2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Ürün bu Rahatlatıcı Göğüs Balsamı.
Trendyoldan almıştım ben. Bazen acil lazım olduğunda internetten beklemekten eczaneden istetiyorum. Ama sunu hatırlıyorum Doğa 'ya bu balmi sürerken annem demisti siz küçükken bu tarz şeyler yoktu üşüttüğünüzde öksürdüğünüzde göğsünüze sırtınıza bal sürer üstüne temiz bezle kapatıp giydirip gece yatırırdık.
Mind damla dediğinizi bilmiyorum, duymadım ama bendeki cold mix le benzer işlevi görüyor gibi geldi. Cilde temas edince yakiyor doğru. Cok keskin kokusu var viks gibi. 1-2 damla yetiyor. Damlattıktan sonra heme uçuyor aslında ( yani bendeki öyle) ben önce odanın perdesini etki etmezse baş ucunda yastığa yine etki etmezse yakasına damlatiyorum 2 damla. Damlatirken dikkat ediyorum alt zibina gelmesin diye.
Bu arada cold mix ve göğüs balmini kendi doktorumuz da önermişti bana. Muhakkak evde bulunsun diye. Sürekli yanımdalar ikiside.
Evet mint damla aynı o şekilde uçuyor hemen. ama cilde değince yakıyor o yüzden dikkatli olmak lazım. bir arkadaşım buharı çıkan kaynar suya damlatıyordu. bebeğinin odasına koyuyordu. ya mustela ise kesin vardır burda, teşekkür ederim. kesin alıcam bunu. ben çok aradım viksin bebe versiyonunu bile bulamadım. ha burda bir de bu mint yapıştırma bantları var, kıyafetine yapıştırıyorsun aynı damla gibi burnunu açıyor. ama gögüs balmı daha kesin bir çözüm

Bu tarz toddler yataklari buldum. Aslinda bir yanina korumalik alinsa olur hatta o yoksa o kisma bir dosek battaniye yastik koyulsa olur. Yere cok yakin. Yuvarlansa da bir sey olmaz gibi duruyor.

Eklentiler

• Screenshot_20211003-214831_Facebook.jpg
    Screenshot_20211003-214831_Facebook.jpg
    91,5 KB · Görüntüleme: 29
  • Screenshot_20211003-214807_Facebook.jpg
    Screenshot_20211003-214807_Facebook.jpg
    59,4 KB · Görüntüleme: 36
Evet mint damla aynı o şekilde uçuyor hemen. ama cilde değince yakıyor o yüzden dikkatli olmak lazım. bir arkadaşım buharı çıkan kaynar suya damlatıyordu. bebeğinin odasına koyuyordu. ya mustela ise kesin vardır burda, teşekkür ederim. kesin alıcam bunu. ben çok aradım viksin bebe versiyonunu bile bulamadım. ha burda bir de bu mint yapıştırma bantları var, kıyafetine yapıştırıyorsun aynı damla gibi burnunu açıyor. ama gögüs balmı daha kesin bir çözüm
Göğüs balmi cigerleri rahatlatiyor. Kızımda hafif hirilti oluyordu o zamanlar sürüyorum. Ciğerlere inmesin diye. Burun açmıyor onu belirteyim.
Evet duydum birkac sitede yorumlarda sıcak suya damlama olayını ama bizim doktor şöyle şöyle kullan deyince, doktor sözünden çıkmadım. Kaynar suya damlatmayi cesaret edemedim açıkçası. Genelde dediğim gibi ilk perdeye etki etmezse yavaş yavaş cocuga yakın eşyalara doğru, en son yakası hatta hasta zamanı o kadar cok kucakta duruyordu ki ben kendi üstüme damlatmıştim. Uyurken de baş ucundaki yastığına. Gündüz geziniyorum mecbur yakasına damlatmak zorunda kaldım.
Evet ürün mustela. Umarım orada da bulabilirsiniz bizim sorunumuzu çözdü açıkçası size de yardımı olur umarım.

Rheaa Rheaa tulumu evde seviyorum bende 🙂 özellikle gece yatırırken tulum tercih ediyorum. Dışarıda aşı hastane vs.gibi yerlerde üzerini soyup giydirmek işkence oluyor bana.

