• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Teyzeleri 7 hafta 3 günlük olduk ve bugün şükürler olsun ki kalp atışını duydum 🙏🏻Rabbim. Herkese bu duyguyu tatdırsın hayatımda duyduğum en güzel sesti 😍 hadi cinsiyet tahmini yapın😅😅😅😅😅

Kendim kız istediğim için mi bilmiyorum, kız diye doğdu içime. Hayırlı, uğurlu olsun. :anne:

Küçük bir hanımefendi doğdu benim içime. Tamamen his ama. Bakalım. ^_^ Hayırlısı olsun inşallah. Sağlıkla kucağınıza alın.
Ah hadi ins herkesde ayni his var. Arkadaslar bilmiyor hamile oldugunu daha soylemedim ruyalarinda gormusler hamileymisim kizim olmus 😂

Yok zaten hic takmiyorum. Herseyin hayirlisi.
Herkesi kiz olarak etkiledim sanirim 😂

Ondan değil canım bazı teoriler var bir zamanlar buralarda okumuştum kesimin durumuna göre bebeğin şekline göre tahminlerde bulunuyorsu orada demişlerdi kesenin içinde bebek ince uzun fasulye gibi ise erkek, daha yuvarlak ise kız diye. Sabah atan arkadaşımızın ince uzun, senşn öyle değil ondan dedim. Rabbim gönlüne göre nasip etsin inşallah. Bende gideyim atarım sizde yorumlarınız 😍

Ondan değil canım bazı teoriler var bir zamanlar buralarda okumuştum kesimin durumuna göre bebeğin şekline göre tahminlerde bulunuyorsu orada demişlerdi kesenin içinde bebek ince uzun fasulye gibi ise erkek, daha yuvarlak ise kız diye. Sabah atan arkadaşımızın ince uzun, senşn öyle değil ondan dedim. Rabbim gönlüne göre nasip etsin inşallah. Bende gideyim atarım sizde yorumlarınız 😍
Aaa onu bilmiyordum canim. Sağol. Rabbim ins gonlumuze gore nasip eder. Merakla beklicem senin ultrasonuda.

Valla benimde kesem hiç normal durmuyor korkmuştum başta ama doktor bebeğin duruşuna göre değişir kese şekli dedi. Upuzun benimki :KK12:

ızlar az önce doktorun istediği bütün tahlilleri yaptırdım 19 tane tahlil kan idrar falan. 1600 TL tuttu şok oldum. mecbur ödedim ama bir daha asla özelde yaptırmayı düşünmüyorum tahlilleri. Devlette dahiliye bölümünde tanıdığımız doktor var ona çıksam bu rutin tahlilleri dahiliye doktoru da isteyebiliyor mu ki ? Yani Sistemlerinde çıkar mı ben ona özeldeki doktorun istediği tahlilleri götürüp bunları yaptırmak istiyorum desem. Kadın doğumda çok sıra oluyor

canım benim ama burada da kaç kere yazdık zaten sağlık ocağı çoğu tahlili yapıyor, yapmadığını özelde yaptıracaksın ona da pahalı bir hastaneye gidiyorsan orada değil başka bir hastanede yaptır. Sağlık ocağında Elisa dahil kan sayımı şeker, tiroid, sodyum bilmem ne idrar bunların hepsine bakılıyor zaten.

Aynen ben kaç gündür içmiyorum iki gündür kusmuyorum allaha şükür o yüzden içmeye korkuyorum aman inceden böyle şeylermi varmış ya annelermiz doktorlara bile gidememiş sağlıklıyiz allaha şükür babam hep derki zeynep çok hastaneye gitme oynama çocukla neyse o olur der sürekli o yüzden takmıyorum şahsen
ilemedim ki, benim doktor ilaca takıntılı. 9 ay yat, ama ilaç içme modunda. Fakat Pregnacare'den başka folik de kullandırmıyor. (Gebeyken. Gebe değilken Premesis kullandırdı). Profesör kendisi.

ya bana hiç progestan vermedi doktorum
hatta ilk kadın doğumcum folidays verdi, yeni doktorum da bu hafta folidaysten pregnacare e geçirtti beni. Başka da bir ilaç kullanmıyorum açıkçası.

canım benim ama burada da kaç kere yazdık zaten sağlık ocağı çoğu tahlili yapıyor, yapmadığını özelde yaptıracaksın ona da pahalı bir hastaneye gidiyorsan orada değil başka bir hastanede yaptır. Sağlık ocağında Elisa dahil kan sayımı şeker, tiroid, sodyum bilmem ne idrar bunların hepsine bakılıyor zaten.

hatta ilk kadın doğumcum folidays verdi, yeni doktorum da bu hafta folidaysten pregnacare e geçirtti beni. Başka da bir ilaç kullanmıyorum açıkçası.

Benim lekelenmem oldu iki gün o yüzden verdiler bana 15 günlük progestan bidada olmadı herkes farklı ilaç veriyor ben anlamadım tamm hepsinin içeriği aynı ama markalar farklı üretim yerleri farklı bu tamamen doktorların mumesille anlaşmaları o yüzden pek önemsemiyorum

Ağustosta kanamam oldu, akabinde kalbi durdu. Doktorum bana sadece su içmemi söyledi ve şöyle dedi. "Başka doktorlar yüksel ihtimalle sana progestan ya da kanamayı durduracak başka ilaç verirdi. Fakat bu ilaçların anne üzerindeki etkileri hala çalışılmış değil. Anneye hangi zararının dokunduğu net değil. Vücut sağlıksız olandan kurtulmaya bakar. Bir nevi doğal seleksiyon. Doğacak olanı, güneşi görecek olanı tutamazsın. Tutabilecek olsan o ilaçları kullandığı halde bebeklerini kaybedenler olmazdı". Ben de Pregnacare'i yarın içmeyece başlayacağım. Elimde son hap kaldı, ziyan olmasın.

Kizlar oldukca canim sıkkın.Sanirim ben de aranizdan ayrilacagim.8+1im ancak 6+3 goruluyor.Kalp atisi duyulmadi,bu sefer gorulemedi de.Dr diger doktoru da cagirdi.Birlikte baktilar.Ancak gormediler.Umarim ben yaniliyorumdur,pazartesi bir kez daha bakalim dedi.2 gun once butun bwlirtiler kaybolmustu.Ama bugun istifra da ettim,anlamadim.O zamana kadar kanamayla atilmazsa kurtaj gerekecekmis.Isin kotusu okul cikisi oglumla birlikte gittik doktora.Asil onun uzulmesine uzuluyorum.Hakkimizda hayirlisi.

Back