Evet mint damla aynı o şekilde uçuyor hemen. ama cilde değince yakıyor o yüzden dikkatli olmak lazım. bir arkadaşım buharı çıkan kaynar suya damlatıyordu. bebeğinin odasına koyuyordu. ya mustela ise kesin vardır burda, teşekkür ederim. kesin alıcam bunu. ben çok aradım viksin bebe versiyonunu bile bulamadım. ha burda bir de bu mint yapıştırma bantları var, kıyafetine yapıştırıyorsun aynı damla gibi burnunu açıyor. ama gögüs balmı daha kesin bir çözümÜrün bu Rahatlatıcı Göğüs Balsamı.
Trendyoldan almıştım ben. Bazen acil lazım olduğunda internetten beklemekten eczaneden istetiyorum. Ama sunu hatırlıyorum Doğa 'ya bu balmi sürerken annem demisti siz küçükken bu tarz şeyler yoktu üşüttüğünüzde öksürdüğünüzde göğsünüze sırtınıza bal sürer üstüne temiz bezle kapatıp giydirip gece yatırırdık.
Mind damla dediğinizi bilmiyorum, duymadım ama bendeki cold mix le benzer işlevi görüyor gibi geldi. Cilde temas edince yakiyor doğru. Cok keskin kokusu var viks gibi. 1-2 damla yetiyor. Damlattıktan sonra heme uçuyor aslında ( yani bendeki öyle) ben önce odanın perdesini etki etmezse baş ucunda yastığa yine etki etmezse yakasına damlatiyorum 2 damla. Damlatirken dikkat ediyorum alt zibina gelmesin diye.
Bu arada cold mix ve göğüs balmini kendi doktorumuz da önermişti bana. Muhakkak evde bulunsun diye. Sürekli yanımdalar ikiside.