- 15 Mayıs 2012
- 1.819
- 1.242
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amınnn canımmm senınkınede masalllahhhhDoktor kalbi gösterdi atışını duymak istedim atışını duymak için yayılan ısı bebeğe zararlı mı değil mi tartışmalı o yüzden şimdi dinletemiyorum dedi ben yine özele giderim sadece kalp için , darısı sana kuzum hayırlı haberlerin gelsin
Hiç almamaktan iyidirBence kafanıza göre almayın folik asitleri. Doktorum kan sonuclarına oranla veriyoruz dedi. Herkesin ihtiyacı oldugu kadar yani. Benim değerler düşük oldugu için folbiol mesela
Hiç almamaktan iyidir
Her doktorun ilk sorduğu “folik ast kullanıyor musun?” Sorusu oluyor.
Hamilelikte herkesin kullanması sebebi ise yediklerimizden yani doğal olarak aldığımız folik asitin dışında vücudun çokça ihtiyacı olduğu için. Folik asit b vitaminin bir türü.
Bebeğin şuan tüm temelleri oluşurken şu ilacın ne kadar kullanıldığı önemli olan değil ilk önemli olan kullanıyor olmak.
Ona bakarsanız folik asitin asıl doğal hali folattır. Folat alarak olmak daha önemli ama çok karıştırmaya gerek yok. sırt açıklığı büyük bir oranda folik ast kullananlarda engellenen birşey sonuçta. Sizi alıntıladım ama ortaya yazıyorum daha çok. Herkes kendi için en doğrusunu doktorundan öğrensin bana kalırsa.
Hadi gözün aydın çok güzel ya maşallah rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım ❤Teyzeleri ben bebişimi de kalbini de gördüm darısı sizlere olsun inşallah
Gözün aydın darısı bebişe olsun görmek canımKizlar bgn ben de keseyi gordum. 5 hafta 2 gunlukmus. 2 hafta sonra bebek ve kalp atisi icin cagirdi.
Canım benim de düşük tehlikem vardı ilk gebeliğimde dr umun verdiği ilaçlar durdu kaç dr a gittim durmamıştı. O yüzden ben de dr uma güveniyorumBenim yengemede ondan vermiş oda yarım iç demiş canım doktoruda çok iyi o cevrenin en iyisi benim 6 aylık kanamam olmustu onun sayesinde durdu cok iyi doktor o vermiş ona mesela bide onun kan pıhtılaşma sorununu o çıkardı ortaya simdi igne kullanıyor
Güvendigin doktorsa sıkıntı yok canım demekki bar bi bildigi çünkü benim yengem sağlık ocaginda genel tahlilerinide yaptırmış beta ile birlikte demekki onada ondan o ilaçı vermişCanım benim de düşük tehlikem vardı ilk gebeliğimde dr umun verdiği ilaçlar durdu kaç dr a gittim durmamıştı. O yüzden ben de dr uma güveniyorum
Cok tsk ederim canimGözün aydın darısı bebişe olsun görmek canım
Amin inşallahCok tsk ederim canim
Kizlar ben cok duzenli takip edemiyorum. O yuzden herkesi kutlayamiyorum.
Herkesi toplu halde tebrik ediyim
Insallah hepimiz sirariyla keseyi, bebegi gorelim. Kalp atislarini duyalim... Agustos ayinda da hayirlisiyla dogum yapalim insallah.
AMin inşallah seninle konuşmuştuk hatırlarsan dün pazartesi gitmem gerekiyordu ama dayanamadım
Hadi gözün aydın çok güzel ya maşallah rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım ❤
Hatırladım iyi yaptın vala canım iyikide gittinAMin inşallah seninle konuşmuştuk hatırlarsan dün pazartesi gitmem gerekiyordu ama dayanamadım
Yok benim daha 3 haftalık falandı herhalde evde test yaptım cıktı sonra Ben devlette betaya baktırdım doktor hamılesin dedı saglık ocagına gidip kaydettir hekimine dedi. Hemen ertesi gün Aıle hekımıme gittim. O bütün tahlıllerımi yaptı kan idrar falan. Ona istinaden folbiol verdi. Sonra özele kendi doktoruma gittim. O da daha önce yanında çalıştığım doktor. Ona dedim devam et ilaca dedi. Şimdi onu aradım işte. Bence saglık ocagına falan gidip Bi tahlıllerıni yaptır bu sekılde olmaz ki belki ekstra demire ihtiyacın falan da vardır
muhtemelen kızın olacakSağol canım
İlkinde bu kadar erken başlamamıştı şaşkınım Hele sabah bulantısı hiç yaşamazdım genelde akşamları oluyordu ama işte her hamilelik farklı diye boşa dememişler
Sağlıkla gelsin de hepsi kabulümmuhtemelen kızın olacak
ben hamile değilim bir kızım var biz deneme yapıyoruz daha :)Sağlıkla gelsin de hepsi kabulüm
İlki erkekti. Tam tersi şeyler yaşıyorum bunda..
Ama umarım fazla uzun sürmez bu şekilde
Sen kaç haftalıksın canım?
En kısa zamanda nasip olsun o zamanben hamile değilim bir kızım var biz deneme yapıyoruz daha :)