• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Hanimlar, bir cogunuzla ozelden gorusuyoruz zaten. Sizleri takip etmeye devam edecegim, grup benim icin misyonunu yitirmistir. Affiniza siginirak gidiyorum. Guzel haberlerinizi zaten ozelden yazisiriz. Ben de size gidisatla ilgili bilgi vermeye gayret edecegim. Kalin saglicakla. Hepinize simdiden saglikli dogumlar diliyorum. 💕

Son düzenleme:
bence kişiye bağlı istemiyorsan yaptırmazsın,ikili temiz çıkmış gözünaydın☺
bende hataya gitmek istiyorum yazın ama zor gibi benim için benim çocuklarda var ya sadece eşim be ben olsak giderdik gibi,sizin içinde güzel olur bebişsiz başbaşa son tatil😁
çok geçmiş olsun canım,bişey yoktur Allahın izniyle,dün benim oğlumda tam bebeğin olduğu yere uçan tekme attı🙈tabi yanlışlıkla bana denk geldi🤦🏻‍♀️Kısa süreli bi karın ağrısı oldu geçti,Allaha emanet minikler artık
benim var yani hiç gitmemişti🤷🏻‍♀️Esmer olduğum için mi hemen beliriyor ve gitmiyor bilmiyorum
yok canım erken değil aslında yazın çok zor olur bu hazırlıklar hem zaten sürekli alınıyor doğuma kadar ancak tamamlarız,oğlumda erken doğum riskin var demişti dr ve hepsini ablama aldırdım hemen hemen ve siparişle alel acele tamamladım,en iyisimi yavaş yavaş almak rahat zamanlarda
fit bi hamiş daha maşallh😍
beni unutma kuzu🤨
Oğlumda temiz çıkmıştı canım bunun daha pazartesi çıkacak sonucu inşallah temiz çıkar 🤲🤲
Aynen canım sende bendensin unutmuşum 😊 ama doğumdan sonra gidecek o kilolar ben inanıyorum

Hanimlar, bir cogunuzla ozelden gorusuyoruz zaten. Sizleri takip etmeye devam edecegim, grup benim icin misyonunu yitirmistir. Affiniza siginirak gikiyorum. Guzel haberlerinizi zaten ozelden yazisiriz. Ben de size gidisatla ilgili bilgi vermeye gayret edegim. Kalin saglicakla. Hepinize simdiden saglikli dogumlar diliyorum. 💕
Canımın grubun huzurunu bozanları çıkarsak sen niye gidiyorsun ki :KK43:

7 aylık olsun alırız, 8 aylık olsun alırız görüşüne de karşıyım ben :)
Kimsenin garantisi yok. Doğuma birkaç gün kala yine her şey tamamlandığında da bir şey olabilir, doğum anında da olabilir, sonrasında da olabilir. Bu konuda en karamsar olması gereken benken en çok alışverişi yapanda benim sanırım.
Etraf çok karamsar herkes içinden geldiği gibi davransın bence :KK53: Nasıl mutlu oluyorsanız öyle kızlar. Hamilelik ve lohusalık gerçekten dışarıdan gelen seslere kulaklarınızı kapatacağınız bir dönem olsun. Yoksa herkes herseye çok muhalefet olup hem üzüyor hemde hevesi kursakta bırakıyorlar.
Benim etrafımda tam onlardan var 7ay dolsuncular🥴ama tınnnnn😂kimseye hesap vermem alır alır kenara atarım valla miss😄tabi cinsiyette öğrenmeyince alışverişte ne bilim nasıl olur👀hep unisex🤷🏻‍♀️

Hanimlar, bir cogunuzla ozelden gorusuyoruz zaten. Sizleri takip etmeye devam edecegim, grup benim icin misyonunu yitirmistir. Affiniza siginirak gidiyorum. Guzel haberlerinizi zaten ozelden yazisiriz. Ben de size gidisatla ilgili bilgi vermeye gayret edecegim. Kalin saglicakla. Hepinize simdiden saglikli dogumlar diliyorum. 💕
Neden misyonunu yitirdi ki canım? Neyden rahatsızsın?

