2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293

11+4 de doktor kız dedi. Oğlumda 12+3 de gitmiştik onda da o zaman öğrendik

Normalde hiç sağa yatamam hamilelikte sağ böbrek büyümesi olmuştu birde zaten sola yatmak gerekiyordu ama inatla hep sağ tarafıma dönmek istiyordum. Arkama destek koyuyordum yine dönüyordum

Bende öyle valla normalda sağ tarafa yatmazdım yasak ya tatlı geliyor

Ya maşllh erkekler çoğunluk galiba hayırlı olsun canım

Sonucunda ne yapacağın aslında önemli olan. Risk çıktığında ileri tetkikleri yaptıracak mısın. Netleşirse aldırmayı düşünecek misin. Kuzenimde risk çıktı ama diğer tetkikleri yaptırmadı doğdu sorun yoktu. Arkadaşın risk çıktı amnion suyundan test yapıldı ve doğru çıktı ama yine de aldırmadı bilip devam etti.. Birde risk çıkmasa da tersi olabiliyor. İçin hangi konu da rahat edecekse öyle karar ver ama hormonların verdiği stres hep oluyor. Benim oğlumda yaptırmadım suyu fazlaydı, iri bebekti, kalbinde parlaklık vardı doktor ikili testi sordu çünkü bu etkilerin görülmesi ihtimal veriyordu..

Kizlar benim gibi uykudan gozunu acamayan var mi? Aksam oglum uyuyunca hemen uyuyorum sabaha kadar ama yetmiyor Evdeyim calismiyorum bide. Bu halde yorgunluk
gündüzleri öyle ama geceleri saat kurmuş gibi sürekli kalkıyorum ve zor dalıyorum
11+5te oğlumu öğrenmiştim sen de öğrenebilirsin bence tabi bebiş müsade ederseikiliye kararsızım ben ya çok zor bu kararı vermek
Bence erkek

Kizlar, kız bebek bekleyenlere özellikle sormak istiyorum. Benim karnim 1 aydir göbek degil karnim şişti elim yüzümde ergenljksivilceleri cikti resmen varil gibi her yanimdan esit kilo aliyorum bunlar gercekten kiz bebeklerde mi olur siz de bunları yaşıyor musunuz?

Maşallaah baya erken öğrenmişsin
Haftaya listeye yazarız

İyi akşamlar kızlar bugün ikili test için gittim ultrasondan baktılar da sadece burnuna baktılar bebeğin sonra kan aldılar oğlumda gittiğimde detaylı bakmışlardı ense kalınlığına falan size neler yaptılar neler dediler?

Ben de ense kalınlığına baktılar ve kan aldılar. Ense kalınlığına bakmak çok uzun sürmedi. Hemen baktı ve bitti.

Ben de ense kalınlığına baktılar ve kan aldılar. Ense kalınlığına bakmak çok uzun sürmedi. Hemen baktı ve bitti.
Kaç haftalık sizinki benim 11+6 erken mi acaba ense kalınlığı için belli olmaz mıydı çünkü oğlumda hatırlıyorum daha detaylı bakmışlardı şimdi sadece burun kemiğine baktılar burnunu gösterdiler

Şuan bende aynı durumdayım ve çok merak ediyorum cinsiyetini bugün gittim hiç tahminde bile bulunmadılar

Tahmin olarak koz annesi olucam inşallah kilo almadım ama karnım şişti ama hamilelik göbeyi çünkü sabahlarıda aynı 2ci gebeliktede erken çıkıyormuş
Sivilce benim en yaralı yerim belim çok çok sivilce bastı yüzümde yok çok şükür
oğlumda hiç böyle olmamıştım sivilcelenme falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…