• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
iilay iilay

Ben özelden istenen tahlil listemi randevu alıp araştırma hastanesine götürüp "Hocam, perinatoloğum şu tahlilleri istedi, sizce uygunsa yazabilir miyiz? Bir de eksik gördüğünüz bir şey varsa onları da yazarsanız memnun olurum" deyip yaptırıyorum. Şu ana kadar sorun çıkaran olmadı.

Hatta muayene edelim diyene, "hocam isterseniz hiç zahmet etmeyin, vaktinizi aldığım için mahcubum diyorum". :KK73:
Böyle egosuz doktorlarla karşılaşalım inşallah biz de canım 😊 sonuçta sadece tahlil bile yaptırsak bizim hakkımız. vergi ödüyoruz ve devletin sağladığı imkanlardan yararlanmak için bile doktorun iyisini dilemek zorunda kalıyoruz.

Aile hekimine hamile değilken bi kez gitmiştim kan değerlerime baktırmaya her şeye bakılmıyor burda ayrıntılı istiyorsanız hastaneye gidin falan demişti çok uyuz bi doktor sizin gibi hastaneye gitmeye üşenenler yüzünden acil ihtiyacı olan hastaların tahlilleri aksıyor demişti. Ama hamilelikte mecbur bakmak zorunda sanırım ?

Hamileyim deyince direk tahlillere bakalım diyorlar 😂 sürekli arıyorlar gelin diye pazartesi gidiyimde vereyim bende aşı kartimida alayım

Her yerde farklı olabilir belki ama ben bunları bugünn sağlık ocağında ücretsiz yaptırdım. O paralar çok lazım olacak valla 😊

Özel hastahanede ki randevundan önce devletten randevu al. Yok dolu diyorlar ama ben mhrs den girip uygun randevu olunca bildirim gönder diyorum ertesi güne bile alabiliyorum. Zaten aynı testleri yapıyorlar o kadar para yazık günah. Zaten bir sürü masraf olacak. Hele benim gbi çocuklar okuyorsa 🙈

Sağlık ocağına gidip hocam hamileyim kan değerlerime bakabilir miyiz dediğimde kendisi bu testlerin hepsini istemiş
İlk işim sağlık ocağındaki doktorumu değiştirip tahlilleri yapıp yapamadıklarını sormak, yapmıyorsa dediğiniz gibi hastaneden randevu almak olucak 😁 teşekkürler 🥰

Kızlar doktor ölçüm yapıyorsa zaten ultrason kağıdında ölçüme göre haftan günün yazar altta bakın mm olaarak felanda yazıyor

Bende kese için yarın kontrolüm inş gözükür adetine göre 6+2 olacak yarın bakalım

Niye sizi aramadılar mi aramaları lazım? Tetonaz aşısı için gün veriyorlar yapılmayan sağlık ocağında yapılan tahlilleri yapıyorlar
Canım ben kayıt bile yaptırmamıştım. doktorla daha önceden bi anlaşmazlığımız olmuştu ama doktorumu değştirdim kayıt olucam artık ve tahlillerimi orda yaptırıcam

Teyzeleri 7 hafta 3 günlük olduk ve bugün şükürler olsun ki kalp atışını duydum 🙏🏻Rabbim. Herkese bu duyguyu tatdırsın hayatımda duyduğum en güzel sesti 😍 hadi cinsiyet tahmini yapın😅😅😅😅😅

Eklentiler

• C36F80D5-3E77-49FE-B695-62E2C39D4764.png
    C36F80D5-3E77-49FE-B695-62E2C39D4764.png
    927,5 KB · Görüntüleme: 81
Teyzeleri 7 hafta 3 günlük olduk ve bugün şükürler olsun ki kalp atışını duydum 🙏🏻Rabbim. Herkese bu duyguyu tatdırsın hayatımda duyduğum en güzel sesti 😍 hadi cinsiyet tahmini yapın😅😅😅😅😅
Maslahhh darısı bana inş yarın bende kese icin gidicem 12 .8 mm 7 hafta 3 günlük haftan la uyumlu demekki ultrason kağıdında öyle yazıyor bana kız gibi geldi nedense cinsiyeti 😍

Kızlar ben geldim doktor keseyi tam göremedi yok değil cok küçük gozukuyor dedi karindan baktı ama pazartesi saliya tekrar gel dedi sizce normal mi gorememesi. Kan değerimin şuan 1600 lerde olması lazım.

canim banada doktor 200mg sadece gece vajinal kullan dedi 1 tane.eczaci sabah aksam tok yazmis.ben doktorunkine uyuyorum agrilarim vardi kasiklarimda onu kullandigimdan beri hic yok.istersen doktorunu ara sor.devletteyse kapidan bi gorun hemen sor
Canım çok şükür agrım sızım yok sadece tedbir amaclı verdi. 3 hafta felan kullanacagim sadece. Bu durum da tabiki doktorun dediğini uygulamak daha doğrudur

Back