D-dimer testi hamilelikte gereksiz dedi. Ates devam etmedigi, yeterli su aldigin ve evde aktif oldugun surece bir seye gerek yok dedi. :/Coraspin eczaneden dahi alınabiliyor burada orada farklı sanırım.Doktorunuz da birşey demiyor mu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
D-dimer testi hamilelikte gereksiz dedi. Ates devam etmedigi, yeterli su aldigin ve evde aktif oldugun surece bir seye gerek yok dedi. :/Coraspin eczaneden dahi alınabiliyor burada orada farklı sanırım.Doktorunuz da birşey demiyor mu?
Merhaba, ben kendi adıma konuşmam gerekirse ben gezi planlarımı çocuk için erteleyip iptal etmedim yolculuğu ona göre planladim hep. Bayramda bizde yazlığa gideceğiz sizin mesafenin daha fazlaymış bizim 3.5-4 saatlik. Genellikle yolculuğu sabah yapmayı tercih ediyorum. Sabah 7-7.5 arası uyanıyor kahvaltı yaptırıp hemen yola çıkıyoruz. Yanıma farklı atıştırmalık- oyuncak- kitaplarını alıyorum. Eğer yolda çok hırçınlaşırsa uygun bir yerde mola verip en fazla yarım saat koşturup zıplayıp enerjisini attırıp yola devam ediyoruz. Eğer trafiğe takildiysakta uyku vakti geldiyse emzirip uyutup hemen devam ediyoruz. Şimdiye kadar cok rahat geçti bir sorun yaşamadık gerçi. Tabi her çocuk farklı ona göre planlamak gerekiyor yolculuk saatlerini.kızlar bebekleriyle bayramda farklı şehre gidecek olan var mı? bebeklerin en az hırpalanması için yolculuğu nasıl planlıyorsunuz? sizce bebek yolda yorulmasın diye arabayla 8 saatlik uzaklıkta olan yazlığımıza gitmekten vazgeçsem mi? bebek için hangisi iyi olur?
Geçmiş olsun acil şifalar dilerimCok tesekkur ederim sordugun icin. Bugune kadar iyiydim, pozitif seyler yazardim ama bu ogleden sonra atesim cikti. 39 olunca hastaneye geldim. Meger covid poztifmisim. O kadar da dikkat ediyordum. Insallah Lunaya ve bakici teyzemize gecmemistir. Simdi ailecek 2 hafta karantinada olucaz.
Uzun yol deneyimimiz oldu uçakla tek başıma yapamam diye araba ile yolculuk ettik. Bizim sıkıntımız arabada kusmasi . Yola çıkmadan önce şurup veriyorum 6 saatte bir kullanılıyor onum sayesinde biraz daha idare ediyoruz. Çok erken çıkacaksak uyurken araba koltuğuna yerleştiriyoruz 2 2 buçuk saat daha uyuyor uyandığında mola veriyoruz katı gıdalar vermeye çalışıyorum sıvıyı hemen kusuyor çünkü. Biraz da geziniyor. Yola devam ediyoruz. Arabada da Rheaa nin dediği gibi oyuncak kitap yanımızda oluyor bazen onlarla ilgileniyor bazen dışarı bakıyor sevdiği şarkıları açıyoruz böyle devam ediyor yolculuk. Çok huysuzlanirsa mecburen mola veriyoruz arabada birşeyler yiyemediği için sık sık molalı gidiyoruz. En son yolculuğumuzda arabada makyaj bile yapmıştım kendime baya hoşuna gitti bunu da sür der gibi çantadan malzemeleri verdi bana fırçalar sungerler ilgisini çekmişti.kızlar bebekleriyle bayramda farklı şehre gidecek olan var mı? bebeklerin en az hırpalanması için yolculuğu nasıl planlıyorsunuz? sizce bebek yolda yorulmasın diye arabayla 8 saatlik uzaklıkta olan yazlığımıza gitmekten vazgeçsem mi? bebek için hangisi iyi olur?
