benım seronegatif yani sürekli tutuklugum olmuyo sadece yazdan kışa geçiş doneminde tutuuyorum . Şu an iyiyim fazla ayakta durup hafif ağır birşey(misal 4 kg patates) kaldırırsam sakroilyak eklemimde batmalar başlıyo . Normal doğum ben yapamabilirm ama seni bilemem tabibende spina bfida var cunku .
kaynanamın ıkız kardeslerı var ınsallah olur ya yok demem
crp yükselirmi senin ataklarında ?Benim şuan hamilelikte n sanırım ağrım yok. Dediğin gibi sakroilak batmaşaro oluyor zorlanınca. Diğerleri normal ama bu hastalık teşhisi konalı 1 yıl oldu. Bilmiyorm doktora sorarım bakalım normal olabiliyor mu diye
Teşhşa konduktan sonra hiç atak geçirmedim. Sedim yüksek. 3ayda bir kontrole gidiyorım. Ama çok şükür rahattım 4 aydır ilaç içmiyordum. Geçen ağrılar oldu hamilelik bilmiyordum içtim iştecrp yükselirmi senin ataklarında ?
ilaç geçiriyormu ya bana emza yapmıslardı gobekten cok ağır bi ilaç geçirmemişti . Spor iyi geliyor zaten 3. ayımdan sonra yogaya platese gitmeye baslayacagım :)Teşhşa konduktan sonra hiç atak geçirmedim. Sedim yüksek. 3ayda bir kontrole gidiyorım. Ama çok şükür rahattım 4 aydır ilaç içmiyordum. Geçen ağrılar oldu hamilelik bilmiyordum içtim işte
Valla ilaç bende çok değiştiler midem ağrısı fayda etmedi, derken hastalığı kabullendim sonra azaldı herhalde ağrılarım. Sabah ağrılarım oluyordu ama dayanılmayacak gibi değil. Şimdi onlarda yok çok şükürilaç geçiriyormu ya bana emza yapmıslardı gobekten cok ağır bi ilaç geçirmemişti . Spor iyi geliyor zaten 3. ayımdan sonra yogaya platese gitmeye baslayacagım :)
Canım çok üzüldüm ablan içinde senin içinde ablan bebeğini neden kaybetti özel değilse
Premesis zencefilli bir folik asit. O da bulanti ve bas donmesini engelliyormus. Agustos’ta dusuk yaptiktan sonra bende de vertigo oldugu oldugu icin doktorum folik asit takviyesi olarak bunu kullandirdi. Bugun artik Pregnacare’e donus yaptik. İnsallah hemencecik su icmeye baslarsin ☺
Canım cok gecmıs olsun ben 6+3 hıc olmadı
Günü değişen var mı benim 6+3 olmam lazımdı ilk ultrosona göre bugün doktor 7+1 dedi kalbini de duyamadık zaten of stres oldum
Amin canim ins. Valla erkeklerde fena yaramaz oluyorson adet tarihinle dogum tarihini yazarmisin birsey bakicsm bakalom sonra tutucakmi
Çok kusuyorum çok fenayım. Allah benim gibi olanlara yardım etsin. Çocuğuma bakamayacak durumdayım.
her gittigimde doktora bidaha takmicam arastirmicam dusunmicem diyorum ama doktora gitme surem uzadikca kafamda tekrar kurmaya basliyorum.napcam bilmiyorum boyle herhaftada ultrasona girilmezkiama aldim yine randevu dusunmeden duramiyorum
yarin sabah ilk isim gitmek olucak.daha once bir kaybim oldugu icin bu sefer fazlasiyla korkuyorum.bide bu gebeligimde sorunlu basladi dis gebelik dendi degerim az artiodu falan.normal baslasa bu kadar takmazdim belkide.stres yapmamam gerektiginin bende farkindayim ama olmuyo isteBebeği görmedinmi niye bu stres ? Ben 6 ay önce çift keseyle boş gebelik geçirdim bu hamileliğimde doktora gittim sadece keseyi gördü yolk kesesini bile görmedi sadece acaba dedim kendime hiç stres yapmadım çok bulantılarım var diye eski doktoruma gittim 5+4 te felan heralde vajinadan baktı bebeği gorduk kalp atımı ni bile gorduk madem bu kadar dert ettin vajinadan baktır için rahatlasin kendine stres yapma he bide 6.haftamda 3 4 gün üst üste vajinadan rbrbge bakıldı çok kötüydüm ağrılarım vardı lekelenmem vardı hiç bi sıkıntı olmadı onun yicek lokmasi varsa allahın izniyle hiç birşey olmaz bu kadar stres yapma kötüyü çağırma
troidle patatesin bi ilgisi yokki :)
Sizin dogum tarihi ve en son adet tarihiniz olucakSelamsiz bende gireyim araya ne hesabı yapıyorsunuz banada yaparmisinson adet 5 kasım doğum tarihi 9 ağustos gözüküyor ama adetle uyumlu değil iki gün önde yani 3 kasım felan oluyor Herald e doğum tarihi doğru öyle ayarlamıştım
yarin sabah ilk isim gitmek olucak.daha once bir kaybim oldugu icin bu sefer fazlasiyla korkuyorum.bide bu gebeligimde sorunlu basladi dis gebelik dendi degerim az artiodu falan.normal baslasa bu kadar takmazdim belkide.stres yapmamam gerektiginin bende farkindayim ama olmuyo iste
Balkondan dustu
Heam bana folidoce verdi ama sanki bulantı yapıyor gibi en son üç gün önce ictim Herald e düzenli kullanmıyorum pazartesi tahlilleri mi yaptırcam ona göre takviyeli folic asit isticem insallah kuzum ❤
Sizin dogum tarihi ve en son adet tarihiniz olucak
Oyyyy Allah sabır versin.
Düzenli kullanmak önemli diye biliyorum. Benim Premesis son iki hapım kaldı. Bakalım Pregnacare ne yapacak... İlk kez mi tahlil yaptıracaksınız bu arada?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?