- 22 Ocak 2019
- 5.613
- 12.494
- 248
- 31
Amiinn inşallahilerleyen zamanlarda karnında daha net hissedeceksin o daha güzel bi duygu
![]()
Evet ya keşke ne zaman hissedecez

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amiinn inşallahilerleyen zamanlarda karnında daha net hissedeceksin o daha güzel bi duygu
![]()
Ben şu soğuklarda çok dikkat ediyorum. Çok fazla dışarı çıkmıyorum.
Eşimi de tembihledim hasta olan kişilerden uzak duracak. Hasta olursa eve gelmesin bir süre![]()
Aa hiç aklıma gelmedi öyle bir şey olabileceği canım. Mantıklı. Ben de bir danışayımBenim 12. Haftaya girdigimde basladi. Ilk gunler cok kotuydu, simdi ara ara donuyor. Ozellikle gece donuyor benim. Doktora kontrolde sordum vitamin eksikligi olabilir dedi. Benim tansiyonum normal cikiyordu.
Ayy bende merak ediyorum hissetmek nasıl olacak yani o olduğunu bilecekmiyizzEvet ya keşke ne zaman hissedeceznasıl anlıcam acaba onun olduğunu
![]()
Bende 12 olunca folik asit kesildi. Multivitamin demir ve d kullanıom. Feramat ve collegen d3Kızlar Demir ilacına da başlayan var mı?
İlkinde 20li haftalarda başlamıştım. Bunda hemen yazdı doktor.
D vitamini
Multivitamin
Demir
Bunları kullanmaya başladım? Siz ne kullanıyorsunuz? Gerçi her doktorun tarzı farklı oluyor ama başka Demir kullanan var mı merak ettim![]()
Multivitamin olarak ne kullanıyorsun ?Bende 12 olunca folik asit kesildi. Multivitamin demir ve d kullanıom. Feramat ve collegen d3
hayırlı sonuçlarla gelin inşallah. aynı bizim durum olmuş sizdeki de.. ben kız diyorum eşim illa erkektir diyor..Kızlaaar biz dayanamıyoruz artık. Normalde haftaya gidicektik hastaneye ama eşim öğleden sonra gidelim dedi. Rüyasında görmüş yineİzin falan almış iş yerinden gidiyoruz öğleden sonra
o erkek diyor ben kız bakalım ne cıkacak
![]()
Decavit canım. Doktorum kullanabilirsin dedikten sonra başladım. Cuma dan beri içiyorum bakalım şuan bir sıkıntı yokMultivitamin olarak ne kullanıyorsun ?
Bana da decavit yazdılar. Ben mi çok detaylı düşünüyorum bilmiyorum ama bu decavit içinde 0,8mg folik asit var. Günlük alınması gereken miktar en çok 0,4mg olmalı. O yüzden henüz karar veremediğim için alıp başlamdımDecavit canım. Doktorum kullanabilirsin dedikten sonra başladım. Cuma dan beri içiyorum bakalım şuan bir sıkıntı yokAma içinde balık yağı yok onu ne yapıcaz bilmiyorum
Ben ek olarak omega 3 başladım. Efa 2000 isimli bir balık bağı. Baya araştırdım ve bunu aldım :)Ama kızımda da sanki 16. Haftadann sonra balık yağı yazmışlardı diye hatırlıyorum. Arctic sea omega 3 kullanmıştım doğuma kadar ve doğumdan sonrada 3 ay.
Ben ocean mummy den forever daily den çok memnundum canım bakabilirsin. Forever daily de balık yağı yok ve herkesin kullanabileceği 56 sebze meyve karışımından oluşan multivitamin. Ocean mummy de gebelerin ihtiyacına göre hazırlanmış balık yağıda içeren bir multivitamin.Ben ek olarak omega 3 başladım. Efa 2000 isimli bir balık bağı. Baya araştırdım ve bunu aldım :)
Şuan multivitamin ne kullansam diye araştırmadayım.
Valla bende kararsızdım doktorum değerlerin iyi diye birşey yazmamıştı bana. Sonra sağlık ocağı bunları söyleyince yazdım oda kullanabilirsin dedi. Hiçbisey kullanamamaktansa başlıyım dedim bence 1 ay sonraki kontrolde kendi yazar başka bir multivitamin.Bana da decavit yazdılar. Ben mi çok detaylı düşünüyorum bilmiyorum ama bu decavit içinde 0,8mg folik asit var. Günlük alınması gereken miktar en çok 0,4mg olmalı. O yüzden henüz karar veremediğim için alıp başlamdım
Forever daily hiç duymamıştım daha önce araştırayım. TeşekkürlerBen ocean mummy den forever daily den çok memnundum canım bakabilirsin. Forever daily de balık yağı yok ve herkesin kullanabileceği 56 sebze meyve karışımından oluşan multivitamin. Ocean mummy de gebelerin ihtiyacına göre hazırlanmış balık yağıda içeren bir multivitamin.