2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Selam 🙋‍♀️ anneler nasılsınız günler epey yoğun geçiyor herkes meşgul sanırım. Bebişler sağlıklı olsun da ordan oraya koşturmaca devam etsin. Arada fırsat bulursanız ses verin umarım her şey yolundadır.
A April wind
@MaYa_MiLa
torro torro
Rheaa Rheaa
esmeralda5 esmeralda5
@aling
M Mirune
MC06 MC06
@Dilko
@cimcim karides
masal3487 masal3487
@amadeusdegilsalieri
@Tanem001
@Erganun
Z zelihanur
@White Mocha
Selaaaamm 🖐 hemen hemen her gün bakıyorum ama pek yorum olmayınca yazasım gelmiyor benim ondan aslında yakın takipteyim 😁
Merhaba kizlar♥️
Aranizda bebegi hala emen var mi? Kizim yirmi aylik oldu,artik memeden kesmek istiyorum ama asiri duskun,hatta yapisik,memeyle ask yasiyor resmen. Sizlerde durum nedir?Bu konuyu (memeden kesme) arastiran var mi aranizda?Ya da uzman gorusu alan var mi?
Aşırı meme düşkünü bir bebem var olup olmadık her yerde emmek istiyor 🤭🤭 parkta tuvalette hatta banyoda bile 🤣 sinir koyarak yolumuza devam ediyoruz sadece evde emziriyorum. Benimki emmekten ziyade çiğniyor resmen oyuna çevirmiş halde. Fark ettiğim diş ağrısı olduğu dönemlerde daha bir yapışık😄 şuanda bıraktırma düşüncesinde değilim. Zaten gece beslenmemiz hiç yok ara emmeleri kesip yazın bıraktırma düşünüyorum bezle birlikte. Akşam 9 da yatıyor sabah 7.30 da kalkiyor ve öğle uykularından sonra bezi kuru olup tuvalete yapmaya başladı bazen çişi kakası gelince belli edip tuvalete gidiyoruz. Yaza hazır olur diye düşünüyorum ikisi içinde. Öğle uykusundan sonra yemek yiyip doğru parka akşama kadar park maceramız devam ediyor diğer çocuklarla kaynasinca sanki bir anda büyüdü gibi geliyor bana. Günde en az 3 saat parktayiz eve gelince de temizlik yemek duş vs derken gün bitiyor bende onla birlikte uyuyorum anca dinleniyorum. Alt azilardan birini daha yeni patlattı hircinligimiz son raddede.Bizde durumlar bu.

Allah kolaylık versin 🙏.
Gündüz geç kalktığı için uyumuyor olabilir mi? Yakınlarınızda aile akraba vs varsa biraz ilgilenebilir kızınızla sizin zaten zor oluyordur son zamanlar biraz sıkıntılı geçiyor 😔.
Erken de uyandırsam değişmiyor.Bu kez akşam 6-7 gibi uykusu geliyor o saatte uyuyunca 2 saat sonra uyanıyor sabah 4 ü görüyoruz.

Bizimki de aşk yasayangillerden, gece sayısını hatırlamıyorum kalkar ister. Tabi bu ara köpek dişi çıkıyor, onun etkisi de var. Gündüzü epey azalmıştım aslında. Yazın daha kolay olacak, dışarıda olucaz kafası dağılacak. Yavaş bir şekilde gündüz azalir diye umuyorum. Birde kreşe başlayacak ağustostan sonra. Gece emmesini ben de bilemiyorum 😣 ya dişimi sıkıcam 1hafya kadar her uyandığında kesinlikle vermicem yada gündüz sayısını azaltmak ve dışarıda yoğun aktiviteli günler geçirmek gecenin azalmasini sağlayacak. Birde dişler de kolaylaşır o zamana. Umudum yaz 🙂

Selam canımm
Ben şehirdışındaydım dün döndük.
Dünden beri de koşturuyorum 😂
Döneceğim ama Sahalara 🤪

Ben eğitime katılmıştım, bir de güle güle meme kitabını aldım tavsiye edebilirim
Ben emzirmeye devam ediyorum 2 yaş dolunca bıraktırmak istiyorum ama bir yanım istemiyor 😂😂
Biz gece beslenmesini kestik ama gündüz aklına gelirse affetmiyor illa emecek küçük sinir krizine giriyor resmen 😅
Hemşirenin eğitimde dediği şuydu birden bıraktırmak yerine ben önce gündüz beslenmesini kesmeyi öneriyorum demişti. Çünkü gündüz çocuğu oyalamak kolay olur demişti. Dışarı çıkartılır, dikkati dağıtılır gibi sebeplerden
Önce saat aralarını açıp zamana yararak gündüzü sonlandırırsanız gecede sıkıntı yaşamazsınız dedi. Bana da mantıklı gelmişti. Birden kesmek yerine zamana yaymak daha faydalı gözüküyor hem anne için hem bebek için ama her zaman her şey yazılı olduğu gibi işlemiyor tabi. Umarım içine sinen size uygun bir yöntem bulursun 😌

