2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Ben şimdiden karnıma ve Göğüslere nemlendirici sürmeye başlıyorum karnım çıktı artık
Göğüsleri kaşınan arkadaşlar bence sizlerde başlayın sonra çatlar olmasın

Ben şimdiden karnıma ve Göğüslere nemlendirici sürmeye başlıyorum karnım çıktı artık ☺☺
Göğüsleri kaşınan arkadaşlar bence sizlerde başlayın sonra çatlar olmasın ☺
Sürelim mi kaşınıp duruyor göğüslerim özellikle sol:-/ herhangi birkrem olur mu kayısı çekirdeği kremim var olur mu o

Sürelim mi kaşınıp duruyor göğüslerim özellikle sol:-/ herhangi birkrem olur mu kayısı çekirdeği kremim var olur mu o
Onu bilmiyorum canım ben vazilin kullanıyorum çoğu zaman aslında firmalarda hamilelik için olanlar var ama ben çok inanmıyorum farklarına ,oğlumdada vazilin kullanmıştım ,bide normal beden nemlendiricisi fark etmez kullanmaya başla ne kadar erken o kadar iyi oğlumda hiç çatlamam olmadı karnımda falan

Anladım başlayın karnım çekiliyor gibi hissediyorum zaten :)

Anladım başlayın karnım çekiliyor gibi hissediyorum zaten :)
Hindiztancevizi yağıda çok güzel öneririm benim şimdiyok en kısa zamanda alıp onunla devam edicem
Ay benimde bi şişkinlik var zaten pantolonlar olmuyor bazılar olsada sanki daralıyorum artık taytla dolaşıyorum çoğu zaman ,doktora gidip bebek iyiyse inşallah iyidir ondan sonra hamile pantolonu alıcam artık

Kızlar kırmızı kanamam oldu
Hastaneye gittim Bebek iyi progestan iğne yaptılar tabi ilacımı da aldım.
O sırada da serum yedim kan sonuçlarını beklerken.
Anca eve geldik. Raporluyum çarşamba gününe kadar.

Geçmiş olsun Inşallah önemsiz birşeydir. İlk hamileliğimde 4 aylık olana kadar benim de kanamalarım olmuştu. Çok şükür sağlıkla doğdu oğlum. Bazı gebelikler böyle oluyor maalesef.

Ben de pek yazamıyorum yüksek lisans yapıyorum final haftamdı bu hafta, oğlum da hastaydı yoğunlukla geçiyor kızlar. Bugün kontrole gittim kalp atışını duyduk ilk kez. 10 gün sonra tekrar çağırdı. Cinsiyet öğrenenleri tebrik ederim, sıkıntı yaşayanlara geçmiş olsun. Mesajların hepsini okuyamadım.

Geçmiş olsun Inşallah önemsiz birşeydir. İlk hamileliğimde 4 aylık olana kadar benim de kanamalarım olmuştu. Çok şükür sağlıkla doğdu oğlum. Bazı gebelikler böyle oluyor maalesef.
İnşallah öyledir de tekrarlamaz ya.
Ara ara kahverengi akıntı geliyordu ama kanamayla gebelik geçirenleri de bildiğim için çok önemsemiyordum. Bugün kırmızıya dönünce hönküre hönküre hastaneye koştuk.

Geçmiş olsun canım bolca dinlen geçer inşallah benim hala devam ediyor ayağa kalktığımda o yzden çok dinlenmek lazım

Geçmiş olsun canım oğluna :),sana başarılar
çok şükür maşallah bebişe

Trendyoldan organik hindistan cevizi yağı aldım. 2000küsur alışverişte %99 memnun. İnşallah çatlaklarıma engel olabilir
Canım çok geçmiş olsun

Trendyoldan organik hindistan cevizi yağı aldım. 2000küsur alışverişte %99 memnun. İnşallah çatlaklarıma engel olabilir

Canım çok geçmiş olsun
Olur canım benim normalde ellerim çok hassas sadece hindistan cevizi yağı iyi geliyor bide vazilin ,
Organik olması lazım yoksa çok işe yaramaz
Annende falan çatlak yoksa için rahat olsun çünkü zaten çoğunlukla genetik oluyor tabi yinede karşısını bi nebze alalım

Organik olanından aldım canım. Annemde çok yok ama hiç yok diyemem. Çatlaklara çözüm yok diyorlar ama denemekten zarar gelmez.

Canım o testleri ben de sordum özellikle toksoplazma için. Gerek yok dedi eskiden muhakkak istenirdi ama şu an bebekte bir anormallik görürsek istiyoruz sadece dedi. Benim de çevremde kimse yaptırmamış.
Çok geçmiş olsun canım İyice dinlen hiçbir iş yapma lütfen

Kızlar günaydın diyeyim çünkü ben bu mesajı yazarken muhtemelen % 90 nınız uyuyor . Saat 6 ya geliyor 4 te bi kalktm daha uyku yok mide yanması safra kusma . Anlayacağınız durum iyiye gitmiyo bende Hepiniz kalın sağlıcakla ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…