Hanimlar, bir cogunuzla ozelden gorusuyoruz zaten. Sizleri takip etmeye devam edecegim, grup benim icin misyonunu yitirmistir. Affiniza siginirak gikiyorum. Guzel haberlerinizi zaten ozelden yazisiriz. Ben de size gidisatla ilgili bilgi vermeye gayret edecegim. Kalin saglicakla. Hepinize simdiden saglikli dogumlar diliyorum. 💕
❤️

Oğlumda temiz çıkmıştı canım bunun daha pazartesi çıkacak sonucu inşallah temiz çıkar 🤲🤲
Aynen canım sende bendensin unutmuşum 😊 ama doğumdan sonra gidecek o kilolar ben inanıyorum
Ben var ya boğazımı tutarsam iyi kilo veririrm 😛bakalım tutmaya çalışıcaz😁sonuçların güzel çıkacak Allahın izniyle canım🤍

Bi yerden başlamak lazım 😁 doktor kız dedi ama sanki değişecek gibi geliyor 😂

Eklentiler

• DSC_2225.webp
    DSC_2225.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 28
Benim adetimden 3 gün önce kırmıxı lekem gelmişti çok az daha sonra ki iki gün kahveye döndü adet çok az bi şekildeydi bekledim kanamam açılmayınca adet günüm test yaptım çıktı canım ama şuan düşük tehlikem var umarım senin vardır ve sağlıklı bir hamilelik geçirirsin 🥰🥰🥰🥰
Malesef canım hamile değilim adet oldum 🤗

Benim etrafımda tam onlardan var 7ay dolsuncular🥴ama tınnnnn😂kimseye hesap vermem alır alır kenara atarım valla miss😄tabi cinsiyette öğrenmeyince alışverişte ne bilim nasıl olur👀hep unisex🤷🏻‍♀️
Unisex şey bulmakta zor ona katılıyorum :confused:
Dün oyuncak kargom geldi işyerine, banada iş arkadaşım erken değil miydi falan dedi. Bana göre değil sana göre öyle miydi o zaman bir daha almayayım dedim.:KK53::KK53: Şakaya vurdum ama bekar benden küçük kız yani. Demek istediğim kulaktan dolma bilgilerle hala devam ediyor bu. Biri atmış ortaya bebek alışverişi 7. aydan sonra diye öyle gidiyor :confused:

Kendi aracimiz olsaydi kesinlikle dusunurdum canim ama otobusle cesaret edemem 7 aylik halimle. Bursada oturuyorum en yakin balikesir var her sene gideriz ama aracla 3 saat olan yol otobusle 6 saat oyle olunca cesaret edemem sanirim. Gitsek oglum icin iyi olurdu 3 yasinda teyzosu cok seviyor denizi yuzmeyi ama bu sene olmiycak gibi.
Belki bikac gunlugune falan Yalovada bi tatil yerine gideriz dicem ama nasıl olur bilmiyorum evin 15 dk sonrasi olan bi yerde tatile para vermek 😁
Denize aşık biri olarak ben neysede çocuklar için bizde yakınlarda bi yere gidebiliriz tabi çocuklar şimdiden hayal kuruyor😅

Benim adetimden 3 gün önce kırmıxı lekem gelmişti çok az daha sonra ki iki gün kahveye döndü adet çok az bi şekildeydi bekledim kanamam açılmayınca adet günüm test yaptım çıktı canım ama şuan düşük tehlikem var umarım senin vardır ve sağlıklı bir hamilelik geçirirsin 🥰🥰🥰🥰
Rabbim şifa versin bebeğini sağ sağlim kucağına alırsın inşaallah 🤗🥰

Dün oyuncak kargom geldi işyerine, banada iş arkadaşım erken değil miydi falan dedi. Bana göre değil sana göre öyle miydi o zaman bir daha almayayım dedim.:KK53::KK53: Şakaya vurdum ama bekar benden küçük kız yani. Demek istediğim kulaktan dolma bilgilerle hala devam ediyor bu. Biri atmış ortaya bebek alışverişi 7. aydan sonra diye öyle gidiyor :confused:
Biz 7.aya kadar tamamlarız artık düzeni bozarız belki😂sonrada oturur göbüşleri severiz😄şaka bi yana cidden al al bitmiyor çünkü araştırma boyutuda oluyor bu işin bence hiç erken değil vallahi 3-5ay sonra ohh iyi ki almışız deriz☺️

Ben de alıyorum. Bir daha bu indirimi denk getiremeyeceğim. Hatta pazartesi beklediğim bir park yatak var onu alacağım. 😌

Aylara bölerek almak maddi olarak rahatlatır. Hepsi aynı aya geldiğinde zorlar. Burun aspiratörü, küvet, beşik, bebek arabası, oto koltuğu o bu derken ihtiyaç listesi uzayıp gidiyor. Her bez her çocuğa yaramadığı için bez stoklama kısmı olmuyor . Ama bi liste yapmak gerek bebeğe ve anneye.

Back
X