evet canım ağırlık öyleymişBir hafta da çıkıyor die biliyorum ayni gun cikmasi mümkün degil ama bilemedim simdi kizimda 1 hafta da cikmisti devlette duyduklarimin da en az 5 ile 10 gun arasi cikiyor 2li tarama @Meylen
Birde bir arkadas sırt üstü yatmaktan bahsetmis bebek icin şu sekil sakincasi var die biliyorum bebege giden kan akisinda yavaslama oluyor sirt ustu yatinca tam emin degilim simdi yine cok bilgili arkadaslar cikar aman oyle degil boyle die sadece duydugum.kadari bu
çok üzüldüminşallah hepiniz sağlıklı bir şekilde bebişlerinizi kucagınıza alırsınız bız kalp atısını duyamadık malesaf alınacak sat göre 9 haftalık ama o 6 haftalıkta kaldı üzgünüm ..hayırlısı bu imiş.
Tamam haber veririm. 5 gün 10 gün denmiş de ben o zamanlar şanslıymışım demekki hemen çıkmış :) Hastaneden hastaneye farkedebilir. Benimde bu kez farklı bir devlette bakalım kaç günde çıkacak.aa süper bana yazar mısın kaç günde çıkcağını benimde ayın 27sinde merak ediyorum kaç günde veriliyor diye
Sanırım ben de öyle bir şey duydum ama bu son haftalar için geçerli bebek ağırlaşıyor ve basınç oluyor omurgaya ve sırttaki damarlara, ama ciddi bir tehlikesi yok diye biliyorum. Ben de sırtüstü yatan biriyim iki hamileliğimde de son aylarda bel ağrım oldu bu yüzden ama onun dışında inşallah ciddi tehlikesi yok sanırım.Bir hafta da çıkıyor die biliyorum ayni gun cikmasi mümkün degil ama bilemedim simdi kizimda 1 hafta da cikmisti devlette duyduklarimin da en az 5 ile 10 gun arasi cikiyor 2li tarama @Meylen
Birde bir arkadas sırt üstü yatmaktan bahsetmis bebek icin şu sekil sakincasi var die biliyorum bebege giden kan akisinda yavaslama oluyor sirt ustu yatinca tam emin degilim simdi yine cok bilgili arkadaslar cikar aman oyle degil boyle die sadece duydugum.kadari bu
diğer topicte kızlar da hastaneden hastaneye değişiyor demiş kimi devlette 4 güne almış kimi özelde 10 güne. Sonuç güzel çıksında öyle de böylede bekleriz işallah hayırlı haberle gelirsinTamam haber veririm. 5 gün 10 gün denmiş de ben o zamanlar şanslıymışım demekki hemen çıkmış :) Hastaneden hastaneye farkedebilir. Benimde bu kez farklı bir devlette bakalım kaç günde çıkacak.
Rabbim yerini hayırlı zamanda saglıkla doldursun insallahinşallah hepiniz sağlıklı bir şekilde bebişlerinizi kucagınıza alırsınız bız kalp atısını duyamadık malesaf alınacak sat göre 9 haftalık ama o 6 haftalıkta kaldı üzgünüm ..hayırlısı bu imiş.
Amin canım hepimiz hayırlı haberle geliriz inşallahdiğer topicte kızlar da hastaneden hastaneye değişiyor demiş kimi devlette 4 güne almış kimi özelde 10 güne. Sonuç güzel çıksında öyle de böylede bekleriz işallah hayırlı haberle gelirsin
bende izlediğim videoda bacağa giden kan akışını etkilediğini duydum. videoyu aşağıya ekliyorum ilgili konu için 6:25 de bulabilirsiniz.Bir hafta da çıkıyor die biliyorum ayni gun cikmasi mümkün degil ama bilemedim simdi kizimda 1 hafta da cikmisti devlette duyduklarimin da en az 5 ile 10 gun arasi cikiyor 2li tarama @Meylen
aminnnnnAmin canım hepimiz hayırlı haberle geliriz inşallah
Allah biran önce kucağınızı sağlıkla doldursun inşallahinşallah hepiniz sağlıklı bir şekilde bebişlerinizi kucagınıza alırsınız bız kalp atısını duyamadık malesaf alınacak sat göre 9 haftalık ama o 6 haftalıkta kaldı üzgünüm ..hayırlısı bu imiş.
inşallah hepiniz sağlıklı bir şekilde bebişlerinizi kucagınıza alırsınız bız kalp atısını duyamadık malesaf alınacak sat göre 9 haftalık ama o 6 haftalıkta kaldı üzgünüm ..hayırlısı bu imiş.
Rabbim sabır versin sana inşallah en kısa zamanda yerini doldursun.inşallah hepiniz sağlıklı bir şekilde bebişlerinizi kucagınıza alırsınız bız kalp atısını duyamadık malesaf alınacak sat göre 9 haftalık ama o 6 haftalıkta kaldı üzgünüm ..hayırlısı bu imiş.
Bakalım çarşamba bana ne fiyat önericekler. Açıkçası aynı test başka yerlerde de bu fiyatsa mecbur yaptırıcam ama önce bi kıyaslama yaparım. Teşekkürlercanım aradaKızlarrr diğer topicte gördüm bi arkadaş paylaşmış riskli gebelik ve ikiz annişleri vardı bu pahalı test yaptırmayı düşünenlavitabellamk ve diğer annişler
onunda ikizmiş taramayı o pahalı testten yaptırmış ve aynen aşağıdaki gibi yazmı.
Buradan ulaştım prenatest
2.900 tuttu 3 taksit yaptılar...
Canım çok geçmiş olsun hayırlısı herşeyininşallah hepiniz sağlıklı bir şekilde bebişlerinizi kucagınıza alırsınız bız kalp atısını duyamadık malesaf alınacak sat göre 9 haftalık ama o 6 haftalıkta kaldı üzgünüm ..hayırlısı bu imiş.
Üzüldüm böylesi hayirliymis rabbim yerini doldursun insallininşallah hepiniz sağlıklı bir şekilde bebişlerinizi kucagınıza alırsınız bız kalp atısını duyamadık malesaf alınacak sat göre 9 haftalık ama o 6 haftalıkta kaldı üzgünüm ..hayırlısı bu imiş.
Ho ho hooo:))) olmazmiKusma bulanti tiksinme yaşadiniz mi gebelik rahat mi geciyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?