Ya yol tutması çok kötü olmuş umarım yakın zamanda geçer. Bir yerde okumuştum aslı astarı var mıdır bilmiyorum ama yolculuk öncesi göbek deliginin yara bandıyla kapattığında mide bulantısını önlüyormuş.Uzun yol deneyimimiz oldu uçakla tek başıma yapamam diye araba ile yolculuk ettik. Bizim sıkıntımız arabada kusmasi . Yola çıkmadan önce şurup veriyorum 6 saatte bir kullanılıyor onum sayesinde biraz daha idare ediyoruz. Çok erken çıkacaksak uyurken araba koltuğuna yerleştiriyoruz 2 2 buçuk saat daha uyuyor uyandığında mola veriyoruz katı gıdalar vermeye çalışıyorum sıvıyı hemen kusuyor çünkü. Biraz da geziniyor. Yola devam ediyoruz. Arabada da Rheaa nin dediği gibi oyuncak kitap yanımızda oluyor bazen onlarla ilgileniyor bazen dışarı bakıyor sevdiği şarkıları açıyoruz böyle devam ediyor yolculuk. Çok huysuzlanirsa mecburen mola veriyoruz arabada birşeyler yiyemediği için sık sık molalı gidiyoruz. En son yolculuğumuzda arabada makyaj bile yapmıştım kendime baya hoşuna gitti bunu da sür der gibi çantadan malzemeleri verdi bana fırçalar sungerler ilgisini çekmişti.
Denedim onu da canım ama fayda etmedi. Şurup iyi geliyor ama bir sefer verebiliyoruz 6 saatte bir olduğu için. Bileklik var birde onu deneyeceğim bilekten 2-3 parmak aşağıya baskı uygulamak işe yarayabiliyormuş bunun için bileklik öneriyorlar. Benim bileğini sıkmama müsade etmiyor çünkü.Ya yol tutması çok kötü olmuş umarım yakın zamanda geçer. Bir yerde okumuştum aslı astarı var mıdır bilmiyorum ama yolculuk öncesi göbek deliginin yara bandıyla kapattığında mide bulantısını önlüyormuş.
Ya umarım geçer zor bir durum, konu çocuk olunca insan çok evham yapıyor gerçekten. Eskisi gibi değil diyorsunuz yavaş yavaş düzelir bence evet öyle bir bileklik duymuştum umarım faydası olur miniğeDenedim onu da canım ama fayda etmedi. Şurup iyi geliyor ama bir sefer verebiliyoruz 6 saatte bir olduğu için. Bileklik var birde onu deneyeceğim bilekten 2-3 parmak aşağıya baskı uygulamak işe yarayabiliyormuş bunun için bileklik öneriyorlar. Benim bileğini sıkmama müsade etmiyor çünkü.
O kadar üzülüyoruz ki sapsarı oluyor hiç hali kalmıyor kustuktan sonra hasta gibi sonra emmek istiyor haliyle hemen devam edemiyoruz yola. Umarım büyüdükçe azalır biraz daha iyi gibi en azından kendini tutmaya çalışıyor ya da sinyal veriyor.
Sağol canımYa umarım geçer zor bir durum, konu çocuk olunca insan çok evham yapıyor gerçekten. Eskisi gibi değil diyorsunuz yavaş yavaş düzelir bence evet öyle bir bileklik duymuştum umarım faydası olur miniğe
Nasıl oldun daha iyisindir umarım. E artık acemi annelik kalktı ya iki bebeyle de tatile gidilir . Çocuklara uygun hale getirip planlarımızı gerçekleştirmeliyiz bencede. Hayat akıyor bir şekilde erteleyecek kadar uzun değil ne yazık kiBol bol molali her türlü yolculuga cikilir. Luna simdiden iki ulkeye gidip geldi. Arabada sirtina kadar kaka yaptigi da oldu, ucagin kapilari kapanmaya yakin kaka yaptigi da. Cantayi iyi hazirladiktan sonra kucuk kaka krizleri halledilebiliyor. Damir dogsun daha birkac aylikken 2sini de alip tatile gitmeyi dusunuyoruz. Tatil planlarinizi ertelemeyin derim, cocuklara da iyi geliyor tatil.
