2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
ben sabah biraz süt içiyorum bir de ekmek kabugu atıyorum bir kaç lokma

Bende uyanınca tiroid hapı alıyorum yarım saat bişey yiyemiyorum mecbur, çubuk kraket galeta falan da iyi geliyor. Süt iyi fikirmiş ama deneyeyim bende

Benim de 9 haftalık kaybım var üstünden 2sene geçti çok şükür geldi minnoşum. İnşallah bu bebişler tüm kayıplarımızı unutturur.

Hoşgeldin. Tedirginlikte haklısın ama en azından keseyi görseydin. Keseyi rahim içinde görmek ilk haftalarda çok önemli canım

Hoşgeldin. Tedirginlikte haklısın ama en azından keseyi görseydin. Keseyi rahim içinde görmek ilk haftalarda çok önemli canım
haklısın kesinlikle ama önüne geçemedim bir türlü bu duygunun. özel muayenehanesi olan bir doktor arastırıyoruz su an için. yeni tasındığımız için de çevreyle ilgili bir fikrimiz yok işin kötüsü

Kizlar benim kiz8m bugun benim farketmedigim biseyi farketti sabah gobegimle oynuyordu anne senin gobegine ne olmus ne olmus kizim dedim gobegin iceri dogruydu simdi disari dogru olmus yoksa hamilesinde bendenmi sakliyorsun dedi beni sasirtti

Maşallah şimdiki çocuklar çok akıllı

Ben de hiç bulantı yok normal mi bu ya şimdi böyle söyledim olurmuşum hemen. İştahım da iyi epey. 50 kiloyum ben zaten kilo alıyorum hafiften

Aklından çıkar canım şeytana uymuştur. Bende çok sinirlendim ama kendimi zor tutuyorum seni gaza getirecek daha da üzecek bişey yazmamak için. Çıkar aklından üzülme

Ben de hiç bulantı yok normal mi bu ya şimdi böyle söyledim olurmuşum hemen. İştahım da iyi epey. 50 kiloyum ben zaten kilo alıyorum hafiften
bence normal, bir arkadaşım hıc bulantı yanma yaşamadan tamamlamıştı hamileliğini şanslı bir sekılde :)))

bu senin kararın ve senin mutluluğun kimsenin karışmasına izin verme. sonuçta ilerleyen süreçte saygı gösterecek illa ki ... sadece kendini üzmeden zaman tanı
Sağol canım tam olarak yapmak istediğim bu❤

Aklından çıkar canım şeytana uymuştur. Bende çok sinirlendim ama kendimi zor tutuyorum seni gaza getirecek daha da üzecek bişey yazmamak için. Çıkar aklından üzülme
Sagol canım işte insanin annesi olunca aklından çıkarmak zor oluyor ama yapmak zorundayim yapacağım.su an o da sadece bunu düşünüyordur zaten biliyorum

Selam kızlar bulantıları başlayan var mı? Ben sabah kalktığımda midem çok dönüyor bişey yiyene kadar kendime gelemiyorum ama istifra olmadı şimdiye kadar. Sizler nasılsınız
Migdem çok fena ya bulanıyor ama kusmuyorum

Mende fikirleşirem ki bu adı harda görmüşem :)
Niye hekime getmemisen ki? Mence get uzi eletdir.
Həkimim işə getmir xestexanaya zəng vurdum uzilerde işləmir bircə labaratoriyalar isliyir qana gedecem ikinci gün
Gəncədə qalırıq biz
Siz hardansiz sən getmisən hekime

Canım üzme sen o güzel canını muhtemelen annen şok ve durumun ciddiyetinden korktuğundan öyle demiştir. Seni üzmek istememiştir. Ama sonuçta hiç birimiz hamile kalmayı düşündüğümüzde durum ülkemizde bu kadar ciddi ve tehlikeli değildi. Allah nasip etmiş ya önemli olan o. İnşallah sağlıkla kucağımıza almayı da nasip eder. Bu süreçte Allaha emanetiz inşallah geçecek her şey. Sen kendini üzüp sakın bebişi de üzme. Şimdi yüzümüze bir gülücük kknduruyoruz ki karnımızdaki bebişde gülümsesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…