2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Bana da iyi bi sıkıntı yok bebeğin burnu var dedi sadece ense kalınlığına bakılmadı acaba kandan sonra mı bakıcaklar
Bakılmıştır mutlaka onu bakmadan bir anlamı yok kanı gönderirken nazal kemik var mı yok mu ve ense kalınlığı kaç mm olduğunu ekliyorlar. Kilo ekliyorlar.
Bunlara göre zaten istatiktik çıkıyor canım. Sana dememiştir ama ölçmüştür.
Asıl olay ense kalınlığında zaten :)

Canım ben hayatım boyunca sivilce nedir bilmedim. Ama şu an yüzümde çok var. Hatta öğrenmeden önce kesin kız çirkinleştin sen diyen bile oldu kilo olarak da valla heryerden aldım ama ilk kalçadan büyüdüm galiba doktorda %80 kız dedi

Bu dusunceye karsıyım tabıkı ısteyebılırsınız kız olmasını ama elımden aldılar fln bana garıp geldı Allah saglıklısını nasıp etsın herkese

Ismını okuyunca cınsel gucu arttırıcı bısey geldı:)))

Kudret narı ile mide ülseri bile iyleşmiş insan tanıyorum . Bunun bir ballısı var bide yağlısı var ballı olan mideye yağlı olan da barsağa iyi geliyor diye biliyorum . Ama bizim bulantılar yanmalar midemizde problem oldugundan değil hormonların etkisiyle oluştugu ıcın iyi gelmeyebilir. Zira 3 endoskopi 1 kolonoskopi olan ben normalde mideme iyi gelen hiçbişeyin gebelikte faydasını göremedim :)

Günaydın ayy ne güzel bende dün gördüm sanki o an her şey duruyor dünya güzelleşiyor midem sanki hiç bulanmamış gibi oluyor sende hayırlı haberler al inşallah

pf doğuma gitti doktor çok şanslıyım beklicez bakalım aynen bende çok mutlu oluyorum sonra kusmalı.gune merhaba aynen gördüm erkek demiş gönlündeki neydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…