Merhaba canım gözun aydın :) dün sata göre 5+5 tm ama ultrasonda 5+2 cıktık kese boyu 14 cm dedı doktor ultrason kagıdı da 11 yazıyor anlamadım ama doktor 14 cm demıstiKızlar az önce doktordan geldim. Karından göremedi vajinal ultrasondan baktı kese boyutu 6.2 mm dedi daha çok küçük dedi haftasını söylemedi yâda unuttu heralde sürekli soru sorduğum için bilemiyorum :)) sizlerde ilk kese boyutu kaç cıktı cok merak ediyorum
Çok teşekkür ederim canım sagolasin. Adet günümden 1 hafta geçti benimde ve kese boyutu çok küçük cıktı herhangi olumsuz bir yorum da yapmadı ama kafaya da taktım şimdi. 3 hafta sonra gel dediMerhaba canım gözun aydın :) dün sata göre 5+5 tm ama ultrasonda 5+2 cıktık kese boyu 14 cm dedı doktor ultrason kagıdı da 11 yazıyor anlamadım ama doktor 14 cm demısti
Progesteronu sordun mu?Çok teşekkür ederim canım sagolasin. Adet günümden 1 hafta geçti benimde ve kese boyutu çok küçük cıktı herhangi olumsuz bir yorum da yapmadı ama kafaya da taktım şimdi. 3 hafta sonra gel dedi
ben 7mm iken gordum cnm 5+2 ye denk geliyor sanirim.şoyle bi hesap var 8. haftaya kadar....Kızlar az önce doktordan geldim. Karından göremedi vajinal ultrasondan baktı kese boyutu 6.2 mm dedi daha çok küçük dedi haftasını söylemedi yâda unuttu heralde sürekli soru sorduğum için bilemiyorum :)) sizlerde ilk kese boyutu kaç cıktı cok merak ediyorum
Anladım canım çok teşekkür ederim sizlerden gelen cevaplarla kendimi rahatlatmaya çalışacağım. Şuan acayip kese boyutuna takmış durumdayimben 7mm iken gordum cnm 5+2 ye denk geliyor sanirim.şoyle bi hesap var 8. haftaya kadar....
mm+ 30= cikan sonuc bölü 7 .bu gevlbelik haftani gununu verio benim 5+2 ydi 7mmde
Kızlar az önce doktordan geldim. Karından göremedi vajinal ultrasondan baktı kese boyutu 6.2 mm dedi daha çok küçük dedi haftasını söylemedi yâda unuttu heralde sürekli soru sorduğum için bilemiyorum :)) sizlerde ilk kese boyutu kaç cıktı cok merak ediyorum
14 cm miiMerhaba canım gözun aydın :) dün sata göre 5+5 tm ama ultrasonda 5+2 cıktık kese boyu 14 cm dedı doktor ultrason kagıdı da 11 yazıyor anlamadım ama doktor 14 cm demısti
Yok hıc kafaya takma normaldir cunku benım adetim 2 hafta gecikmiş oluyır benı de 10 gun sonra cagırdı bır sıkıntı görmüş olsa emın ol daha önce bakalım derdi ıcıni ferah tutÇok teşekkür ederim canım sagolasin. Adet günümden 1 hafta geçti benimde ve kese boyutu çok küçük cıktı herhangi olumsuz bir yorum da yapmadı ama kafaya da taktım şimdi. 3 hafta sonra gel dedi
bende cok takintidayim canim suan bende surekli soruyorum arastiriyorum falan kafam soru isaretleriyle dolu.Allah yardimcimiz olsunAnladım canım çok teşekkür ederim sizlerden gelen cevaplarla kendimi rahatlatmaya çalışacağım. Şuan acayip kese boyutuna takmış durumdayim
Evet kuzum sordum olumsuz bir yorum yapmadı ama progesteron ilacı verdi daha doğrusu ben kafaya taktığım için verelim dedi 3 hafta sonra ki kontrole kadar kullan dediProgesteronu sordun mu?
Aynen canım fıtıl olarak kullanman gerekıyor agızdan alma cok yan etkı yaparEvet kuzum sordum olumsuz bir yorum yapmadı ama progesteron ilacı verdi daha doğrusu ben kafaya taktığım için verelim dedi 3 hafta sonra ki kontrole kadar kullan dedi
O zaman benimkisi acaba geç döllenmeden mi kaynaklanıyor ki küçük cıktı5+1 de gittiğimde 15 falandı heralde iki gün sonra vajinadan baktılar bebekte görünmüştü
14 cm mii140 mm yapar.sanirim mm demistir doktor
1 düşükten 5 yıl sonra tekrar hamile kalmıştım ama galiba aranızdan ayrılıyorum. Bebişimin kesesini bugün gördüm doktor saglıklı görünüyor dedi ama 2 saat sonra çıkan kan sonuçları beni çok üzdü İlk beta hcg 2499 çıkmıştı bugün yaptığım 2246 ya düşmüş bunun yanında progestronum 0.3 E düşmüş. Doktorum tlf da bu gebelik gerçekleşmez rahmin bebeği tutamaz dedi , ısrarımla progestron yazdırdım bir umut
14 cm mii140 mm yapar.sanirim mm demistir doktor
Amin canım benim, eve kendimi atar atmaz araştırmaya koyuldum zaten off ne zormus bu süreçlerbende cok takintidayim canim suan bende surekli soruyorum arastiriyorum falan kafam soru isaretleriyle dolu.Allah yardimcimiz olsun
25+11=36Hea pardon ben olayı yanlış anlamışım17.12.1993 son adet te 3 kasım diyelim bebek o şekild e çünkü
Hadi yaaa ciddi misin off malesef kapsül olarak vermiş Allah'ımm...Aynen canım fıtıl olarak kullanman gerekıyor agızdan alma cok yan etkı yapar
Dün bana da progestan 200 mg verdı eczane gun de ıkı kez al dedı ama doktor yalnızca aksamları yatmadan al etkileri azalır dedı sersemletmemesi için yatmadan once almamız lazımmısHadi yaaa ciddi misin off malesef kapsül olarak vermiş Allah'ımm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?