- 22 Ocak 2019
- 5.613
- 12.494
- 248
- 31
Şuan böyle
Ben de arkadasimda anladim valla bugun hamileyim soylediAnne olan kesinlikle anliyor. Bizim de anlayacagimiz gunler gelecek insallah.
Ben bugun cektirdim bu cikti sence nedir 140 mm yaziyor
Hazırlık li ol kuzum idrar toplandığı için çizgi belirmiş gibi duruyor çizgimi çözemiyorum sen daha net anlarsın çizgi varmı?
Aynen caraamba gunu bebegimi goreyim daha saklamam ama annem anamı ağlatır tembihliyordu 5 ay olana kadar int yayma diye kadın daha ke di tarafına söylemedionu söyleyemem kayinpederime bi konu yüzünden kızmıştım altın eksik isterim demistim oda daha iyisini yaparız demişti biraz büyüsün istekleirmi anca onlara söylerim çok isteğim var ama hangisini yaparlar bilmem
Ben de arkadasimda anladim valla bugun hamileyim soyledi
Kizlar nasilsiniz ?
Benim annem,dayimin esi benimle konusurken suphelenmisler hamile oldugumu ama o zaman daha 6haftalik hamileydim bana soylemediler korkularindan cunku herkese dusunmuyorum soyluyordum bide spiral vardi cikarttigimi hickimse bilmiyordu o ayda kaldigim icin annem ya hamile ya keyfi yok bisey olmus dedi ,tabi goruntulu aramada ben yurtdisinda oldugum icin
Ama anne olanlar anlaya biliyor bencede bisey soylemesekteben bu randevudan sonra arrtik insallah arkadaslarimada soylerim
Bu arada bulantim bugun geri dondu sanki ,bas agrim da var
Yuzune baktigimda ayni benim yuzumdeki yorgunluk,solukluk vardiNasil anladin?
ne hapı cnmBilmiyorum pek kısa surcege benzemiyor çarşamba randevum var kesin hapı biraktircak ozaman ne halt yicem bilmiyorumallah sabır versin hepimize
Kız ben 3 aydır ne çizgiler gördüm bende inanmıyom zati
Evet ince çizgi var birikme değil ama bekleme çizgisi büyük ihtimal
Biliyorum senin yalanci çizgilerini hayret ediyorum zaten çok istediğim için vücudun progestan hormonu nu yükseltiyor büyük ihtimal sana bakıldı bise yok eşine bakilmismiydi
Kuzum annemden saklama sebebim benim hamilelikler biraz zor oluyor yinede sasmadi kanamali oldu bide 9cu haftaya kadar kaldimi kalmadi mi endisesi vardi doktorlarda umut vermeyince tamam dedim duser zaten bosuna kadini uzmeyim zaten cok ozluyor hemende yanima gelemez yer bitirir kendiniYa bulantı demeyin allah aşkına ağlıcam ya 12 haftaya gelmişsin ben bitecek diye seviniyorum anlaşılan 15 ya kadar yolu var hazirlayim kendimi en iyisi
Annenden niy e sakladın ay ben hiç saklayamam anamdan ilkinde direk ona söyledim kaybedince kimseye söylemedim adetim bi kaç gün geçti hemen söyledim yine
Yaaa yazik yavruya boyle bir misyon yukleme benceBen de doguma kadar kimseye soylememe taraftariyim. Anca gorenler bilsin.
Dua et canim insallah hersey guzel olur ,bide unutma orda ne yazarsa yazsin Rabbim bilir en dogrusunu bosuna uzme kendiniSelam kızlar, cuma günü 2li test için kan verdim, henüz sonuçları almadım ama bu 2li testteki hcg ve papp referans değerleri hakkında bilgi sahibi olan var mı aranızda? Sanki çok çok yüksek gibi geldiler bana...
Yarın dr.u arayacağım ama içimi kemiriyor sorular..
Canım bana da bakılmadı daha bi hafta sonra randevum
Eşime de bakılmadı
Ya nasip diyorum
ne hapı cnm
Kuzum annemden saklama sebebim benim hamilelikler biraz zor oluyor yinede sasmadi kanamali oldu bide 9cu haftaya kadar kaldimi kalmadi mi endisesi vardi doktorlarda umut vermeyince tamam dedim duser zaten bosuna kadini uzmeyim zaten cok ozluyor hemende yanima gelemez yer bitirir kendini
Ama nasil gecti o 8hafta varya catliyordum soylememek icin ,normalde hergun goruntulu konusuruz anlamasin diye 2gunde bir ariyordum
Oglumda ben test yapmiyordum o zaman sadece 2iliski olmustu bir ayda annem beni gordu sen hamilesin dedi zorla test yaptirdi hamileydim
Annemin yanimda olmasi o kadar guzeldi ki ♥♥♥
Yuzune baktigimda ayni benim yuzumdeki yorgunluk,solukluk vardi
Aynen öyle canım, hayırlısı olsun inş.. Yarın Genetik testi için kan da vereceğim... Bakalım neler yaşayacağız.. Tabi yaş da büyük etken.. Ne olursa olsun istatistiksel olarak şu an riskli gruptayım...Dua et canim insallah hersey guzel olur ,bide unutma orda ne yazarsa yazsin Rabbim bilir en dogrusunu bosuna uzme kendini ♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?