2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Teşekkür Ederim canım
Dinleneceğim şu birkaç günde

Nasıl oldun canımm?

Peki dolapta mi tutuyorsunuz hindistan cevizi yağını? Dışarda da saklayabiliyor muyuz

Nasıl oldun canımm?
Günaydın canim lavanta yağı al inanilmaz etkili ben de gece tuvalet su icin kalkiyodum bi daha uyuyamiyodum. Gebelik okulundaki hemşire kavanta yağını önerdi. Onu kullaniyorum şimdi uyandığımda yarim saat içinde geri daliyom

Benim ilk boş gebeliklerde 6.haftada tekti ufak bise gözüküyordu ama doktor kanama alanı sanmıştı 7+4 geriden gelen kesem vardı ikinci

Geçmiş olsun canım benimde sabah kahverengi lekelenmem olmuş yine sağ tarafım ağrıyor şimdide

Annem ve iki ablamda çatlak olmadi annem 4 doğum ablam bir diğer ablamda dorduncuyu doğurcak inşallah bendede olmaz benim vücudum ama çatlıyor bekarlikta bu yana kalçalarımda hep çatlak var insallah karnimda olmaz

Of aynı yollardan geçtim bütün gece kalkıp sadece safra kusmak kadar2 illet bise yok kustuktan sonra bise iiclmez ama ben sprite içiyordum kafama dikiyordum kusmamı kesiyordu sabaha kadar dene istersen bende ise yaradı belki sende de yarar artik sadcee yediğimi kusuyorum bi nebze rahatım

ne kadar sürmüştü bende 1 haftadır var 8 i doldurdum +1 deyim

içiliyormu lavanta yağı nasıl kullanılıyor

Neden olmus kanama cok mu?

Neden olmus kanama cok mu?
Neden olduğunu bilmiyoruz ki herşey normal gibi ama işte.. He dün ben birşeye sinirlendim elimde olmadan o mu etkiledi bilmiyorum
Baya da geldi ya kırmızı kırmızı. Sonra durdu
Şuan hala kahverengi gelmeye devam ediyor.
Kendi doktorum güzelce anlatır ne olup bitiyor, salı günüydü randevum ama yarın gideceğim hemen sabahtan.

Bu arada kızlar ateşölçerimizi anca deneyebildim gayet tutarlı ölçüm yapıyor.
Kedimin bile ateşini ölçüyor saniyede
Ölçüm sesini kapatma ayarı ve nesne ısısı ölçme seçeceği de var.
Öneriyorum ben
Plusmed pm-gt 01 modeli.
Tecrübeli diğer arkadaşlarıma göre ya braun alacaktım ya acura ya da bunu.
En mantıklısı bu gelmişti bana

Canım dun gıtmıssın zatem bısey yokmus cok sukur yarın gıt mutlaka cok gecmıs olsun kafanada bıaeyı takıp sınırlenme bosver gıtsın suanda sen ve bebegınden onemlı bısey yok

Kızlar şimdiden araştırmalara başladım . Tabiki beşik konusu hem kullanışlı olsun hem oda takımıyla bir olsun ilerde de kullansın diyebileceğim mantiktayim. Ama hepsi birbiri ile celisiyorum
Araştırma yapanınız oldu mu sizcr hangi yatak almalı nasil bir oda yapmalı bu ufaklıklara ya?

Ben direk park yatak aldım
2-3 yaşlarına geldiğinde montessori yatak yaptıracağım direk.
O zamana kadar zaten park yatağı çok rahat kullanıyorlar.
Oda da yapacağım inşallah. Dolaplara bakınıyorum bende. Şimdiden bir hayli eşyamız var zaten çünkü.
Sonra halısı perdesi duvar kağıdı aksesuarları derken hayırlısıyla tamamlanmış olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…