2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Ben 1 şubatta ikili test yaptırdım.. Gayet normaller. DNA testi yaptırdık 2 haftaya haber alacağız.
1 numarada kordon 2 arter 1 ven var. 2numarada 1 ven 1 arter var bu yüzden DNA testi yaptırdık..

Kizlar benim gibi uykudan gozunu acamayan var mi? Aksam oglum uyuyunca hemen uyuyorum sabaha kadar ama yetmiyor Evdeyim calismiyorum bide. Bu halde yorgunluk

bir şey sorucam ben bebeğimin cinsiyetini çok merak ediyorum:) ikili test yaptırmayacam kesin karar verdim. sizler ikili testte mi cinsiyet öğrendiniz yoksa rutin ultrasonda mı. 7 şubatta randevum var hem troite bakılacak hem bebeğe, tok gidemiorum zaten kıpırdamasını da merak ediyorum aslında nasıl diye? 7 şubatta 12artı 2 olucaz? öğrenebilir miyim ne dersiniz

Kizlar benim gibi uykudan gozunu acamayan var mi? Aksam oglum uyuyunca hemen uyuyorum sabaha kadar ama yetmiyor Evdeyim calismiyorum bide. Bu halde yorgunluk
benim de hiç uykum yok gece uyuyamıyorum öğlene kadar da kalkamıyorum, haftasonu dengemi bozdum fena:/ ama ben de şunu sorayım mide yanması yaşıyorum neden ola ki, bi de yanma için öneriniz var mı

Ogrenebilirsin canim benim oglum 12-13 haftalikti ultrasonda gorduk

benim de hiç uykum yok gece uyuyamıyorum öğlene kadar da kalkamıyorum, haftasonu dengemi bozdum fena:/ ama ben de şunu sorayım mide yanması yaşıyorum neden ola ki, bi de yanma için öneriniz var mı

Mide yanmasi da var kuzum bende ne ararsan var soda içiyorum ben biraz iyi geliyo

Ben aynı bu şekildeydim. Ama şu aralar geçmeye başladı

Ben cumartesi günü ikili testte öğrenemedimDoktor çok erken dedi. Ama öğrenenler varmışş

Kızlaaar bugün doktora gittik ve inanamazsınız cinsiyeti gördük baya baya netti hatta doktor çevirdi çevirdi baktı erkek bazen kızlarda da çıkıntı gibi olabilir yine de net demeyelim falan dedi ama bakalım hayırlısı.. haftaya pazartesi ikili taramaya çağırdı belki o zaman netleşir

Ooo baya erken ogrenmissiniz canim masallah 10 gun sonrada ben gidicem sanmam benim doktorun soyliycegini 12 den once soylemiyorlar genelde yanilma payindan dolayi

Ooo baya erken ogrenmissiniz canim masallah 10 gun sonrada ben gidicem sanmam benim doktorun soyliycegini 12 den once soylemiyorlar genelde yanilma payindan dolayi
Evet bende şaşırdım çünkü hiç sormadım kendisi görünce direk söyledi bende gördüm uyuyordu birde rahat gördük ama tabi bende kaptırmadım kendimi kızımı da erken öğrenmiştim bakalım inşallah hepimizin gönlüne göre olur bide şu bulantılar bitse nasıl zevk alıcam hamilelikten çünkü çok bekledim inşallah 12 den sonra en azından azalsın

Cinsiyet tahminde bulunabilir misiniz bugun ikili tarama olduk hersey guzel allaha sukur ama sakladi kendini doktor tahminde bulunamadi 4 hafta sonra diger randevu yani en son ben ogrenicem sanrm cinsiyeti bi de bana vinalac multivitamin verdi baska bisi vermedi

ben kız hissettiiiim:)

Bende kız hissettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…