Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bakılmıştır mutlaka onu bakmadan bir anlamı yok kanı gönderirken nazal kemik var mı yok mu ve ense kalınlığı kaç mm olduğunu ekliyorlar. Kilo ekliyorlar.
Bunlara göre zaten istatiktik çıkıyor canım. Sana dememiştir ama ölçmüştür.
Asıl olay ense kalınlığında zaten :)
Kizlar, kız bebek bekleyenlere özellikle sormak istiyorum. Benim karnim 1 aydir göbek degil karnim şişti elim yüzümde ergenljksivilceleri cikti resmen varil gibi her yanimdan esit kilo aliyorum bunlar gercekten kiz bebeklerde mi olur siz de bunları yaşıyor musunuz?
Canım ben hayatım boyunca sivilce nedir bilmedim. Ama şu an yüzümde çok var. Hatta öğrenmeden önce kesin kız çirkinleştin sen diyen bile oldu kilo olarak da valla heryerden aldım ama ilk kalçadan büyüdüm galiba doktorda %80 kız dedi
ilk çocuğum erkek 2. Sini hep kiz hayal ediyordum ve hissediyordum bu hamileliğin çok farklı geçiyordu diğerine göre ama 15 haftada dr gittim 10 falan baktı son anda %95 erkek dedi kızımı elimden aldılar gibi hissettim herşeyin hayırlısı olsun ama hala kızım olucakmış gibi bi his var içimde benim gibi olup cinsiyeti farklı çıkan varmı arkadaşlar
Kızlar bu mide için mide yanmalarina ve ağrılarına çok iyi geliyormuş günde bir tatlı kaşığı iciliyormuş bi kaç kişiden tavsiye üzerine yarın doktora sorup sipariş edicem izin verirse ise yarıyor mu söylerim sizde ona göre doktorunuza sorup alırsınız
Günaydın ayy ne güzel bende dün gördüm sanki o an her şey duruyor dünya güzelleşiyor midem sanki hiç bulanmamış gibi oluyor sende hayırlı haberler al inşallah
Kuzum aynı şeyi sordum ama hep 4.aydan sonra başlamışlar mide yanmalsri başladığı dönemde o zaman zarfında bitmiş nide bulantıları doktor izin verirse denicem inşallah ise yarar
Kuzum aynı şeyi sordum ama hep 4.aydan sonra başlamışlar mide yanmalsri başladığı dönemde o zaman zarfında bitmiş nide bulantıları doktor izin verirse denicem inşallah ise yarar
Kızlar bu mide için mide yanmalarina ve ağrılarına çok iyi geliyormuş günde bir tatlı kaşığı iciliyormuş bi kaç kişiden tavsiye üzerine yarın doktora sorup sipariş edicem izin verirse ise yarıyor mu söylerim sizde ona göre doktorunuza sorup alırsınız
Kudret narı ile mide ülseri bile iyleşmiş insan tanıyorum . Bunun bir ballısı var bide yağlısı var ballı olan mideye yağlı olan da barsağa iyi geliyor diye biliyorum . Ama bizim bulantılar yanmalar midemizde problem oldugundan değil hormonların etkisiyle oluştugu ıcın iyi gelmeyebilir. Zira 3 endoskopi 1 kolonoskopi olan ben normalde mideme iyi gelen hiçbişeyin gebelikte faydasını göremedim :)
Günaydın ayy ne güzel bende dün gördüm sanki o an her şey duruyor dünya güzelleşiyor midem sanki hiç bulanmamış gibi oluyor sende hayırlı haberler al inşallah
pf doğuma gitti doktor çok şanslıyım beklicez bakalım aynen bende çok mutlu oluyorum sonra kusmalı.gune merhaba aynen gördüm erkek demiş gönlündeki neydi