2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Bence kafanıza göre almayın folik asitleri. Doktorum kan sonuclarına oranla veriyoruz dedi. Herkesin ihtiyacı oldugu kadar yani. Benim değerler düşük oldugu için folbiol mesela

Doktor kalbi gösterdi atışını duymak istedim atışını duymak için yayılan ısı bebeğe zararlı mı değil mi tartışmalı o yüzden şimdi dinletemiyorum dedi ben yine özele giderim sadece kalp için ,😁 darısı sana kuzum hayırlı haberlerin gelsin
Amınnn canımmm senınkınede masalllahhhh

Bence kafanıza göre almayın folik asitleri. Doktorum kan sonuclarına oranla veriyoruz dedi. Herkesin ihtiyacı oldugu kadar yani. Benim değerler düşük oldugu için folbiol mesela
Hiç almamaktan iyidir
Her doktorun ilk sorduğu “folik ast kullanıyor musun?” Sorusu oluyor.
Hamilelikte herkesin kullanması sebebi ise yediklerimizden yani doğal olarak aldığımız folik asitin dışında vücudun çokça ihtiyacı olduğu için. Folik asit b vitaminin bir türü.
Bebeğin şuan tüm temelleri oluşurken şu ilacın ne kadar kullanıldığı önemli olan değil ilk önemli olan kullanıyor olmak.
Ona bakarsanız folik asitin asıl doğal hali folattır. Folat alarak olmak daha önemli ama çok karıştırmaya gerek yok. sırt açıklığı büyük bir oranda folik ast kullananlarda engellenen birşey sonuçta. Sizi alıntıladım ama ortaya yazıyorum daha çok. Herkes kendi için en doğrusunu doktorundan öğrensin bana kalırsa.

Hiç almamaktan iyidir
Her doktorun ilk sorduğu “folik ast kullanıyor musun?” Sorusu oluyor.
Hamilelikte herkesin kullanması sebebi ise yediklerimizden yani doğal olarak aldığımız folik asitin dışında vücudun çokça ihtiyacı olduğu için. Folik asit b vitaminin bir türü.
Bebeğin şuan tüm temelleri oluşurken şu ilacın ne kadar kullanıldığı önemli olan değil ilk önemli olan kullanıyor olmak.
Ona bakarsanız folik asitin asıl doğal hali folattır. Folat alarak olmak daha önemli ama çok karıştırmaya gerek yok. sırt açıklığı büyük bir oranda folik ast kullananlarda engellenen birşey sonuçta. Sizi alıntıladım ama ortaya yazıyorum daha çok. Herkes kendi için en doğrusunu doktorundan öğrensin bana kalırsa.

Folik asit tabiiki kullanılacak ama Ayşe kullanıyormuş onunki bitkiselmiş iyiymiş diye değil. Kendi ihtiyacına göre. Doktorun verdiğini es geçmeyin yani

Benim yengemede ondan vermiş oda yarım iç demiş canım doktoruda çok iyi o cevrenin en iyisi benim 6 aylık kanamam olmustu onun sayesinde durdu cok iyi doktor o vermiş ona mesela bide onun kan pıhtılaşma sorununu o çıkardı ortaya simdi igne kullanıyor
Canım benim de düşük tehlikem vardı ilk gebeliğimde dr umun verdiği ilaçlar durdu kaç dr a gittim durmamıştı. O yüzden ben de dr uma güveniyorum :anneadayı:

Canım benim de düşük tehlikem vardı ilk gebeliğimde dr umun verdiği ilaçlar durdu kaç dr a gittim durmamıştı. O yüzden ben de dr uma güveniyorum :anneadayı:
Güvendigin doktorsa sıkıntı yok canım demekki bar bi bildigi çünkü benim yengem sağlık ocaginda genel tahlilerinide yaptırmış beta ile birlikte demekki onada ondan o ilaçı vermiş

Cok tsk ederim canim :KK200:
Kizlar ben cok duzenli takip edemiyorum. O yuzden herkesi kutlayamiyorum.
Herkesi toplu halde tebrik ediyim :anneadayı:
Insallah hepimiz sirariyla keseyi, bebegi gorelim. Kalp atislarini duyalim... Agustos ayinda da hayirlisiyla dogum yapalim insallah.
Amin inşallah

Merhaba arkadaşlar folik asit ile ilgili yazılanlardan sonra ben de kullandığım kapsül hapı paylaşmak istedim. Bunu öneririm. Bir araştırın isterseniz. Ayrıca troid hapı kullanıyorum.

Eklentiler

• 8672779A-D74D-489A-AA34-0C239A55A798.jpeg
    8672779A-D74D-489A-AA34-0C239A55A798.jpeg
    91,6 KB · Görüntüleme: 41
ben bu ayı bitirdim umutlar bir dahaki aya bat 23 aralık ama ben anlıyorum battan 4 gün önceye kadar batma başlıyor şiddetli kasık ağrısı oluyor birkaç gün onlar yok demek ki bebişte yok hayırlısı artık 2020 eylül annesi olmaya talibim :)

Yok benim daha 3 haftalık falandı herhalde evde test yaptım cıktı sonra Ben devlette betaya baktırdım doktor hamılesin dedı saglık ocagına gidip kaydettir hekimine dedi. Hemen ertesi gün Aıle hekımıme gittim. O bütün tahlıllerımi yaptı kan idrar falan. Ona istinaden folbiol verdi. Sonra özele kendi doktoruma gittim. O da daha önce yanında çalıştığım doktor. Ona dedim devam et ilaca dedi. Şimdi onu aradım işte. Bence saglık ocagına falan gidip Bi tahlıllerıni yaptır bu sekılde olmaz ki belki ekstra demire ihtiyacın falan da vardır

kan tahlillerini dr istiyor kalpten sonra hatta belli aralıklarla istiyor diye biliyorum unuttum da şimdi 2016 da ben de doğum yaptım dr un ikinci randevudan sonra istediği ilk şey kan tahlili oluyor o yüzden çok da kasmayın dr lardan iyi bilemezsiniz rant mant artık onların vicdanına kalmış dr una güvenmeyen gitmesin zaten.

X