Alt köpek dişleri de geldi uzamaya çalışıyor. Haliyle meme isteği de arttı. Artık utanır gibi sessizce yanıma gelip anne meme diyor ve gülüyor. Seni koca bebek seni diyerej emziriyorum 2 yaşını tamamlasın bırakmayı düşünüyorum. Gece gündüz emmeye devam ediyor. Uyurken artık kendisi dalıyor ama gece uyandığında istiyor. Ekimde işe başlıyorum o zamana kadar bırakırım diye düşünüyorum ama bakalim. Önce meme bırakma sonra tuvalet alışkanlığı kazandırmak istiyorum

Selaaaamm 🖐 hemen hemen her gün bakıyorum ama pek yorum olmayınca yazasım gelmiyor benim ondan aslında yakın takipteyim 😁

Aşırı meme düşkünü bir bebem var olup olmadık her yerde emmek istiyor 🤭🤭 parkta tuvalette hatta banyoda bile 🤣 sinir koyarak yolumuza devam ediyoruz sadece evde emziriyorum. Benimki emmekten ziyade çiğniyor resmen oyuna çevirmiş halde. Fark ettiğim diş ağrısı olduğu dönemlerde daha bir yapışık😄 şuanda bıraktırma düşüncesinde değilim. Zaten gece beslenmemiz hiç yok ara emmeleri kesip yazın bıraktırma düşünüyorum bezle birlikte. Akşam 9 da yatıyor sabah 7.30 da kalkiyor ve öğle uykularından sonra bezi kuru olup tuvalete yapmaya başladı bazen çişi kakası gelince belli edip tuvalete gidiyoruz. Yaza hazır olur diye düşünüyorum ikisi içinde. Öğle uykusundan sonra yemek yiyip doğru parka akşama kadar park maceramız devam ediyor diğer çocuklarla kaynasinca sanki bir anda büyüdü gibi geliyor bana. Günde en az 3 saat parktayiz eve gelince de temizlik yemek duş vs derken gün bitiyor bende onla birlikte uyuyorum anca dinleniyorum. Alt azilardan birini daha yeni patlattı hircinligimiz son raddede.Bizde durumlar bu.
Yorumlariniz icin tesekkur ederim kizlar,sanirim cogunluk yaza biraktirmayi dusunuyor,ben de bir kac ay eteleyeyim,iki yasini doldursun madem🤭 Cevremdekiler gogsune bir seyler sur tiksinir emmeyi birakir dediler ama hic mantikli gelmedi,kademeli biraktirayim diye dusundum kizim hissetmis gibi daha cok yapismaya basladi.

Sanirim hazir degil,disari parka cikarma olayi da mantikli,malum onumuz yaz,oyalama sansimiz yuksek,insallah kolay bir sekilde biraktiririz.

Cok tesekkur ederim sordugun icin. Bugune kadar iyiydim, pozitif seyler yazardim ama bu ogleden sonra atesim cikti. 39 olunca hastaneye geldim. Meger covid poztifmisim. O kadar da dikkat ediyordum. Insallah Lunaya ve bakici teyzemize gecmemistir. Simdi ailecek 2 hafta karantinada olucaz.

Cok tesekkur ederim sordugun icin. Bugune kadar iyiydim, pozitif seyler yazardim ama bu ogleden sonra atesim cikti. 39 olunca hastaneye geldim. Meger covid poztifmisim. O kadar da dikkat ediyordum. Insallah Lunaya ve bakici teyzemize gecmemistir. Simdi ailecek 2 hafta karantinada olucaz.
Çok geçmiş olsun..

Gecmis olsun,Turkiyede artik iki hafta karantina olayi yok,cogu kisi de hafif atlatiyor,umarim sizde hafif gecirirsiniz.

Geçmiş olsun umarım kolay atlatırsın

masal3487 masal3487 memeyi bırakırken tiksindirmek doğru olmaz diye düşünüyorum ben. Konuşa konuşa başladım şimdiden tatlım sen artık büyüyorsun küçük bebekler kadar süte ihtiyacın yok başka yemekler de yiyebiliyorsun diyerek konuşuyorum ama arkasında ıııı diyerek reddediyor. Uyku konusunu da konuşarak başarmıştık. Bunda da zamanla daha iyi anlayacağını düşünüyorum.
Azılar ve köpek dişleri çıktı. Alt köpekler uzamaya çalışıyor o yüzden de düşkünlük arttı.