Teşekkür ederim. Ben zaten iyiyim. 4. Gunu tamamen iyi olmuştum ama lanet karantinada durmaya devam etmek zorundayiz. Canımız çok sıkıldı artık. Hamilelikte de zaman geçmiyor durdu gibi. 25+2deyim. 37ye 12 hafta var. Oooo çok var daha. Luna karnima vurup bebeee diyor sonra babasinin karnina vurup bebeee diyor. Sanirim gobegin ismini bebek sandi. Çok alem çocuk ya.Nasıl oldun daha iyisindir umarım. E artık acemi annelik kalktı ya iki bebeyle de tatile gidilir . Çocuklara uygun hale getirip planlarımızı gerçekleştirmeliyiz bencede. Hayat akıyor bir şekilde erteleyecek kadar uzun değil ne yazık ki
Erkenden çıktı sizin bebişin dişleri. Bizde de durum pek farklı değil aşırı istekli bu aralar. Bir ara günde teke düşmüştü meme isteği sanırım şu an ihtiyacı var ama bende yılmak üzereyim artıkBenim oğlan son azıları çıkarıyor, o kadar meme emiyor ki yıldım. Çok fazla acıtmaya başladı yani emmekten çatlayacakhiç bu kadar meme ağrısı yaşamamıştım. Artık meme istediğinde kakaolu süt teklif ettimonu seviyor diye ama içmedi. Umarım dişleri çabuk çıkar. 18 aylıkken o kadar az emiyordu ki kesmediğime pişman oldum. Meme Bu sancılı döneminde onu rahatlatıyor biliyorum ama çok fena
Evet bizde de sadece gece emiyordu ama şimdi çok kötü oldu ya. Yani ortada diş yok ama bütün belirtiler var; ishal var ve dişlerini çok kaşıyor parmaklarını sokuyor, tükürük akıyor. Artık ne zaman patlar bilmiyorumErkenden çıktı sizin bebişin dişleri. Bizde de durum pek farklı değil aşırı istekli bu aralar. Bir ara günde teke düşmüştü meme isteği sanırım şu an ihtiyacı var ama bende yılmak üzereyim artık
Hadi bakalım kolaylıkla geçiş yaparsınız umarım. Gündüz çalışınca tabi daha rahat alışır belki. Bende işe başlamadan bırakmayı düşünüyorum da zaman ne gösterir bakalım. İhtiyacı yokken çok istemiyor zaten dediğim gibi günde bire düştüğü zamanlar olmuştu.Selam kızlar, Ben emzirmeyi bırakıyorum bir şey diyor musunuz çünkü gece emmek için çok uyanıyor memede çok oyalanıyor artık memeler çok acıyor kolonya sürdüm, dedim böcek ısırdı acı oldu çok olumlu karşıladı ilk gün iyi gibi geceyi de atlatsak artık devam eder gibi. Zaten gündüz evde değilim.
Eğer gündüz bir iki defa istiyorsa bırakmak için tam zamanı biraz büyüyünce daha çok bağlanıyorlar. Benimki gece uyandı bir kez meme dedi dedim acı suyunu içti uyudu. Sabah da kalkıp kahvaltı yaptı. Akşam da aynı geçti mamasını yedi sallayıp uyuttum. Çok şükür hiç ısrarcı davranmadı. Bu ikinci gecemiz. Yarını da çıkarsak bu iş tamamdırHadi bakalım kolaylıkla geçiş yaparsınız umarım. Gündüz çalışınca tabi daha rahat alışır belki. Bende işe başlamadan bırakmayı düşünüyorum da zaman ne gösterir bakalım. İhtiyacı yokken çok istemiyor zaten dediğim gibi günde bire düştüğü zamanlar olmuştu.