bile yoktu ben hamile kaldigimda virüs olunca ara verdik zaten tek ilişki ile tutmuş ben de saskinim ama allah verdi diye mutluyum.Bugun annem beni çok üzdü çok....
Sasirdim annenize neden boyle yaptiki.aranizda bir soğukluk falan mi var.gerci büyükler biraz daha farklı tepki verebiliyor.bizde ara verecektik birkac ay ama rabbim böyle uygun gördü aylardır beklediğimiz haber bu ay geldi

Dyufaston mende içirem progesteron hormonu üçündü ziyanı yoxdu eksine xeyri var. Eleviti bilmirəm ama iller evvel hardasa yaxşı dərman olmadığını oxumuşdum ama deqiq bilmirem sen yenede hekiminle danışarsan. Foliodaki fol turşusudu yeqin xeyirdi oda.
Sen gunde nece dəfə içirsən?
Elevitin evveler tərkibində donuz jelatini varymis indi yoxdu mənim baldizima da iki uşağında da başqa həkimlər elevit yazıb vitamin kompleksidi

Sasirdim annenize neden boyle yaptiki.aranizda bir soğukluk falan mi var.gerci büyükler biraz daha farklı tepki verebiliyor.bizde ara verecektik birkac ay ama rabbim böyle uygun gördü aylardır beklediğimiz haber bu ay geldi
Basindan beri istemiyor o zaten 2.cocuk yapmami.evet Allah ın uygun gördüğü zamanda oldu gerçekten inşallah sağlıkla doğarlar

Canim hiç kirilma annene şuan kimse sağlık düşünemiyor oda senin için korkuyordur panik yapmıştır şok olmuştur ara o seni bizim elimizde olan birşey değil ki 1 ay önce.olan birşey çoğu bilmezdik ki
Evet aynen bakalım zamanla her şey yoluna girer ins

Canım üzme sen o güzel canını muhtemelen annen şok ve durumun ciddiyetinden korktuğundan öyle demiştir. Seni üzmek istememiştir. Ama sonuçta hiç birimiz hamile kalmayı düşündüğümüzde durum ülkemizde bu kadar ciddi ve tehlikeli değildi. Allah nasip etmiş ya önemli olan o. İnşallah sağlıkla kucağımıza almayı da nasip eder. Bu süreçte Allaha emanetiz inşallah geçecek her şey. Sen kendini üzüp sakın bebişi de üzme. Şimdi yüzümüze bir gülücük kknduruyoruz ki karnımızdaki bebişde gülümsesin 🥰
Sağol canim inşallah her şey çok güzel olur❤

X