Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zeybltaslan
Merhaba iyotlu iyotsuz tuz olunca ilgimi çekti. Ben hamileliğim ile birlikte troid problemim oldugunu öğrendim. az çalıştığı için endokrin doktorum bana iyotlu tuz kullanmami söyledi. Az calisiyorsa iyotlu çok çalisiyorsa iyotsuz tuz kullanmani öneririm.
Ayşe Öner'in "Hamilelik, doğum ve bebek bakım" kitabını öneririm bende.Kızlar merhaba malum internet çağındayız birçok bilgiye erişimimiz var fakat ben elimin altında bu süreçle ilgili fikir alabileceğim, öğrenebileceğim bir kitabım da olsun istiyorum. Var mı sizlerin önerebileceği Kitaplar Biraz fikir alışverişi yapalım![]()
Benim de 2.de 10.haftadan başlamıştı doguma kadar..Bu haftadan başlayan çatı ağrısı Allah’ımm
Şaka olmalı![]()
Deme nolur demeBenim de 2.de 10.haftadan başlamıştı doguma kadar..
Seninki gecer insallah don't panicDeme nolur deme![]()
Benim aldıklarım;![]()
Bondigo Gülen titrek arkadaşım
Bondigo Oyun halısı
Baby&toys aynalı renkli top
Ve Diy toy zeka kartlarından aldım.
Plusmed pm-gt 01 modeli kuzum.Kuzum sen ateş ölçer bi marka söylüyordun yemeklerin ısısını felan da ölçüyor diyordun neydi markası??
Plusmed pm-gt 01 modeli kuzum.
Rica ederim canımSs aldım bebek arabasını anne yani beşiğini alayim sonra ateş ölçer telsiz banyo eşyalarını felan başlıcam teşekkür ederim ❤
İnşallah teoride öğrendiklerimizi pratikte de uygulayabilirizMerhaba
‘’Bebek Bakım Sorunlarına Mucize Çözümler’’ diye bir kitap okuyorum. Bebek doğduğu andan itibaren 3 yaşına kadar hayatı kolaylaştıran bir rutin planlamasından bahsediyor.
İçerisinde uyku, beslenme, tuvalet eğitimi yer alıyor. Kitabın ilk bölümlerinde olmama rağmen şimdilik memnunum. En azından bebek doğduğunda ne kadar süre uyuması gerektiğini, ne kadar süre beslenmesi gerektiğini, bunları nasıl bir rutinde devam ettirmem gerektiğini öğrendim. Umarım uygulaması kolay olur![]()
Hamilelik kısmını da alıyor olması güzel olmuş tam aradığım şeyler var gibi görünüyor, teşekkür ederim cevabınız içinAyşe Öner'in "Hamilelik, doğum ve bebek bakım" kitabını öneririm bende.
Canım kıyaslama yap.Kızlar kararsız kaldım krafti çok beğendim ama pregoda aklımda hala kumaş olarak kraftin ki daha iyi prego biraz daha naylon tarzı modelleri böyle renk olarak borda düşünüyorum sizce hangisi daha güzel ama doktor erkek derse gri alırım hangisini alırsam
Canım kıyaslama yap.
Tente kapanması hangisinde daha fazla?
Hangisi daha hafif?
Hangisi daha kolay kapanıp açılıyor?
Kapanırken tek parça kapanabiliyor mu?
Kapandığında yer kaplama miktarı nasıl?
Çift yönlü kullanılabiliyor mu?
Aynen sen de dene mutlaka. Birde arabanızın bagajı büyük değilse katlandıkları zaman boyutu önemli. Pregonun videosunu izledim az önce. Katlanınca baya büyük.Çift yönlü ikiside tenteleride hemen hemn aynı galiba kraftin fermuarli yatınca uzaması için pregoya bakmadım kraft boylamasına kapanıyor prego katlanır şekilde düz se tek elle kapanıyor prego kraft tek elden fazla galiba abi yaptı ben izledim sadece bi ablada bakıyordu en iyisi ayın 10nunda ikisinide elimle deneyim ağırlığına bakmadım kapanınca onada bakayım![]()