• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Benim rahmim kızken sağa yatıktı tamamen . bebekte sağdaki yumurtadan dollendi :)
Benim de ters doktora gittiğimde karından gözükmüyor altta kalıyor kese ve kalp atımını vajinal gördük son gittiğimde alttan bakmadı kahverengi lekelenmem vardı 12. Hafta da gidicem bakalım gözükecek mi

Benim de ters doktora gittiğimde karından gözükmüyor altta kalıyor kese ve kalp atımını vajinal gördük son gittiğimde alttan bakmadı kahverengi lekelenmem vardı 12. Hafta da gidicem bakalım gözükecek mi
bana hep alttan bakıyor 12 ye kadar alttan dedi . Belkide ondan alttan bakıyor =))

ama şöylede birşey var rahmin ne kadar ters olrsa olsun gebelıkte bebek büyüdükçe düz pozisyona geliyor.

Evet biliyorum ama ne zaman oluyor hangi hafta da onu merak ettim ondan sordum
Valla benim hep sağ tarfta sancılarım oldu smdide sırtım ağrıyor sağ taraf ben artık rahim düzleşiyo ondan heralde diye dusunmeye basladım .

Valla benim hep sağ tarfta sancılarım oldu smdide sırtım ağrıyor sağ taraf ben artık rahim düzleşiyo ondan heralde diye dusunmeye basladım .
Evet bende okudum rahim düzelirken ağrıları hissedecekmişiz hatta ben bazen bebek hareketi gibi hissediyorum benim 2. Çocuğum acaba diyorum erken mi hissettim 😁

canım benim de ters, çok ufakken vajinal bakmıştı doktor ama sanırım 9. haftadan itibaren -daha önce de olabilir- hep ulrtasonda gördük.
zaten bebek büyüdükçe normale dönüyormuş.
yani görülmemesinin terslikle çok da alakalı olduğunu sanmıyorum.

canım benim de ters, çok ufakken vajinal bakmıştı doktor ama sanırım 9. haftadan itibaren -daha önce de olabilir- hep ulrtasonda gördük.
zaten bebek büyüdükçe normale dönüyormuş.
yani görülmemesinin terslikle çok da alakalı olduğunu sanmıyorum.
Canım zaten doktor bana dedi ki bu nasıl bir duruş şekli anlamadım dedi 😁 8. Hafta da gitmiştim belki şimdi gözükür bilmiyorum.. peki ağrıN sancın oluyor mu?

Canım zaten doktor bana dedi ki bu nasıl bir duruş şekli anlamadım dedi 😁 8. Hafta da gitmiştim belki şimdi gözükür bilmiyorum.. peki ağrıN sancın oluyor mu?

yok hiçbir sıkıntı çekmedim
hatta bana taa yıllar önce bir jinekolog demişti bunu
yeni hamile kalınca ilk defa ya benim rahmim ters mi diye sordum
o da evet ama normal bi durum gayet sıkıntı edecek bir durum yok dedi
daha fazla gaz baskısı ve çok sık idrara çıkma olabilir bu dönemde dedi sadece

Hayırlı olsun . Sağlıkla kucağınıza alın inşallah :)
Listeye ekleyelim sizi de 😊

Nediir sonuç? 😌

Valla şuan ki hali böyle ne yapmalıyım hiç bilmiyorum

Eklentiler

• 20200120_170138.jpg
    20200120_170138.jpg
    68,5 KB · Görüntüleme: 71
  • 20200120_170126.jpg
    20200120_170126.jpg
    111,5 KB · Görüntüleme: 70
  • 20200120_165548.jpg
    20200120_165548.jpg
    101,3 KB · Görüntüleme: 67
Hamılelık var gıbı prodıctor marka erken gebelık testı alıp yap cızgı daha netse bundan kesın hamılesın o test daha hassas

Sağol canım onlar da çok pahalı kan verdim geçen ay 25 tl ye 🙄
Eşime kan mı versek dedim kesin çıkar mı diyor bişey diyemiyorum çünkü şu günlerde imkansız gibi bişey gebelik daha adet biteli 10 gün oldu
Bu leke niye geliyor onu anlamadım
Çok bunaldım

Sağol canım onlar da çok pahalı kan verdim geçen ay 25 tl ye 🙄
Eşime kan mı versek dedim kesin çıkar mı diyor bişey diyemiyorum çünkü şu günlerde imkansız gibi bişey gebelik daha adet biteli 10 gün oldu
Bu leke niye geliyor onu anlamadım
Çok bunaldım

canım hala geliyor mu leke yoksa geldi ve bitti mi
eğer bittiyse gerçekten çok takıyorsun, olabilir normaldir.
belki de hamilesindir, bu sıralar ilaç almamaya çalış bekle bakalım adetin gecikene kadar.
biraz sakin olmaya çalış.
şimdiden öğrenince sabretmeyince diğer günler de geçmek bilmiyor inan.

Back