2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
saçımı geçen gün uçtan kestim gene keseceğim,hurafe olduğunu düşünüyorum

kızlar hamilelikte saçını kestiren var mı?
şu ömrü kısa olmasın saç kestirmeyin inanışından dolayı kaç aydır saçımı kestiremedim.

Aşırı batıl bir inanış olduğunu bilsem de sanırım kestirmeyeceğim :/ Hiç de öyle biri değilimdir ama şayet kestirirsem kendimi kötü hissedeceğimi biliyorum.

Bir de eylülde kestirmiştim, çoktandır da kısaydı uzasınlar istedim :) hem sanki uzun saç daha mı genç gösteriyor ne

Siz kendinizi kötü hissetmeyecekseniz kestirin gitsin derim :)

İstemedi canim, ki ben yuksek riskli gruptayim, perinatologum istemedi. Tahlil sonuclarim guzeldi belki ondan midir acaba?
olabilir canım,benim tahlillerle beraber istedi EKG yi diğer hamileliklerimde istenmemişti
evet benim kızım bebek delisiama 5yalında oğlum var o pek değil ona söylemedik henüz,zamanla alışır diye düşünüyorum bakalım
Ayakta biraz fazla kalınca benimde ağrır ama az dinlenince geçiyor şimdilik,gece nasıl yatıyorsam sabah kalkınca daha çok hissediyorum bel ağrısını yani sabahları yorgun ve ağrılı kalkıyorum
bende 8.haftanın ortasındayım canım ve o tat bendende gitmedi,herşeyin tadı tuhaf kötü,naneli şeker emiyorum arada hem midem için hem ağzımın içi için,bu dönemler böyle de inşallah 3ayı doldurunca geçer
ben de hiç hissetmedim kaç defa deprem olmuş böyle yaa
bu aralar fena bi türlü durmadı tam da hamileyiz şansımıza yaa :/
neyse kızlar çok güzel bir gün olsun inşallah
biz hiç hissetmedik Allahım hissettirmesin,deprem fobim çok yüksek zaten hep aklımda,neyse çok güzül bi gün geçirelim inşallahh

Kızlar hafta olarak bi çoğunuz öndesiniz gerçi ama yüz üstü yatabiliyor musunuz,ben karnımın üstüne yatamıyorum biraz durup dönüyorum,birazdan serum taktırcam su içerikli,arada taktırmam gerekiyormuş su içmediğim için

Ben göğüslerin durumundan dolayı yatamıyorum açıkçası, aslında yatabilsem karnımdaki şişliğe iyi geleceğini hissediyorum :)

Bir de sanırım 20. haftaya kadar yatış pozisyonumuzun hiçbir etkisi olmuyormuş, kendimizi nasıl rahat hissediyorsak öyle yatmakta serbestiz henüz :)

Yatamıyorum canım

ben yüzüstü değil sol tarafımın üstüne bile yatamıyorum nedense sancım oluyor sağıma yatınca daha rahat uyuyorum

her türlü yatıyorum vallahi

Ben normalde de yatamam zatenAma bir arkadaşıma doktoru yüz üstü yatma demişti hamileyken hatta 12.haftadan sonra. Bilmiyorum bir zararı olur mu

Ben yatıyorum şimdilik bir sorun olmuyor

ben de yüz üstü yatmayanlardanım.
normalde de direk yüz üstü yatardım.
şimdi korkuyorum yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…