Rheaa Rheaa koşturmaca devam ediyor sizde desene. Bizimde çoğu zamanımız dışarıda geçiyor. Bebek arabasını da epeydir kullanmıyoruz bir aydır motor açıldı sanki uzun mesafe yürüyor eve gelince de hemen yatıyor. Özellikle akşam yürüyüşleri iyi oluyor bizim için.
Markette bazen zorlanıyoruz her şeyi almak istiyor meyveler sebzeler özellikle dikkatini çekiyor. İhtiyaç yoksa bile ekmek mutlaka alıyoruz bir parça yemeden rahat etmiyor çünkü.
Ne güzel büyüdüler artık küçük arkadaş oldular bize.

Gecmis olsun,Turkiyede artik iki hafta karantina olayi yok,cogu kisi de hafif atlatiyor,umarim sizde hafif gecirirsiniz.
Yok ben booster aşı olmadığımdan ailece 2 hafta karantinadayız ne yazık ki. Evden çalıştığım için rapor da alamayabilirim, birkaç gün izin istedim ama bakalım en dicekler.
Çok geçmiş olsun..
Çok teşekkür ederim.
Geçmiş olsun umarım kolay atlatırsın
Teşekkür ederim inşallah.Sonradan kötüleşmiyorsa şimdiden 2. günden iyi gibiyim.

Erken de uyandırsam değişmiyor.Bu kez akşam 6-7 gibi uykusu geliyor o saatte uyuyunca 2 saat sonra uyanıyor sabah 4 ü görüyoruz.
canım 6da 7de uyutma, oyala. akşam 21.30 ya da 22 ye kadar oyala.22 gibi yatır. sabah 8.30da kaldır ama uyuyor diye kıyamamazlık yapma. ☺️ 2 gün sonra düzene girer inşallah

Rheaa Rheaa koşturmaca devam ediyor sizde desene. Bizimde çoğu zamanımız dışarıda geçiyor. Bebek arabasını da epeydir kullanmıyoruz bir aydır motor açıldı sanki uzun mesafe yürüyor eve gelince de hemen yatıyor. Özellikle akşam yürüyüşleri iyi oluyor bizim için.
Markette bazen zorlanıyoruz her şeyi almak istiyor meyveler sebzeler özellikle dikkatini çekiyor. İhtiyaç yoksa bile ekmek mutlaka alıyoruz bir parça yemeden rahat etmiyor çünkü.
Ne güzel büyüdüler artık küçük arkadaş oldular bize.
Ben olabildiğince bebek arabası kullanmamaya bakıyorum, koşsun yorulsun stresini atsın diye. Parka gidince çılgınlar gibi yerde yuvarlaniyor park hevesini alınca parkın hemen yanında küçük ağaçlık alan mevcut oraya yürüyüşe gidip çiçek böcek kuş peşinde koşturuyor sonra tekrar parka dönüp top oynuyoruz eve gelince baya yorgun oluyor. Hemen duş yemek saat 9 da da direk yatağa geçiyor 😁 marketi çok seviyor bizimki de. Markete giderken kapıda ona söylüyorum mesela patates ve elma vs alacağız sadece diye. Markete girince haydi bakalım patatesi bulalım diyorum patatese odaklandığı için diğer şeyleri es geçiyor bulunca ona poşete doldurtuyorum. Ayrı poşete 1-2 patates koyup ona tasitiyorum eli dolu olunca diğerlerine bakıyor saldırmıyor pek. İhtiyacımız olmayan bir şey aldığında ama evde var haydi bırakalım aldıklarımızin parasını ödeyelim deyip yeniden yönlendiriyorum sorunsuz geçiyor.

Çok geçmiş olsun canım umarım sıkıntısız atlatırsınız
Bu arada en sevdigi yemek lahmacun en sevdiği renk mor 💜
Yaa çıldırıyorum çıldırıyorım minik tercihler bir şeylerrrr ya yerim 😂🤩🤩

canım 6da 7de uyutma, oyala. akşam 21.30 ya da 22 ye kadar oyala.22 gibi yatır. sabah 8.30da kaldır ama uyuyor diye kıyamamazlık yapma. ☺️ 2 gün sonra düzene girer inşallah
Uyutmuyorum zaten babası uykusunu kaçırmak için uğraşıyor. Bir bebek 11.30 da uyanıp gece 2 ye dek uyumaz mı:KK43: Erken de uyanırsam aynı yoruldum artık.

