Aşırı batıl bir inanış olduğunu bilsem de sanırım kestirmeyeceğim :/ Hiç de öyle biri değilimdir ama şayet kestirirsem kendimi kötü hissedeceğimi biliyorum.
Bir de eylülde kestirmiştim, çoktandır da kısaydı uzasınlar istedim :) hem sanki uzun saç daha mı genç gösteriyor ne
Siz kendinizi kötü hissetmeyecekseniz kestirin gitsin derim :)
Sizin evladınıza da Maşallah.Oğlum başlarda istemedi gibi.. ne bebeği olamaz! gibi tepkiler verdi ama şimdi gelip göbeğimi seviyor tabi herhangi bir yorum yapmıyor.
Çok küçükken kardeşi olsun istiyordu sonra sonra fikri değişti.
Sizin kızınız istiyordur diye düşünüyorum. Kızlar biraz daha istekli oluyorlar da.
Merhaba arkadaşlar ciddi bel ağrısı cekiyorum.
Biraz dolaşsam yarim saat falan belim kopacak gibi ağrıyor. Bu kadar erken normal mi sizce?
Böyle deyince oğlu olanlar benim de öyleydi senin d3 erkek galiba diyor ama karin yok, agirlaşma yok bana garip geliyor bu agrilar..
Ayakta biraz fazla kalınca benimde ağrır ama az dinlenince geçiyor şimdilik,gece nasıl yatıyorsam sabah kalkınca daha çok hissediyorum bel ağrısını yani sabahları yorgun ve ağrılı kalkıyorum
Arkadaşlar merhaba hepinize
Ben 8. Haftanın sonlarındayım bel ağrım ve bulantılarım çok. Ama en kötüsüde ağzımdaki bu iğrenç tat hiçbirşeyin tadını alamıyorum herşeyin tadı aynı ve kötü. Bu tat hiç gitmiyor ağzımdan benim gibi olan varmı bir çözüm bulabildinizmi lütfen bulduysanız söyleyin
bende 8.haftanın ortasındayım canım ve o tat bendende gitmedi,herşeyin tadı tuhaf kötü,naneli şeker emiyorum arada hem midem için hem ağzımın içi için,bu dönemler böyle de inşallah 3ayı doldurunca geçer
ben de hiç hissetmedim kaç defa deprem olmuş böyle yaa
bu aralar fena bi türlü durmadı tam da hamileyiz şansımıza yaa :/
neyse kızlar çok güzel bir gün olsun inşallah
Kızlar hafta olarak bi çoğunuz öndesiniz gerçi ama yüz üstü yatabiliyor musunuz,ben karnımın üstüne yatamıyorum biraz durup dönüyorum,birazdan serum taktırcam su içerikli,arada taktırmam gerekiyormuş su içmediğim için
Kızlar hafta olarak bi çoğunuz öndesiniz gerçi ama yüz üstü yatabiliyor musunuz,ben karnımın üstüne yatamıyorum biraz durup dönüyorum,birazdan serum taktırcam su içerikli,arada taktırmam gerekiyormuş su içmediğim için