- 30 Aralık 2019
- 735
- 1.405
- 113
- 33
Bende tesekkur ediyorum tatlimKız diyorum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende tesekkur ediyorum tatlimKız diyorum![]()
Bende de ense kalinligina bakti buruna da sonra kan tahliline yolladi triozami gibi seyler vardi kagitta yok fln diye isaretlemis onu da kan verdigim yere verdm zaten sikinti yok sanrm olcumler iyidiİyi akşamlar kızlar bugün ikili test için gittim ultrasondan baktılar da sadece burnuna baktılar bebeğin sonra kan aldılar oğlumda gittiğimde detaylı bakmışlardı ense kalınlığına falan size neler yaptılar neler dediler?
Kizlar, kız bebek bekleyenlere özellikle sormak istiyorum. Benim karnim 1 aydir göbek degil karnim şişti elim yüzümde ergenljksivilceleri cikti resmen varil gibi her yanimdan esit kilo aliyorum bunlar gercekten kiz bebeklerde mi olur siz de bunları yaşıyor musunuz?
Bilmiyorum hiç tahminde bile bulunmadı. Ama çok merak ediyorum![]()
İyi akşamlar kızlar bugün ikili test için gittim ultrasondan baktılar da sadece burnuna baktılar bebeğin sonra kan aldılar oğlumda gittiğimde detaylı bakmışlardı ense kalınlığına falan size neler yaptılar neler dediler?
12+3 iken bakıldı. Ense kalınlığı önemli bir detay değil mi? Açıkcası bakmamaları garip geldi.Kaç haftalık sizinki benim 11+6 erken mi acaba ense kalınlığı için belli olmaz mıydı çünkü oğlumda hatırlıyorum daha detaylı bakmışlardı şimdi sadece burun kemiğine baktılar burnunu gösterdiler
Bana da iyi bi sıkıntı yok bebeğin burnu var dedi sadeceBende de ense kalinligina bakti buruna da sonra kan tahliline yolladi triozami gibi seyler vardi kagitta yok fln diye isaretlemis onu da kan verdigim yere verdm zaten sikinti yok sanrm olcumler iyidi
Allah Allah bana neden burnuna baktılar ki tek evet gördüm bebeğin tamamını gösterdiler ama ense kalınlığına bakmadılar sadece burnuna baktılar kağıtta tek burun yazıyor birde bebeğin boyunun ne kadar olduğuBen kan vermedim istemedim ama bebeğe bakalım dedi ensesine ellerine ayaklarına syuna heryerine bakmıştı doktor
Evet önemli dediğim gibi oğlumda bende 12 hafta ortalarında gitmiştim ense kalınlığına da bakmışlardı 11+6 acaba erken mi onun için kan sonuçlarından sonra mı bakıcaklar acaba12+3 iken bakıldı. Ense kalınlığı önemli bir detay değil mi? Açıkcası bakmamaları garip geldi.
Ben canım.. Her fırsatta gözlerim kapanıyor. Bir de bugün okula gittim.Sabah 6.30' da uyandım öğlen gelince 1 saat uyudum hala uyku morundayım.Kizlar benim gibi uykudan gozunu acamayan var mi? Aksam oglum uyuyunca hemen uyuyorum sabaha kadar ama yetmiyorEvdeyim calismiyorum bide. Bu halde yorgunluk
Bende varim hersey var bende valla yok yok cok zorlaniyorum okullarda acildi bugun mahvaldum.Ben canım.. Her fırsatta gözlerim kapanıyor. Bir de bugün okula gittim.Sabah 6.30' da uyandım öğlen gelince 1 saat uyudum hala uyku morundayım.
Öğretmen misinizMasallah nerdeyse herkes oğrenmis cinsiyetleri bakalim benimki ne olucak ins kizdir dua ediyorun tabi en basta saglikli olmasi.
Tskler canım yapicam hemen kaç dk kaynatıyoruzgeçmiş olsun cnm zencefil kökü ve limon kaynatıp ıcmenı tavsıye ederım
Tsk ederim canım ins biraz rahatlatirYa hamilelikte kullanılıyor mu bilmiyorum ama gerçi içeriğinde riskli malzeme yok. Ben sürekli tazeler yaparım boğaza çok iyi geliyor. Zencefil ve limonu dilimleyip üstüne bal ekliyorum buzdolabında sulanıyor ondan ara ara kullanıyoruz.
3 yudum kadar soğuk süt içmek iyi geliyor.benim de hiç uykum yok gece uyuyamıyorum öğlene kadar da kalkamıyorum, haftasonu dengemi bozdum fena:/ ama ben de şunu sorayım mide yanması yaşıyorum neden ola ki, bi de yanma için öneriniz var mı
Allah Allah bana neden burnuna baktılar ki tek evet gördüm bebeğin tamamını gösterdiler ama ense kalınlığına bakmadılar sadece burnuna baktılar kağıtta tek burun yazıyor birde bebeğin boyunun ne kadar olduğu
Tskler canım yapicam hemen kaç dk kaynatıyoruz