- 10 Kasım 2011
- 2.942
- 4.400
Heheheh biz çok aynıyız ya sanki ve bebeklerimizde :)Ben de ilk 10 ay oyleydim. Seni anliyorum. Su an manikur pedikur yaptirirken yaziyorum Burdan da ağdaya gidicem. Her ay bir kere kendimi odullendiriyorum. Ayda birkac kere de disarida oturup kahve iciyorum, yuruyus yapiyorum, tek basima netflixte merak ettigim bi filmi izliyorum. Cok iyi geliyor. Eskiden Lunayi kreşe gonderip evde egleniyorum diye vicdan azabi duyuyordum. Eglenmemeye calisiyordum. Keyif aldigim seyleri yapmamaya calisiyordum. Temizlik yapiyordum ya da evle ilgili baska bir seyi halletmeye calisiyordum. Psikopatliga bakar misiniz? Yan gelip yatarsam vicdan azabi duyarim diye tek ayak uzerinde cocugum gelmesini bekliyordum nerdeyse. Simdi vicdan azabi cekmiyorum artik. Eldeki imkanlarim bu. Hem cocugum mutlu hem ben mutluyum. Kres bitince yine annesinin kuzusu. Kres ogretmeni gordugum en mutlu cocuklardan biri. Cok iyi bir cocuk. Onunla gurur duymalisiniz dedi gecen gun. Nasil hosuma gitti anlatamam. Cunku biz mutlu bir aileyiz dedim. Demek ki bir seyleri duzgun yapiyoruz, demek ki ben kendime bakarken aslinda sadece kendimi mutlu etmis olmuyorum, bunun bile cocuguma guzel bir donusu oluyor. Diyecegim o ki hanimlar hepimiz kendimizi sevelim, simartalim.
Ben çalışmaya başlamadığım için bir tık daha az vakit ayırıyorum kendime ama yine de kafa yapımız ve mantığımız aynı...
Öncelikle insanız ve süper güçlerimiz yok, anne olunca süpergüç yükleniyor sanıyorlar ya da öyle baskılıyorlar..