Ben olabildiğince bebek arabası kullanmamaya bakıyorum, koşsun yorulsun stresini atsın diye. Parka gidince çılgınlar gibi yerde yuvarlaniyor park hevesini alınca parkın hemen yanında küçük ağaçlık alan mevcut oraya yürüyüşe gidip çiçek böcek kuş peşinde koşturuyor sonra tekrar parka dönüp top oynuyoruz eve gelince baya yorgun oluyor. Hemen duş yemek saat 9 da da direk yatağa geçiyor 😁 marketi çok seviyor bizimki de. Markete giderken kapıda ona söylüyorum mesela patates ve elma vs alacağız sadece diye. Markete girince haydi bakalım patatesi bulalım diyorum patatese odaklandığı için diğer şeyleri es geçiyor bulunca ona poşete doldurtuyorum. Ayrı poşete 1-2 patates koyup ona tasitiyorum eli dolu olunca diğerlerine bakıyor saldırmıyor pek. İhtiyacımız olmayan bir şey aldığında ama evde var haydi bırakalım aldıklarımızin parasını ödeyelim deyip yeniden yönlendiriyorum sorunsuz geçiyor.
Evet ya elde birşeyler taşımak da hoşlarına gidiyor. Hadi ver parasını ödeyelim dediğimizde bazen zor alıyoruz elinden 🤭

crazy06 crazy06 önceliklee bildirimini görünce pek sevindim 😊
Herkese selamlaar, çoktandır ne girebildim ne okuyabildim, ama bir yanım burada, sık sık acaba nasıllar diyorum 😊 okumadan uyuyamadığım günler geliyor aklıma, nereden nereye. Hayat koşturmacası hepimizi sarmış, artık iyice hayatımızın parçası olmuşlar, arkadaşımız olmuşlar 🥰

Bizde de memeye devam, %90 uyku öncesi, çok nadir gün içinde beni gördüğünde meme istiyor. Benim hedefim de 2 yaş ama kısmet 😁

Umarım herkes iyidir, her şey yolundadır 🙏🏽 Derken M Mirune mesajını gördüm, inşallah kolaylıkla çabucak atlatırsın, e bir de hamilelik var😔

Selam 🙋‍♀️ anneler nasılsınız günler epey yoğun geçiyor herkes meşgul sanırım. Bebişler sağlıklı olsun da ordan oraya koşturmaca devam etsin. Arada fırsat bulursanız ses verin umarım her şey yolundadır.
A April wind
@MaYa_MiLa
torro torro
Rheaa Rheaa
esmeralda5 esmeralda5
@aling
M Mirune
MC06 MC06
@Dilko
@cimcim karides
masal3487 masal3487
@amadeusdegilsalieri
@Tanem001
@Erganun
Z zelihanur
@White Mocha
Merhaba sevgili anneler ben çok uzun zamandır yazmıyordum hasta olanlara geçmiş olsun tekrar hamile olan annelerimiz sağlıkla kucaklarına alsınlar zaman geçip gidiyor büyüyoruz süt alerjimiz yavaş yavaş bitiyor henüz süt içemesekte çikolata yiyemesekte peynir yoğurt yiyebiliyor artık bende meme olayını bitirmek istiyorum ama hiç niyeti yok boş kaldı mı meme geliyor aklına bakalım ne zaman sonlanacak

A April wind
@MaYa_MiLa
torro torro
Rheaa Rheaa
esmeralda5 esmeralda5
@aling
M Mirune
MC06 MC06
@Dilko
@cimcim karides
masal3487 masal3487
@amadeusdegilsalieri
@Tanem001
@Erganun
Z zelihanur
@White Mocha
Selamlar ben de buralardayım aslında haftada 2 giriyorum eskisi gibi çok sayfa olmuyor 3-5 sayfa oluyor okuyorum. Vakit buldukça da yazıyorum 🥸
Nisan programım biraz yoğundu ilk hafta kocaelinde kuzenim var onda kaldık
2. Hafta sapanca da villa kiralamıştık arkadaşlarla çokta güzel oldu havuzu ısıtmalıydı kızım falan girdi ve şansa hava 27 derece idi :) bahçede bolca koşturma
Geldim bugün evde badana başladı
Haftaya malum bayram Bulgaristan'a gitme planı ve ilk kez gidicez Ada doğduktan sonra ordaki herkes Ada yı sabırsızlıkla bekliyor nasıl olck bakalım

Bu sırada sıralı tatil yaparken her dönüşte 2 gün kafamı çamaşır ütüden kaldıramadım 😅😅 neyse ki güzel geçti

Badanaya girmeden de kiler gibi bir yer vardı orayı toparlıyim toz olmasın dedim
Aman bu motivasyonu bir daha bulamam buzdolbı düzenliym dedim derken böyleeee

Bunlar Ada yı babaanne aldığında koşturmalarım
Haricinde aynı hep oyun uyku park oyun 😅😅😅😅

Emzirme ve kendine zaman ayırma konularını da başka yorum yazayım gene bir destan 📝

Geçmiş olsun canım üzülme biz de eşimle geçirmiştik Ocak ayında doktorumuza söyledik Ada nasıldı dedi 1 gün huysuzdu calpol verdik dedik
Oh süper geçirmiş onlar öyle geçiriyor güzel dedi

X