InşaAllah benim sonuclarda iyi cikarPkoyum ben canım adetlerim düzenli değil ondan gecikme falan bilmiyorum
22 şubat son adet tarihim ben 5 nisanda öğrendim sanırım.
Üzülme canım kalbini ferah tut, her bebek geleceği zamanı bilir , kısmetiyle bereketiyle gelir, annen yaptığı hatanın farkına varacaktırKızlar çok üzgünüm.Anneme mesaj attım testimi bak sonra beni ara dedim.aradim beni ilgilendirmiyor dedi böyle bir zamanda herkes ne halde sen ne yapıyorsun dedi.kapatti konuşmadı bile.ben mutlu olacağını sanmıştım.Sonucta turkiyede 1 kişi bile yoktu ben hamile kaldigimda virüs olunca ara verdik zaten tek ilişki ile tutmuş ben de saskinim ama allah verdi diye mutluyum.Bugun annem beni çok üzdü çok....
Kızlar çok üzgünüm.Anneme mesaj attım testimi bak sonra beni ara dedim.aradim beni ilgilendirmiyor dedi böyle bir zamanda herkes ne halde sen ne yapıyorsun dedi.kapatti konuşmadı bile.ben mutlu olacağını sanmıştım.Sonucta turkiyede 1 kişi bile yoktu ben hamile kaldigimda virüs olunca ara verdik zaten tek ilişki ile tutmuş ben de saskinim ama allah verdi diye mutluyum.Bugun annem beni çok üzdü çok....
Böyle uzdukten sonra beni... inşallah farkeder..Üzülme canım kalbini ferah tut, her bebek geleceği zamanı bilir , kısmetiyle bereketiyle gelir, annen yaptığı hatanın farkına varacaktır
Gayet anladi nekadar cok istedigimi de biliyor ama sorun su ki annem istemiyordu 2. Yi yapmami.Evet uğraşıyorum hiç bir şey için uzulmeyecegim diyorum kendime.ins başarabilirim sağolasin...Belki tam olarak durumu anlayamamistir panikten, eminim mutlu olur. Sıkmamaya calıs canını. Mutlulugunu eminim paylaşacaktır. Kaldı ki bu senin için cok özel bir durum her anının tadını cıkar en yakın bile olsa dıs etkenler için huzursuz olmamaya çalış.
Ayyy çok güzelEki Görüntüle 2617895 kızlar günaydın herkese sanırım ben kendimi çok kaptırdım bu resmi henüz sosyal medyamda paylaşmadım ama 10.gün sonra paylaşacam sizinle paylaşmak istedim
çok tatlı bir ortam olmuş :)Eki Görüntüle 2617895 kızlar günaydın herkese sanırım ben kendimi çok kaptırdım bu resmi henüz sosyal medyamda paylaşmadım ama 10.gün sonra paylaşacam sizinle paylaşmak istedim
Rabbim tamamını erdirsin cnmEki Görüntüle 2617895 kızlar günaydın herkese sanırım ben kendimi çok kaptırdım bu resmi henüz sosyal medyamda paylaşmadım ama 10.gün sonra paylaşacam sizinle paylaşmak istedim
Aminnnn inşallah canım dayanamıyorum böyle şeyleri yapıyorum sonra da içim içimi yiyorRabbim tamamını erdirsin cnm
bu senin kararın ve senin mutluluğun kimsenin karışmasına izin verme. sonuçta ilerleyen süreçte saygı gösterecek illa ki ... sadece kendini üzmeden zaman tanıGayet anladi nekadar cok istedigimi de biliyor ama sorun su ki annem istemiyordu 2. Yi yapmami.Evet uğraşıyorum hiç bir şey için uzulmeyecegim diyorum kendime.ins başarabilirim sağolasin...
benim de öyle canım. bulantı ve baş donmesi oluyor sabahları ama kusma olmadı hiçSelam kızlarbulantıları başlayan var mı? Ben sabah kalktığımda midem çok dönüyor bişey yiyene kadar kendime gelemiyorum ama istifra olmadı şimdiye kadar. Sizler nasılsınız
Evet benimde öyle malesef özellikle 2 gündür aşırı derecede midem kaynıyor çıkmıyor ama içinde sürekli kaynıyorSelam kızlarbulantıları başlayan var mı? Ben sabah kalktığımda midem çok dönüyor bişey yiyene kadar kendime gelemiyorum ama istifra olmadı şimdiye kadar. Sizler nasılsınız
benim de öyle canım. bulantı ve baş donmesi oluyor sabahları ama kusma olmadı hiç
Evet benimde öyle malesef özellikle 2 gündür aşırı derecede midem kaynıyor çıkmıyor ama içinde sürekli kaynıyor
Hayır tabiki belki sen o şanslı hamislerden olabilirsin
ben sabah biraz süt içiyorum bir de ekmek kabugu atıyorum bir kaç lokmaNe iyi gelir ki bu bulantılara acabayediğimden içtiğimden zevk alamaz oldum. 6. haftaya kadar seviniyordum bulantı yok diye, birden geliverdi