Pkoyum ben canım adetlerim düzenli değil ondan gecikme falan bilmiyorumGercektenmikac gun gecimeyle yaptirdin hscyi canim
Ciddiiimii aman.amannn benim bikere kapandı bidaha girmem ben.o topa sagolasin canimArkadaşlar topige bakınca gördüm tesadüfen. Burdan whatsapp ve baska grup daveti yapmak yasak. Üyeliğiniz iptal olur
Gobek deligi canim benim iceri dogruydu baktim disari dogru donmusHahaha ben ne Anladim peki göbek disari.cikmis demiş ya bennnn gobek dehili sanıyorum actim baktim benimki ne alemde die
Yani cnm gerek yok. burdan daha çok kişiye ulaşılabilir. Daha çok kişi gelecektir topige güzel iletişim kurulur burdan. Whatsapp bir süre sonra sıkıcı olur diye düşünüyorumCiddiiimii aman.amannn benim bikere kapandı bidaha girmem ben.o topa sagolasin canim
2 kisi uzak 1 tanesi yakin umarim onunla görüşürüz bizdrBenimde forumdan edindiğim çok sevdiğim bi arkadaşım vardirek görüşüyoruz
Valla benim donmemis normal ayni göbek benimGobek deligi canim benim iceri dogruydu baktim disari dogru donmus
Aynen canim ben bu sekilde hesabin kapanacagni blmiyordummm umarim.kapanmaz☹Yani cnm gerek yok. burdan daha çok kişiye ulaşılabilir. Daha çok kişi gelecektir topige güzel iletişim kurulur burdan. Whatsapp bir süre sonra sıkıcı olur diye düşünüyorum
Bakalım pazartesi ne olacakBana 1500 değeri görelim demişti. 1586 yı gördük keseyi ilk öyle görmüştü
Evet kızlar, benim de 2015 ten beri bir grubum var, ilk çocuğumda katıldığım. Buradan numara filan verirsek hesap kapanıyor. Daha yeni başladık, biraz daha buradan yazisalim bence.
[.
Aynen devam edelim burdan
Hayırlısı olsun güzel haberlerini bekliyoruz herkesinBakalım pazartesi ne olacak
Canım günaydın niçin coraspin kullanıyorsunOf yandik. ben de kahvaltı yaptım.coraspin içtim. Biraz bulanıyor.folik asiti iccem birazdan daha fazla artabilir
Yok o 4 aralikti bu daa ortalarına denk geliyo canimAaaaaa ayni gun dogarlar belkiiii
Olsunnn belli olmaz valla sagliklics gelsinlerdeYok o 4 aralikti bu daa ortalarına denk geliyo canim
Canım pihtilasma var.igne de yapıyorum göbektenCanım günaydın niçin coraspin kullanıyorsun