2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Ben bugun cektirdim bu cikti sence nedir 140 mm yaziyor

14 mm demek heralde hiç böyle bi ult kağıdı görmedim yumurtlama dair ama bi haftayı iyi degerlendir bence yumurtlama zamanin geldimi sen daha iyi bilirsin 14 mm demekse bi hafta içind e çatlar günde 2mm büyüyor diye biliyorum sıkı çalışma olsun

Hazırlık li ol kuzum idrar toplandığı için çizgi belirmiş gibi duruyor çizgimi çözemiyorum sen daha net anlarsın çizgi varmı?

Kız ben 3 aydır ne çizgiler gördüm bende inanmıyom zati
Evet ince çizgi var birikme değil ama bekleme çizgisi büyük ihtimal

Yaaa yazik yavruya boyle bir misyon yukleme bence Ben de doguma kadar kimseye soylememe taraftariyim. Anca gorenler bilsin.

Ya bulantı demeyin allah aşkına ağlıcam ya 12 haftaya gelmişsin ben bitecek diye seviniyorum anlaşılan 15 ya kadar yolu var hazirlayim kendimi en iyisi
Annenden niy e sakladın ay ben hiç saklayamam anamdan ilkinde direk ona söyledim kaybedince kimseye söylemedim adetim bi kaç gün geçti hemen söyledim yine

Kız ben 3 aydır ne çizgiler gördüm bende inanmıyom zati
Evet ince çizgi var birikme değil ama bekleme çizgisi büyük ihtimal

Biliyorum senin yalanci çizgilerini hayret ediyorum zaten çok istediğim için vücudun progestan hormonu nu yükseltiyor büyük ihtimal sana bakıldı bise yok eşine bakilmismiydi

Selam kızlar, cuma günü 2li test için kan verdim, henüz sonuçları almadım ama bu 2li testteki hcg ve papp referans değerleri hakkında bilgi sahibi olan var mı aranızda? Sanki çok çok yüksek gibi geldiler bana...
Yarın dr.u arayacağım ama içimi kemiriyor sorular..

Biliyorum senin yalanci çizgilerini hayret ediyorum zaten çok istediğim için vücudun progestan hormonu nu yükseltiyor büyük ihtimal sana bakıldı bise yok eşine bakilmismiydi

Canım bana da bakılmadı daha bi hafta sonra randevum
Eşime de bakılmadı
Ya nasip diyorum

Kuzum annemden saklama sebebim benim hamilelikler biraz zor oluyor yinede sasmadi kanamali oldu bide 9cu haftaya kadar kaldimi kalmadi mi endisesi vardi doktorlarda umut vermeyince tamam dedim duser zaten bosuna kadini uzmeyim zaten cok ozluyor hemende yanima gelemez yer bitirir kendini
Ama nasil gecti o 8hafta varya catliyordum soylememek icin ,normalde hergun goruntulu konusuruz anlamasin diye 2gunde bir ariyordum
Oglumda ben test yapmiyordum o zaman sadece 2iliski olmustu bir ayda annem beni gordu sen hamilesin dedi zorla test yaptirdi hamileydim
Annemin yanimda olmasi o kadar guzeldi ki

Yaaa yazik yavruya boyle bir misyon yukleme bence Ben de doguma kadar kimseye soylememe taraftariyim. Anca gorenler bilsin.

Ay yok bise yüklemiyorum butun isteklerim bebek üzerine kendime bise istemem ama bebegime her şeyi isterim valla yapsınlar zamanında oğullarına bise yapmadılar torunlarinada yapmazsalar koyarım mesafemi valla millet her hafta foto atıyor hafta haftasına nasıl yapıyorlar sasiiryorum okdr yayamam heralde gerçi kendime gelince nasıl olurum bilmem

Dua et canim insallah hersey guzel olur ,bide unutma orda ne yazarsa yazsin Rabbim bilir en dogrusunu bosuna uzme kendini

He bilmiyordum kusura bakma sende haklısın gerçi ben biraz gaddarim bu konularda galiba yada uzak olmadığı için önce düşünmüyorum neyse atlatmışsın zor süreçleri yurt dışında yasamak nasıl izlemiyormusun bu tarafları gerçi önceden nerdeydin bilmiyorum da

Dua et canim insallah hersey guzel olur ,bide unutma orda ne yazarsa yazsin Rabbim bilir en dogrusunu bosuna uzme kendini ♥
Aynen öyle canım, hayırlısı olsun inş.. Yarın Genetik testi için kan da vereceğim... Bakalım neler yaşayacağız.. Tabi yaş da büyük etken.. Ne olursa olsun istatistiksel olarak şu an riskli gruptayım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…