- 5 Nisan 2019
- 5.413
- 6.152
- 113
- 33
Insallah canımInsallah canim,ilk önce saglikli,hayirli evlat olsun ama tabiki esim kiz cocuklarini cok sever bende oyle insallah Rabbim kismet eder oglum olsada abisine oyun arkadasi olur insallah
Sürelim mi kaşınıp duruyor göğüslerim özellikle sol:-/ herhangi birkrem olur mu kayısı çekirdeği kremim var olur mu oBen şimdiden karnıma ve Göğüslere nemlendirici sürmeye başlıyorum karnım çıktı artık ☺☺
Göğüsleri kaşınan arkadaşlar bence sizlerde başlayın sonra çatlar olmasın ☺
Onu bilmiyorum canım ben vazilin kullanıyorum çoğu zaman aslında firmalarda hamilelik için olanlar var ama ben çok inanmıyorum farklarına ,oğlumdada vazilin kullanmıştım ,bide normal beden nemlendiricisi fark etmez kullanmaya başla ne kadar erken o kadar iyi oğlumda hiç çatlamam olmadı karnımda falanSürelim mi kaşınıp duruyor göğüslerim özellikle sol:-/ herhangi birkrem olur mu kayısı çekirdeği kremim var olur mu o
Anladım başlayın karnım çekiliyor gibi hissediyorum zaten :)Onu bilmiyorum canım ben vazilin kullanıyorum çoğu zaman aslında firmalarda hamilelik için olanlar var ama ben çok inanmıyorum farklarına ,oğlumdada vazilin kullanmıştım ,bide normal beden nemlendiricisi fark etmez kullanmaya başla ne kadar erken o kadar iyi oğlumda hiç çatlamam olmadı karnımda falan
Hindiztancevizi yağıda çok güzel öneririm benim şimdiyok en kısa zamanda alıp onunla devam edicemAnladım başlayın karnım çekiliyor gibi hissediyorum zaten :)
60,5Kaç kiloyla hamile kaldınız
ErkekkkKızlar benımkıne ne dıyorsunuz:)
MaşallahBurda minicik bu gidisimde insallah dahada buyur
Sen hep eekek dedın:)60,5
Erkekkk
Maşallah
Kızlar kırmızı kanamam oldu
Hastaneye gittim Bebek iyi progestan iğne yaptılar tabi ilacımı da aldım.
O sırada da serum yedim kan sonuçlarını beklerken.
Anca eve geldik. Raporluyum çarşamba gününe kadar.
İnşallah öyledir de tekrarlamaz ya.Geçmiş olsun Inşallah önemsiz birşeydir. İlk hamileliğimde 4 aylık olana kadar benim de kanamalarım olmuştu. Çok şükür sağlıkla doğdu oğlum. Bazı gebelikler böyle oluyor maalesef.
Geçmiş olsun canım bolca dinlen geçer inşallah benim hala devam ediyor ayağa kalktığımda o yzden çok dinlenmek lazımKızlar kırmızı kanamam oldu
Geçmiş olsun canım oğluna :),sana başarılarBen de pek yazamıyorum yüksek lisans yapıyorum final haftamdı bu hafta, oğlum da hastaydı yoğunlukla geçiyor kızlar. Bugün kontrole gittim kalp atışını duyduk ilk kez. 10 gün sonra tekrar çağırdı. Cinsiyet öğrenenleri tebrik ederim, sıkıntı yaşayanlara geçmiş olsun. Mesajların hepsini okuyamadım.
Trendyoldan organik hindistan cevizi yağı aldım. 2000küsur alışverişte %99 memnun. İnşallah çatlaklarıma engel olabilirHindiztancevizi yağıda çok güzel öneririm benim şimdiyok en kısa zamanda alıp onunla devam edicem
Ay benimde bi şişkinlik var zaten pantolonlar olmuyor bazılar olsada sanki daralıyorum artık taytla dolaşıyorum çoğu zaman ,doktora gidip bebek iyiyse inşallah iyidir ondan sonra hamile pantolonu alıcam artık
Canım çok geçmiş olsunKızlar kırmızı kanamam oldu
Olur canım benim normalde ellerim çok hassas sadece hindistan cevizi yağı iyi geliyor bide vazilin ,Trendyoldan organik hindistan cevizi yağı aldım. 2000küsur alışverişte %99 memnun. İnşallah çatlaklarıma engel olabilir
Canım çok geçmiş olsun
Organik olanından aldım canım. Annemde çok yok ama hiç yok diyemem. Çatlaklara çözüm yok diyorlar ama denemekten zarar gelmez.Olur canım benim normalde ellerim çok hassas sadece hindistan cevizi yağı iyi geliyor bide vazilin ,
Organik olması lazım yoksa çok işe yaramaz
Annende falan çatlak yoksa için rahat olsun çünkü zaten çoğunlukla genetik oluyor tabi yinede karşısını bi nebze alalım
Teşekkür ederim kuzuTrendyoldan organik hindistan cevizi yağı aldım. 2000küsur alışverişte %99 memnun. İnşallah çatlaklarıma engel olabilir
Canım çok geçmiş olsun
Canım o testleri ben de sordum özellikle toksoplazma için. Gerek yok dedi eskiden muhakkak istenirdi ama şu an bebekte bir anormallik görürsek istiyoruz sadece dedi. Benim de çevremde kimse yaptırmamış.kızlar biz de gittik doktor erkekdedi, ama illa bi tahmin istedik tabi ki kesin değil. ikili test için, ense kalınlığı iyi kan testi anca perşembe cuma çıkar, inşallah o da iyi olur, şu torch testleri için doktor ya çok istiyorsan bi tek toksoplazmaya baktır ama yapman gereken testler bunlar deyip verdi. hiç önemsemedi, arkadaşlarıma sordum hiçbiri yaptırmamış aklım karıştı valla.
ahanda bu bebiş
Çok geçmiş olsun canımKızlar kırmızı kanamam oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?