E Erganun Ah yaa, sen bir de kp ile çalışıyordun dimi ? İyice zorlamamıştır bu durum umarım.
Ya böyle olmayan da çoktur eminim ama olan da çok. Biz genel olarak çok iyiyiz maşallah diyeyim ama en iyi dediğin bile öyle bir bunaltıyor ki. Allah şükür görüntülü görüşmeyi haftada 2 ye filan düşürdük. Sürekli “ne zaman geleceksiniz” muhabbeti. Ben ki hiç sevmem bu soruyu, kimseye de sürekli sormam baskı yapıyor gibi olmasın diye.
Anlıyorum ilk torun, aşırı sevgi filan ama sizin ilk torununuzsa benim de ilk çocuğum. Hayat döngümüz ayda 1 onlar bize gelsin biz onlara gidelim şeklinde olmalı gibi düşünüyorlar, 450 km filan mesafemiz.
Bunaşırı ilgi alaka beni çok sıkıyor.
Ya çok saçma şeyler hakkaten yazarken iyice saçma geldi, normalde arabayla bi yere gideceksek hep beni öne oturtmaya çalışırdı kayınvalidem, bilirim ikimize de saçma gelirdi sen oturdun ben oturdum konusu. Ben de otururum yani. Neyse şimdi kızımın yanında hep arkada oturuyorum haliyle, birlikte 2 dklık bi yere bile gidecek olsak koşa koşa gidip arkaya oturuyor
çok tuhaf ya, o 2 dkyı bile kar sayıyor, ne bileyim anlam veremiyorum hakkaten
yine de ilgisiz alakasız olmalarına yeğlerim, sürekli şımartmaya yönelik hal ve hareketler olsa da.