Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Günaydın, hiçbirimiz bir saat sonra ne olacağımızı bilmiyoruz ama hayat iyi kötü bir şeyler yaşıyoruz.
Ben de bir kaç saate doktora gideceğim. Bugün kesinleşecek gelişip gelişmediği ona göre karar vereceğiz.
Dua eder misiniz bana da ?
2.ye bari aynı şeyler olmasın☹
Bizim ebe çok sabırsız daha kan verdim hemen kaydını yapayım diyor,yok dedim emin olayım kalbi duyayım önce dedim,bu sefer sıkıntı olmayacak inşallah diyor
A b ve e vitamini demir bakır potasyum magnezyum ne ararsan var içinde. Kan şekerini de baya dengeliyor. 5 liraya paha biçilemez ilaç sanki gece 4 5 atıp hooop yatıyorum hatta bulanmazsam da atıyorum bulanırım diye
Oo hemen aldırayım eşime
Zaten şuan çantam çubuk kraker, balık krakerle ağzına kadar dolu Bayatlamasın diye küçük paketlerle bir sürrüüü almıştım bir de leblebi ekleriz stoğa napalım
Yaa gözün aydın Ne güzel bir duygudur
Seninle bir gittiğimiz için extra heyecanlandım.
Benim minnoşumun da kalbi atıyor şuan sadece ben duymadım o zaman
ne guzel hayirli haberlerinizi bekliyorum kuzum.benimkisi buyuk ihtimal olumsuz oyuzden adimi yazdirmadim ama tabi can cikmayan yerden umut kesilmez herseyin hayirlisi hazirladim kendimi iyisine de kotusune de.❤
ne guzel hayirli haberlerinizi bekliyorum kuzum.benimkisi buyuk ihtimal olumsuz oyuzden adimi yazdirmadim ama tabi can cikmayan yerden umut kesilmez herseyin hayirlisi hazirladim kendimi iyisine de kotusune de.❤