2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Kızlar az önce doktordan geldim. Karından göremedi vajinal ultrasondan baktı kese boyutu 6.2 mm dedi daha çok küçük dedi haftasını söylemedi yâda unuttu heralde sürekli soru sorduğum için bilemiyorum :)) sizlerde ilk kese boyutu kaç cıktı cok merak ediyorum

Merhaba canım gözun aydın :) dün sata göre 5+5 tm ama ultrasonda 5+2 cıktık kese boyu 14 cm dedı doktor ultrason kagıdı da 11 yazıyor anlamadım ama doktor 14 cm demısti

Merhaba canım gözun aydın :) dün sata göre 5+5 tm ama ultrasonda 5+2 cıktık kese boyu 14 cm dedı doktor ultrason kagıdı da 11 yazıyor anlamadım ama doktor 14 cm demısti
Çok teşekkür ederim canım sagolasin. Adet günümden 1 hafta geçti benimde ve kese boyutu çok küçük cıktı herhangi olumsuz bir yorum da yapmadı ama kafaya da taktım şimdi. 3 hafta sonra gel dedi

Çok teşekkür ederim canım sagolasin. Adet günümden 1 hafta geçti benimde ve kese boyutu çok küçük cıktı herhangi olumsuz bir yorum da yapmadı ama kafaya da taktım şimdi. 3 hafta sonra gel dedi
Progesteronu sordun mu?

ben 7mm iken gordum cnm 5+2 ye denk geliyor sanirim.şoyle bi hesap var 8. haftaya kadar....
mm+ 30= cikan sonuc bölü 7 .bu gevlbelik haftani gununu verio benim 5+2 ydi 7mmde

ben 7mm iken gordum cnm 5+2 ye denk geliyor sanirim.şoyle bi hesap var 8. haftaya kadar....
mm+ 30= cikan sonuc bölü 7 .bu gevlbelik haftani gununu verio benim 5+2 ydi 7mmde
Anladım canım çok teşekkür ederim sizlerden gelen cevaplarla kendimi rahatlatmaya çalışacağım. Şuan acayip kese boyutuna takmış durumdayim

5+1 de gittiğimde 15 falandı heralde iki gün sonra vajinadan baktılar bebekte görünmüştü

Yok hıc kafaya takma normaldir cunku benım adetim 2 hafta gecikmiş oluyır benı de 10 gun sonra cagırdı bır sıkıntı görmüş olsa emın ol daha önce bakalım derdi ıcıni ferah tut

Evet kuzum sordum olumsuz bir yorum yapmadı ama progesteron ilacı verdi daha doğrusu ben kafaya taktığım için verelim dedi 3 hafta sonra ki kontrole kadar kullan dedi
Aynen canım fıtıl olarak kullanman gerekıyor agızdan alma cok yan etkı yapar

Rabbim hayırlısını versin hakkınızda. Sağlıkla kavuşmak nasip etsin bebeginize

Hadi yaaa ciddi misin off malesef kapsül olarak vermiş Allah'ımm...
Dün bana da progestan 200 mg verdı eczane gun de ıkı kez al dedı ama doktor yalnızca aksamları yatmadan al etkileri azalır dedı sersemletmemesi için yatmadan once almamız lazımmıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…