bir şey sorucam ben bebeğimin cinsiyetini çok merak ediyorum:) ikili test yaptırmayacam kesin karar verdim. sizler ikili testte mi cinsiyet öğrendiniz yoksa rutin ultrasonda mı. 7 şubatta randevum var hem troite bakılacak hem bebeğe, tok gidemiorum zaten kıpırdamasını da merak ediyorum aslında nasıl diye? 7 şubatta 12artı 2 olucaz? öğrenebilir miyim ne dersiniz
Normalde hiç sağa yatamam hamilelikte sağ böbrek büyümesi olmuştu birde zaten sola yatmak gerekiyordu ama inatla hep sağ tarafıma dönmek istiyordum. Arkama destek koyuyordum yine dönüyordum
Kızlaaar bugün doktora gittik ve inanamazsınız cinsiyeti gördük baya baya netti hatta doktor çevirdi çevirdi baktı erkek bazen kızlarda da çıkıntı gibi olabilir yine de net demeyelim falan dedi ama bakalım hayırlısı.. haftaya pazartesi ikili taramaya çağırdı belki o zaman netleşir
İkili test konusunda ben de çok kararsızım çevremde hiç yaptırma stres olma diyen de çok var. Mutlaka yaptır diyen de. Ben ne istediğim konusunda emin değilim. Yaptırdığımda daha mı kaygılı olurum yoksa yaptırmadığımda daha mı strese girerim bilmiyorum bu hafta karar vereceğim.
Sonucunda ne yapacağın aslında önemli olan. Risk çıktığında ileri tetkikleri yaptıracak mısın. Netleşirse aldırmayı düşünecek misin. Kuzenimde risk çıktı ama diğer tetkikleri yaptırmadı doğdu sorun yoktu. Arkadaşın risk çıktı amnion suyundan test yapıldı ve doğru çıktı ama yine de aldırmadı bilip devam etti.. Birde risk çıkmasa da tersi olabiliyor. İçin hangi konu da rahat edecekse öyle karar ver ama hormonların verdiği stres hep oluyor. Benim oğlumda yaptırmadım suyu fazlaydı, iri bebekti, kalbinde parlaklık vardı doktor ikili testi sordu çünkü bu etkilerin görülmesi ihtimal veriyordu..
Kizlar benim gibi uykudan gozunu acamayan var mi? Aksam oglum uyuyunca hemen uyuyorum sabaha kadar ama yetmiyor Evdeyim calismiyorum bide. Bu halde yorgunluk
bir şey sorucam ben bebeğimin cinsiyetini çok merak ediyorum:) ikili test yaptırmayacam kesin karar verdim. sizler ikili testte mi cinsiyet öğrendiniz yoksa rutin ultrasonda mı. 7 şubatta randevum var hem troite bakılacak hem bebeğe, tok gidemiorum zaten kıpırdamasını da merak ediyorum aslında nasıl diye? 7 şubatta 12artı 2 olucaz? öğrenebilir miyim ne dersiniz
Eki Görüntüle 2584396
Cinsiyet tahminde bulunabilir misiniz bugun ikili tarama olduk hersey guzel allaha sukur ama sakladi kendini doktor tahminde bulunamadi 4 hafta sonra diger randevu yani en son ben ogrenicem sanrm cinsiyeti bi de bana vinalac multivitamin verdi baska bisi vermedi
Kizlar, kız bebek bekleyenlere özellikle sormak istiyorum. Benim karnim 1 aydir göbek degil karnim şişti elim yüzümde ergenljksivilceleri cikti resmen varil gibi her yanimdan esit kilo aliyorum bunlar gercekten kiz bebeklerde mi olur siz de bunları yaşıyor musunuz?
Kızlaaar bugün doktora gittik ve inanamazsınız cinsiyeti gördük baya baya netti hatta doktor çevirdi çevirdi baktı erkek bazen kızlarda da çıkıntı gibi olabilir yine de net demeyelim falan dedi ama bakalım hayırlısı.. haftaya pazartesi ikili taramaya çağırdı belki o zaman netleşir
Eki Görüntüle 2584396
Cinsiyet tahminde bulunabilir misiniz bugun ikili tarama olduk hersey guzel allaha sukur ama sakladi kendini doktor tahminde bulunamadi 4 hafta sonra diger randevu yani en son ben ogrenicem sanrm cinsiyeti bi de bana vinalac multivitamin verdi baska bisi vermedi
İyi akşamlar kızlar bugün ikili test için gittim ultrasondan baktılar da sadece burnuna baktılar bebeğin sonra kan aldılar oğlumda gittiğimde detaylı bakmışlardı ense kalınlığına falan size neler yaptılar neler dediler?
İyi akşamlar kızlar bugün ikili test için gittim ultrasondan baktılar da sadece burnuna baktılar bebeğin sonra kan aldılar oğlumda gittiğimde detaylı bakmışlardı ense kalınlığına falan size neler yaptılar neler dediler?
Kaç haftalık sizinki benim 11+6 erken mi acaba ense kalınlığı için belli olmaz mıydı çünkü oğlumda hatırlıyorum daha detaylı bakmışlardı şimdi sadece burun kemiğine baktılar burnunu gösterdiler
Kizlar, kız bebek bekleyenlere özellikle sormak istiyorum. Benim karnim 1 aydir göbek degil karnim şişti elim yüzümde ergenljksivilceleri cikti resmen varil gibi her yanimdan esit kilo aliyorum bunlar gercekten kiz bebeklerde mi olur siz de bunları yaşıyor musunuz?
Tahmin olarak koz annesi olucam inşallah kilo almadım ama karnım şişti ama hamilelik göbeyi çünkü sabahlarıda aynı 2ci gebeliktede erken çıkıyormuş
Sivilce benim en yaralı yerim belim çok çok sivilce bastı yüzümde yok çok şükür
oğlumda hiç böyle olmamıştım sivilcelenme falan