• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Yaa çok güldüm:rapci: doktor niye geldin demiyor mu peki?

Doktor değişimi yaptım o fark etmedi şimdiki doktorumda troid sorunum düzelmedi dahiliyeye gelmen lazım dedi bende dedim gelmişken bebegimide görürüz dimi dedim oda tamam gel dedi salı günü görcem veledimi😊

Çatı ağrısı dediign ne oluyor ?? Rahîm ağrısımi benimde bi haftadır vajinamin sağ tarafında bıçak saplanır gibi ağrılar oluyor
Çatı kemiği ağrıyor kasık ağrısı gibi değil canım ya
Adım atamıyor insan yürüdükçe o kemikler kırılıyor gibi oluyor. 😢

Ay çok geçmiş olsun kuzum senin sezeryan aran kısa olduğu için erken başlamış olabilir benimde sağ kalcamdan bacağıma ağrı vuruyor salı.gunu doktora sorcam geçmek bilmedi şimdiden böyleysek biraz sisince ne yapcaz biz yahu 🤣

B12 mi yeterli diil acaba. Doktora danış belki b12 vitaminini ek olarak ampul iğnelerden verir. O ağrılar çok kötü yaa. Hatırladım da şimdi 😣

B12 mi yeterli diil acaba. Doktora danış belki b12 vitaminini ek olarak ampul iğnelerden verir. O ağrılar çok kötü yaa. Hatırladım da şimdi 😣
B12 eksik zaten canım ya ilaç kullanıp 950lere çektiğimiz halde yine düşmüş, yükselmiyor.
İnşallah geçer diyeceğimde pek sanmıyorum. Doğumdan 2 ay sonra ancak geçmişti diğerinde 😔

azalma yok diyemem ama ya bıktım şu metal tat gelmesinden midemi havalandırıyo. ayrıca prilamdı yanlış hatırlamıyosam hiçte bi faydası yok :KK43:

Valla en iyi ilaç zofer ama b grubu ilaç olduğu için doktor prilama geçirtti benide ilk baş gece 2 alıyordum ama 1 re düştüm iki kese felan kusuyorum en fazla suanlik evet o tat henüz bendede geçmedi naneli sakız var sürekli ağzımda başka çare bulamadım inşallah geçecek diye ümitle bekliyorum 🤗😊

Kızlar merhaba malum internet çağındayız birçok bilgiye erişimimiz var fakat ben elimin altında bu süreçle ilgili fikir alabileceğim, öğrenebileceğim bir kitabım da olsun istiyorum. Var mı sizlerin önerebileceği Kitaplar Biraz fikir alışverişi yapalım 😻🤷‍♀️

Kızlar merhaba malum internet çağındayız birçok bilgiye erişimimiz var fakat ben elimin altında bu süreçle ilgili fikir alabileceğim, öğrenebileceğim bir kitabım da olsun istiyorum. Var mı sizlerin önerebileceği Kitaplar Biraz fikir alışverişi yapalım 😻🤷‍♀️
Merhaba😊
‘’Bebek Bakım Sorunlarına Mucize Çözümler’’ diye bir kitap okuyorum. Bebek doğduğu andan itibaren 3 yaşına kadar hayatı kolaylaştıran bir rutin planlamasından bahsediyor.
İçerisinde uyku, beslenme, tuvalet eğitimi yer alıyor. Kitabın ilk bölümlerinde olmama rağmen şimdilik memnunum. En azından bebek doğduğunda ne kadar süre uyuması gerektiğini, ne kadar süre beslenmesi gerektiğini, bunları nasıl bir rutinde devam ettirmem gerektiğini öğrendim. Umarım uygulaması kolay olur😌

Valla en iyi ilaç zofer ama b grubu ilaç olduğu için doktor prilama geçirtti benide ilk baş gece 2 alıyordum ama 1 re düştüm iki kese felan kusuyorum en fazla suanlik evet o tat henüz bendede geçmedi naneli sakız var sürekli ağzımda başka çare bulamadım inşallah geçecek diye ümitle bekliyorum 🤗😊
ayy inşallah inşallahh

azalma yok diyemem ama ya bıktım şu metal tat gelmesinden midemi havalandırıyo. ayrıca prilamdı yanlış hatırlamıyosam hiçte bi faydası yok :KK43:
O metal tat bende de var başından beri hiç gitmedi demek ki daha devam edecek🤨ama bulantım yok çok şükür birden geçti gibi

Merhaba kızlar çook uzun süredir yazamıyorum. Çok zor geçiyor bu hamileliğim ilki böyle değildi hayattan soğudum desem yeridir. Koku hassasiyeti bulantılar ve griple birleşince ağlak depresif bir hal aldım oğlumda var 2buçuk yaşında derken anneme geldim ancak rahatladım burda. Birkaç günde bir serumla azıcık rahatlıyorum ama azalacak gibi geçsin artık şu dönemde hamileliğin tadını çıkaralım ya. Annelik gerçekten dünyanın en güzel ama ennnn zor şeyi... Yazdıklarınızı hep okuyorum biraz buradan destek alıyorum aynı şeyi yaşayanlar olunca... Hepiniz iyi olun herşey yoluna girsin inşallah🥰

Back