İyi akşamlar kızlar bugün ikili test için gittim ultrasondan baktılar da sadece burnuna baktılar bebeğin sonra kan aldılar oğlumda gittiğimde detaylı bakmışlardı ense kalınlığına falan size neler yaptılar neler dediler?
Bende de ense kalinligina bakti buruna da sonra kan tahliline yolladi triozami gibi seyler vardi kagitta yok fln diye isaretlemis onu da kan verdigim yere verdm zaten sikinti yok sanrm olcumler iyidi
Kizlar, kız bebek bekleyenlere özellikle sormak istiyorum. Benim karnim 1 aydir göbek degil karnim şişti elim yüzümde ergenljksivilceleri cikti resmen varil gibi her yanimdan esit kilo aliyorum bunlar gercekten kiz bebeklerde mi olur siz de bunları yaşıyor musunuz?
Valla doktor bana kıza benziyor dedi ama yarın belli olur heralde ben kilo verdim için henüz kilo almaya başlamadım ama karnım bi kaç gündür çıkmaya başladı yüzüm desen allaha emanet ergenlikte bu kadar sivilcem olmadı
İyi akşamlar kızlar bugün ikili test için gittim ultrasondan baktılar da sadece burnuna baktılar bebeğin sonra kan aldılar oğlumda gittiğimde detaylı bakmışlardı ense kalınlığına falan size neler yaptılar neler dediler?
Kaç haftalık sizinki benim 11+6 erken mi acaba ense kalınlığı için belli olmaz mıydı çünkü oğlumda hatırlıyorum daha detaylı bakmışlardı şimdi sadece burun kemiğine baktılar burnunu gösterdiler
Bende de ense kalinligina bakti buruna da sonra kan tahliline yolladi triozami gibi seyler vardi kagitta yok fln diye isaretlemis onu da kan verdigim yere verdm zaten sikinti yok sanrm olcumler iyidi
Allah Allah bana neden burnuna baktılar ki tek evet gördüm bebeğin tamamını gösterdiler ama ense kalınlığına bakmadılar sadece burnuna baktılar kağıtta tek burun yazıyor birde bebeğin boyunun ne kadar olduğu
Evet önemli dediğim gibi oğlumda bende 12 hafta ortalarında gitmiştim ense kalınlığına da bakmışlardı 11+6 acaba erken mi onun için kan sonuçlarından sonra mı bakıcaklar acaba
Kizlar benim gibi uykudan gozunu acamayan var mi? Aksam oglum uyuyunca hemen uyuyorum sabaha kadar ama yetmiyor Evdeyim calismiyorum bide. Bu halde yorgunluk
Ya hamilelikte kullanılıyor mu bilmiyorum ama gerçi içeriğinde riskli malzeme yok. Ben sürekli tazeler yaparım boğaza çok iyi geliyor. Zencefil ve limonu dilimleyip üstüne bal ekliyorum buzdolabında sulanıyor ondan ara ara kullanıyoruz.
ilk çocuğum erkek 2. Sini hep kiz hayal ediyordum ve hissediyordum bu hamileliğin çok farklı geçiyordu diğerine göre ama 15 haftada dr gittim 10 falan baktı son anda %95 erkek dedi kızımı elimden aldılar gibi hissettim herşeyin hayırlısı olsun ama hala kızım olucakmış gibi bi his var içimde benim gibi olup cinsiyeti farklı çıkan varmı arkadaşlar
benim de hiç uykum yok gece uyuyamıyorum öğlene kadar da kalkamıyorum, haftasonu dengemi bozdum fena:/ ama ben de şunu sorayım mide yanması yaşıyorum neden ola ki, bi de yanma için öneriniz var mı
Allah Allah bana neden burnuna baktılar ki tek evet gördüm bebeğin tamamını gösterdiler ama ense kalınlığına bakmadılar sadece burnuna baktılar kağıtta tek burun yazıyor birde bebeğin boyunun ne kadar olduğu
Canım zencefili 5 dakka bile kaynatmıyorsun internetten bakarsan tam tarifi yazıyor bide sarımsaktan daha küçük parca koyman lazım bir bardaktan fazlada icme bir günde
Kızlar bu mide için mide yanmalarina ve ağrılarına çok iyi geliyormuş günde bir tatlı kaşığı iciliyormuş bi kaç kişiden tavsiye üzerine yarın doktora sorup sipariş edicem izin verirse ise yarıyor mu söylerim sizde ona göre doktorunuza sorup alırsınız