2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Yatış gösteriyor deyince aklıma geldi. Bizim tanıdığa devlette iğneyi vurup yatış gösterdiler. Ama biz çıktık.
Ama kanamayla gitmiş canım
Gerçi prosedürü de öyle olabilir ama.

Bir şekilde yapılan-yapılacak olan bir iğne içinde bu kadar uğraştırmakta ne bileyim Yok kanaman olsun yok riskin olsun. Yap gitsin işte dimi

Ucretsiz zaten devlet karşılıyor.

Bana doktor kanaman olursa saat kaç olursa olsun nerde olursan ol ilk iş acile gidip uyuşmazlık olduğunu söyle iğne yaptır dedi. O yüzden bilemedim gidebileceğin hiçbir yer yok mu bugün?
72 saatlik süreç var acele etmemin manasi yok. Oturdugum yer uzak sehir merkezine otobüs sikintisi var. Yorulmamam gerek beklicem o yüzden

Yatış gösteriyor deyince aklıma geldi. Bizim tanıdığa devlette iğneyi vurup yatış gösterdiler. Ama biz çıktık.
Aynen öyle yatış gösteriyorlar ki igneyi devlet karsilasin. Bana da öyle yaptilar geçen

Sol göğsüm sancıyor sinir oldum kaşınıyor sanki iğne batar gibi niye oluyor bu ? Geçsin artık ya

Sol göğsüm sancıyor sinir oldum kaşınıyor sanki iğne batar gibi niye oluyor bu ? Geçsin artık ya
Bende de oluyor o Zaten o kadar şiştiler ki dokunamıyorum. Bir de arada batmalar sancılar... büyüyor herhalde daha da alıp başını gidecek

Östrojen hormonundan canım o göğüs sancısı ara ara giricek kaşıncak şişicek. Doğuruncada sütten dolayı hamilelikten daha çok şişip sancıyıp kaşıncak. Normal bunlar alışmayı öğreneceğiz.

Nasıl bu kısa süreli gecici bir şey değil mi

Sinir oldum sabahtan beri sadece bitanesi batıyor kaşınıyor pöffff :-//

kızlar biz de gittik doktor erkek dedi, ama illa bi tahmin istedik tabi ki kesin değil. ikili test için, ense kalınlığı iyi kan testi anca perşembe cuma çıkar, inşallah o da iyi olur, şu torch testleri için doktor ya çok istiyorsan bi tek toksoplazmaya baktır ama yapman gereken testler bunlar deyip verdi. hiç önemsemedi, arkadaşlarıma sordum hiçbiri yaptırmamış aklım karıştı valla.
ahanda bu bebiş

Eklentiler

• A262A955-918E-433E-ACF9-D7531B106D9B.jpeg
    107,9 KB · Görüntüleme: 82
Kızlar rüyamda ikiz bebeklerim olacağını gördüm bu hafta, biraz önce de anneannem aradı rüyasında ikiz olduğunu görmüş aynı şekilde 6+4 ‘te gitmiştim doktora ve tek kese tek bebek demişti. İkiz olma ihtimali var mı sizce? Hiç duydunuz mu sonraki haftalarda göründüğünü?

Yerim yasa:) ayaklara bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…