2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293

Hayır hala devam ediyor canım
Hiç bir şey yapasım yok ve halim de yok
Kaç gündür doğru düzgün bişeu de yiyemiyorum
Canım çekiyor gibi oluyır yemeyi düşününce midem bulanıyıor çok garp bi haldeyim
Lekelenme devam ettiği içinde korkıyorum
Acaba başka bi sorunum mu var diye

Teste göre var gibi duruyor. Bence kandan baktır kesinleşsin.

Eşime dedim ama pek oralı olmadı
Bende ısrar edemiyırum geçen ay gecikmem oldu 9 gün kan verdik birlikte sonuç negatf çıkınca ümitsiz olduk ikimizde
Şimdi daha günümü geçmeyi bırak 10 günden fazla var

Gaz oluyor ama sık idrar yok.. aşırı mide bulantısı kusma var inşallah şu haftalar geçse gün sayıyorum

Gunaydinlar kizlar bende 1 haftadır kararlı tost yiyorum anca ins tiksinmem sulu şeyler yemekler falan hiç yiyemiyorum
Ben de aynı bugün daha tostu bıraktım yemek yemeye başladım. Tost yemekten kilo aldım resmen.

Kafanda bu soru ısaretlerının bıtmesı ıcın gıdıp kan verebılırsın

Bu ters dediğimiz arkaya yatık olması mi? Öyleyse bende de var

Eşine gerek yok ki kan vermek için :) en yakın sağlık ocağına gidip kanda baktırabilirsin gebeliğine

Gonulmeyvesi
Yarın ya da başka bir test yap koyulaşma varsa hamilelik var demektir yoksa yoktur.
Bende de çünkü akşam bu attığın resimden bile slikti sadece ben görebiliyordum. Sabah kalktım tekrar yaptım (ki 2 testin arası 8 saatti) çizgi net olarak çıktı silikte olsa görünüyordu.
Sonra gittim kan verdim 10,6 çıktı sonuç. Erken gebelik testi falanda değildi yaptığım. Freely marka idi.

Günlük tutan var mı kuzular?
Çok güzel anı kalıyor.
Hatta öyle ki buraya yazdıklarınız bile anı.
Ben önceki hamilelik sürecimi hem buraya yazmışım hem kendime bazı notlar almışım.
Oğlumun hamileliğini bloga yazarken çoğunlukla buradan faydalandım.
Bunda da hamilelik ajandası aldım şu ana kadar düzenli yazmamış olsam dahi bundan sonrasını inşallah düzenli olarak yazacağım

Tamam canım testi yenilicem yarın

Ben de tutmayi planliyordum ama olmadi

Canım seni çok iyi anlıyorum her zmaan iyi gelen haşlanmıs patatesi bile kusuyordum yediğinle cok alakası yok kuscaksın yani başka çare yok .İnsallah kısa sürer.

Bilmiyorum pek kısa surcege benzemiyor çarşamba randevum var kesin hapı biraktircak ozaman ne halt yicem bilmiyorum allah sabır versin hepimize

Günlük değil ama mektuplar yazmaya başladım :) Bence de kesinlikle yazılmalı.

Ama ben yazmayı hep sevdim, ilk okuldan bu yana günlük şeklinde olmayan ama kendime yazdığım mektuplarla dolu arşivim :)

Merhaba kızlar benim size bi sorum olacak bulantı haplarını mümkün olduğunca az iç hatta içme diyor etrafımdakiler sizin bilginiz var mı bu konuda

Aynı durumdayım zofer kullanıyorum 4.kutuya başlıcam bırakmam lazım korkuyorum çarşamba doktora sorcam söylerim burdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…