Güle güle kullansın yeni cicilerini bebiş 🧿 memnun kalırsın umarım

Göğüs balmi cigerleri rahatlatiyor. Kızımda hafif hirilti oluyordu o zamanlar sürüyorum. Ciğerlere inmesin diye. Burun açmıyor onu belirteyim.
Evet duydum birkac sitede yorumlarda sıcak suya damlama olayını ama bizim doktor şöyle şöyle kullan deyince, doktor sözünden çıkmadım. Kaynar suya damlatmayi cesaret edemedim açıkçası. Genelde dediğim gibi ilk perdeye etki etmezse yavaş yavaş cocuga yakın eşyalara doğru, en son yakası hatta hasta zamanı o kadar cok kucakta duruyordu ki ben kendi üstüme damlatmıştim. Uyurken de baş ucundaki yastığına. Gündüz geziniyorum mecbur yakasına damlatmak zorunda kaldım.
Evet ürün mustela. Umarım orada da bulabilirsiniz bizim sorunumuzu çözdü açıkçası size de yardımı olur umarım.
ben de kucakta diye keni pijamama damlattım ve yaktığını öyle keşfettim :KK70: ben biraz bu elimdekinden sürdüm ama bakalım rahatsız gibi durursa bir daha yapmam. sağ ol teşekkür ederim. kesin alıcam hatta yarın alıcam :KK70:

çekirdek çıtlayarak 2022 Haziran Annelerinin mesajlarını okuyorum. ne heyecanlı zamanlardı onlar ya. beta hcgsi kesesi kalp atışı hangi haftası ultrasonu. yakın bir arkadaşım bu çarşamba doğum yapacak ben ondan heyecanlıyım. kızı sürekli darlıyorum başka bir arkadaşım da birkaç haftaya yapacak inşallah. ikisi için de heyecanlıyım. :KK70: arada kağan kocatepe'nin canlı yayınlarını izliyorum hobi olarak. hamilelik kısmı benim çok hoşuma gitti, her kısmı ayrı güzel elbette ama hamilelik zamanı ayrı güzel. hele ilk çocuksa.

çekirdek çıtlayarak 2022 Haziran Annelerinin mesajlarını okuyorum. ne heyecanlı zamanlardı onlar ya. beta hcgsi kesesi kalp atışı hangi haftası ultrasonu. yakın bir arkadaşım bu çarşamba doğum yapacak ben ondan heyecanlıyım. kızı sürekli darlıyorum başka bir arkadaşım da birkaç haftaya yapacak inşallah. ikisi için de heyecanlıyım. :KK70: arada kağan kocatepe'nin canlı yayınlarını izliyorum hobi olarak. hamilelik kısmı benim çok hoşuma gitti, her kısmı ayrı güzel elbette ama hamilelik zamanı ayrı güzel. hele ilk çocuksa.
Evet benimde çok hoşuma gitti hamilelik ilk 4 ay çok kötü gecsede ( ilk ay düşük riski sonra bulantı kusma iştahsızlık ) ben yinede hamileliği çok sevmiştim bazen çok özlüyorum

Evet benimde çok hoşuma gitti hamilelik ilk 4 ay çok kötü gecsede ( ilk ay düşük riski sonra bulantı kusma iştahsızlık ) ben yinede hamileliği çok sevmiştim bazen çok özlüyorum
Degil mi? Benim de cok zordu hamileligim. 9. Haftamda kanama dusuk riski 10 gun yatis fitil progestan, 8. aya kadar bulanti kusma, son ana kadar mide yanmasi, 2 bucuk ay 2 haftada 1 hastaneye yatislar derken tamamlanan 9 ay. Ama yine de her seyi ozel ve guzeldi

Boyle geçmişe bakınca özlüyor insan gerçekten. Benimde ilk ay düşük riski olunca 10 gün surekli yatmıştım. Fakat benim ne bulantim oldu ne kusma. Istahimda o kadar acıktı ki. Yani aşerme beni maf etmişti sadece. Kışın ortasında insan kiraz erik mi aşerir ya 😂

Ne güzel iyi anılarla hatırlamanız...Benim çok kötü geçti.Eşimle sürekli boşanma aşamasından dönmek, ağlama krizleri...Lohusalığımı dahi hatırlamak istemiyorum. Şimdi kızımın sinirli bir yapısı var maalesef.Hormonlar, anlayışsızlık ben bebeğime yansıtmam demek hiç kolay değil....

kızlar bebişler kaç kilo oldu?
Benim kız 3 aydır aynı kilosu 1 sn yerinde durmuyor ki çok hareketli bir çocuk maşallah...Sürekli memeye yapışık olduğumuzdan ek gıda 2 öğün + 1 meyve yiyor...Dr azalt emzirmeyi dedi ama mümkün mü...Çılgın gibi ağlıyor, kendini paralıyor yakama yapışıyor "meme meme" diye.

