Kizlar ben henuz kan veremedim ultrasona da gidemiyorum bizde sokaga cikma yasağı coktan var korkuyorum o yuzden
ben sabah biraz süt içiyorum bir de ekmek kabugu atıyorum bir kaç lokma
Aynen ya neyse ki benim ki de karından gözüktü. Benim de iki kaybim var. Korku endişe üzüntü mutluluk hepsi bir yaramıyo işte bakalım nasup
Neyse ki benim ki karından görüldü Allahtan yoksa panikten ölürdüm. Benim de bir 10 haftalık kaybim var bide kimysalim var insan ister istemez bi tedirgin oluyo ya
Merhaba, oncelikle hepinizi tebrik ederim. Benim de daha once 8 haftalik bir kaybim olmasi sebebiyle hala kendime pek konduramiyorum ve tedirginlik yasiyorum. Ancak bu sefer ki semptomlarim daha belirgin ve hala lekelenmem olmadi. Ancak doktora gidemedim hem kalp atisi duyamama korkusundan hem de hastane ve muayenehane ortamina girmek istememe sebebiyle. 7 haftam da gitmeyi planliyorum. Simdilik 6 haftalik olarak hesapladim.
inşallah canımBenim de 9 haftalık kaybım var üstünden 2sene geçti çok şükür geldi minnoşum. İnşallah bu bebişler tüm kayıplarımızı unutturur.
Ben ilk bebegimide 1 nisan da öğrenmiştim geçen yıl. Bunu da bu yıl 1 nisan da öğrendim
haklısın kesinlikle ama önüne geçemedim bir türlü bu duygunun. özel muayenehanesi olan bir doktor arastırıyoruz su an için. yeni tasındığımız için de çevreyle ilgili bir fikrimiz yok işin kötüsüHoşgeldin. Tedirginlikte haklısın ama en azından keseyi görseydin. Keseyi rahim içinde görmek ilk haftalarda çok önemli canım
Kizlar benim kiz8m bugun benim farketmedigim biseyi farketti sabah gobegimle oynuyordu anne senin gobegine ne olmus ne olmus kizim dedim gobegin iceri dogruydu simdi disari dogru olmus yoksa hamilesinde bendenmi sakliyorsun dedi beni sasirtti
Aaaa nə gözəlSennde bizdensen?
Kızlar çok üzgünüm.Anneme mesaj attım testimi bak sonra beni ara dedim.aradim beni ilgilendirmiyor dedi böyle bir zamanda herkes ne halde sen ne yapıyorsun dedi.kapatti konuşmadı bile.ben mutlu olacağını sanmıştım.Sonucta turkiyede 1 kişi bile yoktu ben hamile kaldigimda virüs olunca ara verdik zaten tek ilişki ile tutmuş ben de saskinim ama allah verdi diye mutluyum.Bugun annem beni çok üzdü çok....
bence normal, bir arkadaşım hıc bulantı yanma yaşamadan tamamlamıştı hamileliğini şanslı bir sekılde :)))Ben de hiç bulantı yok normal mi bu yaşimdi böyle söyledim olurmuşum hemen. İştahım da iyi epey. 50 kiloyum ben zaten kilo alıyorum hafiften
Aaaa nə gözəl
Sağol canım tam olarak yapmak istediğim bu❤bu senin kararın ve senin mutluluğun kimsenin karışmasına izin verme. sonuçta ilerleyen süreçte saygı gösterecek illa ki ... sadece kendini üzmeden zaman tanı
Sagol canım işte insanin annesi olunca aklından çıkarmak zor oluyor ama yapmak zorundayim yapacağım.su an o da sadece bunu düşünüyordur zaten biliyorumAklından çıkar canım şeytana uymuştur. Bende çok sinirlendim ama kendimi zor tutuyorum seni gaza getirecek daha da üzecek bişey yazmamak için. Çıkar aklından üzülme
Migdem çok fena ya bulanıyor ama kusmuyorumSelam kızlarbulantıları başlayan var mı? Ben sabah kalktığımda midem çok dönüyor bişey yiyene kadar kendime gelemiyorum ama istifra olmadı şimdiye kadar. Sizler nasılsınız
Həkimim işə getmir xestexanaya zəng vurdum uzilerde işləmirMende fikirleşirem ki bu adı harda görmüşem :)
Niye hekime getmemisen ki? Mence get uzi eletdir.
Canım pıhtılaşmauı nasıl öğrendin. Ben onu yaptırmak istedim doktor bir sürü şey dedi yaptıramadmCanım pihtilasma var.igne de yapıyorum göbekten
Canım üzme sen o güzel canını muhtemelen annen şok ve durumun ciddiyetinden korktuğundan öyle demiştir. Seni üzmek istememiştir. Ama sonuçta hiç birimiz hamile kalmayı düşündüğümüzde durum ülkemizde bu kadar ciddi ve tehlikeli değildi. Allah nasip etmiş ya önemli olan o. İnşallah sağlıkla kucağımıza almayı da nasip eder. Bu süreçte Allaha emanetiz inşallah geçecek her şey. Sen kendini üzüp sakın bebişi de üzme. Şimdi yüzümüze bir gülücük kknduruyoruz ki karnımızdaki bebişde gülümsesinKızlar çok üzgünüm.Anneme mesaj attım testimi bak sonra beni ara dedim.aradim beni ilgilendirmiyor dedi böyle bir zamanda herkes ne halde sen ne yapıyorsun dedi.kapatti konuşmadı bile.ben mutlu olacağını sanmıştım.Sonucta turkiyede 1 kişi bile yoktu ben hamile kaldigimda virüs olunca ara verdik zaten tek ilişki ile tutmuş ben de saskinim ama allah verdi diye mutluyum.Bugun annem beni çok üzdü çok....