Ya aslında beraber dışarı çıktık benim gönlüm deki erkek renkleri vardı Bende bu rengi seçtim kendime alcaktım erkek olursa da giydiririm diye ama o ödedi benim hediyem dediama dikkatli bakınca sadce kıza mi olur ki
Bu arada yaşım 35. Kızım 6 yaşında Allah uzun ömürler versin inşallah.. Ama şunu anladım ki eğer kardeş yapılma düşüncesi var ise çok geç kalmamak gerekiyor özellikle ilk hamileliği çok erken yapılmamışsa.. Hormonal değişikliklerin zorluğumu dersiniz, ilgilenmenizi gereken bir çocuğunuz mu dersiniz, birde şu 2,li, 3,lü test gerginliklerimi... Benden tavsiye ilki doğurduktan sonra kardeş istiyorsanız geç kalmayın ne zaman geçiyor ne bünye erken yaştaki gibi oluyor ne de sürekli risk grubunda olduğunuzu unutuyorsunuz. Kısaca sürekli stres içinde oluyorsunuz. Tabiki küçük yaşta olunca da işin yorgunluk tarafı var illa. Ama herşey inanın gençken çekiliyor. Şuandan düşünmeye başladım Allah sağlıkla sıhatle doğmasını nasip etsin tam döneminde kızın ilkokula başlama telaşesi olacak. Artık kafama huni takar gezerim...Şaka bir yana sağlıkları sıahatleri iyi olsunda varsın zor olsun herşey annelik işte
Canım bence kız bebek için. Bu bir işaret olmalıYa aslında beraber dışarı çıktık benim gönlüm deki erkek renkleri vardı Bende bu rengi seçtim kendime alcaktım erkek olursa da giydiririm diye ama o ödedi benim hediyem dediama dikkatli bakınca sadce kıza mi olur ki
Bende öyle demiştim ama bir süre sonra kendinizi değil çocuğunuzu düşünüyorsunuz.. Kardeşi olsun destekçisi olsun diye düşünmeye başlıyorsunuz.. Benim arayı fazla tutmam yaza kadar çalışıyordum. Haklarımı alıp işten ayrılınca yaşta geçmeye başlayınca düşündük. Allah ta nasip etti çok şükür.. Ne kadar zor olsa da tek istediğim yavrularımın sağlığı.. Allah hepimizin yavrusuna sağlık sıhhat güzel uzun ömürler versin inşallah...Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
İlki bi doğurayımda belki bir daha düşünmem
Gözün Aydın canımKızlar bugün bebeğimi gördüm 9+3 teyim kıpır kıpır eller kollar durmuyor çok güzel bir histi çok şükür sağlıklı 3 hafta sonra bir daha ki kontrolüm
Ahhh beni biraz daha tanisaniz ben pinpirikli bir bağyanımNiye kafanı bulandiriyorsunki pazartesi carsamba cuma iç pazar neden içicen tekrar pazartesi başlıcan sana gün aşırı ic dememişki bi haftada üç gün demiş
Oyle yapim bariFasulye gibiydi oğlumda kesem canım
Çin Rus Japon takvimleri kız gösteriyordu ama oğlum oldu o kaldı belki aklında kuzu
Ptesi çarşamba cuma iç
Ben olsam öyle yapardım.
Bende erken öğrendim 2+6 günlüktü
Ve bende aşırı uyku hali var.
dün işten geldim yattım uyudum 13 saat yataktaydımbir daha kalktığımda işe gittim o derece
Yaa hadi bakalım sağlıkla giysin inşallah canım
İnşallah canım
az daha sabır, bu seyirme gitmeyecek sürekli.
Birkaç haftaya daha iyi olacağız
Canım bence kız bebek için. Bu bir işaret olmalı
Ahhh beni biraz daha tanisaniz ben pinpirikli bir bağyanımnefret ediyorum bu huyumdan aralar vererek icerim artik sanki zarari olcak deilya amaaan napimmm diger ilaclafimda varya agir olmaz hem ole yapim
Tekrar inceledim kız modeliçiçekler olmasa dedim ama yok yine kız modeli geldi erkek modelleri biraz daha sade üstüne işlemeli, yelek türü falan oluyor
Sağol canım bende bakayımKızlar trendyol e bebekte ciddi indirim var kendime yazlık 4 tane penye aldım hamile penyesi 10 tl 20 tl arası bebeğe biseyler aldım 11 parca şey 152 tl tuttu bi bakın isterseniz özellikle kızlara göre ne elbiseler var 15 tl ye hepsini almak istedim ama cinsiyet belli değil yazlık erkek takımları 15 20 arası 15 tl ye ikitane yeni doğan alti aldım 10 tl şapka aldım iki tane 7 tl ye fular felan aldım adam kartı kullanma diyor sürekli bisiler alıyorum
Nerde çiçek var gi bu alt kismi çiçek mi anlamadım benzaten anlamam
Ayıcıkmış onlarama yine de kız modeli cinsiyet belli olunca öreceğim gözlerim modellerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?