Ne güzel iyi anılarla hatırlamanız...Benim çok kötü geçti.Eşimle sürekli boşanma aşamasından dönmek, ağlama krizleri...Lohusalığımı dahi hatırlamak istemiyorum. Şimdi kızımın sinirli bir yapısı var maalesef.Hormonlar, anlayışsızlık ben bebeğime yansıtmam demek hiç kolay değil....

umarım o günler geçmiş bitmiştir...
yavrun da değişir merak etme, o günlerin stresinden değil genel yapısı da olabilir.
bu ara hepsi istekleri olmayınca hemen bir sinir durumuna bağlıyorlar maalesef

kızlar allah aşkına fikir
şimdi bizimki 9 da uyuyor 8 gibi kalkıyor
tabi 9 da uyuyor dediğim her saat başı su ya da gaz vs için kalkıyor temiz bir uyku sanmayın :KK70:
ama tamamen kalmıyor sonuçta. Neyse 8 de kalkınca muhakkak önü ıslanmış oluyor o bezden nasıl oluyorsa üstüne geçiyor.
Cumartesi günü saat 1 de hem de daha bir baktım üstüne geçmiş, üstünü değiştirip altını değiştirince de büsbütün uyanıyor ve 3 saat falan uyumadı.
Hangi bezi kullanıyorsunuz, en son prima aktif bebek aldım ama o da geçirdi
11 kg civarındayız 5 numara kullanıyoruz ve zayıf uzun bir bebek oğlum 78 cm. yani beli de sıkmıyor ama 6 numara alsam çare olur mu?

Benim ev hayatim iyiydi ama isim cok stresliydi. Her gun agliyordum pcyi firlatasim geliyordu. Ama kizim cok uysal. Hasta degilse hic mizmizlanmiyor sesi cikmiyor, oynuyor kendi kendine. Yani kisilikleri ile doguyolar, sinirli yapisi varsa genelde sinirli biri olacaktir. Gebelik etkileseydi benim kizim cok ciddi sinirli olabilirdi. Ama degil cok sukur. Gebeligin etkiledigini dusunmuyorum. Kizim istedigi olmayinca agliyor kiziyor. Her bebek ayni sanirim. Bazen o kadar usteliyor agliyor sinirimi bozuyor ki bagriyorum. Neyse insallah simdi daha mutlusunuzdur.

Benim kız 3 aydır aynı kilosu 1 sn yerinde durmuyor ki çok hareketli bir çocuk maşallah...Sürekli memeye yapışık olduğumuzdan ek gıda 2 öğün + 1 meyve yiyor...Dr azalt emzirmeyi dedi ama mümkün mü...Çılgın gibi ağlıyor, kendini paralıyor yakama yapışıyor "meme meme" diye.
Luna da hep memede acaba ondan mi kilo alamiyor. Cok mantikli.

kızlar allah aşkına fikir
şimdi bizimki 9 da uyuyor 8 gibi kalkıyor
tabi 9 da uyuyor dediğim her saat başı su ya da gaz vs için kalkıyor temiz bir uyku sanmayın :KK70:
ama tamamen kalmıyor sonuçta. Neyse 8 de kalkınca muhakkak önü ıslanmış oluyor o bezden nasıl oluyorsa üstüne geçiyor.
Cumartesi günü saat 1 de hem de daha bir baktım üstüne geçmiş, üstünü değiştirip altını değiştirince de büsbütün uyanıyor ve 3 saat falan uyumadı.
Hangi bezi kullanıyorsunuz, en son prima aktif bebek aldım ama o da geçirdi
11 kg civarındayız 5 numara kullanıyoruz ve zayıf uzun bir bebek oğlum 78 cm. yani beli de sıkmıyor ama 6 numara alsam çare olur mu?
Canım prima premium care dışında memnun kaldığım olmadı.Sızdırmıyor öneririm.Benimki kız ama:)

Luna da hep memede acaba ondan mi kilo alamiyor. Cok mantikli.
Doktor da sağlık ocağı da öyle dedi.Özellikle ilk uyandığında kahvaltı yapmalıymış alışırmış.Ben de mümkün olmuyor yemiyor çünkü memeden önce.

X