Arkadaslar merhaba ben de araniza yeni katiliyorum. Suan tam 8haftalik hamileyim. Tup bebekle saglikli tek embriyo ile gebe kaldim. Ilk haftalar aclik hissi ve bulantim oluyordu, ama 5 gundur cok normal hissediyorum. Eski hassasiyetim kalmadi. Persembe gunu 2.kontrolum var ama korkuyorum bir sey olmus mudur diye benim gibi belirtileri azalan veya kesilen var mi acaba?
yok canım korkma şak diye bulantım kesildi sonra geri geldi kesiliyo başlıyo başlamasa bile bi sıkıntı olcağı anlamına gelmez içini ferah tut5-6 gündür benimde adam akıllı kusmam yok kendini bu sebeple strese sokma hiç
yok canım korkma şak diye bulantım kesildi sonra geri geldi kesiliyo başlıyo başlamasa bile bi sıkıntı olcağı anlamına gelmez içini ferah tut5-6 gündür benimde adam akıllı kusmam yok kendini bu sebeple strese sokma hiç
Cok tesekkur ederim cevap verdigin icin, en yogun olmasi gereken haftalarda kesilince icimi bir korku kapladi, bir de daha once uc dusuk yasadigim icin elimde degil sanirim her seyden korkar oldum ama olacagi varsa onune gecilmez tabi, ve Allah yeter ki ol desin , her sekilde olur .
Cok haklisin bosuna stres yapmamam gerekir
Arkadaslar merhaba ben de araniza yeni katiliyorum. Suan tam 8haftalik hamileyim. Tup bebekle saglikli tek embriyo ile gebe kaldim. Ilk haftalar aclik hissi ve bulantim oluyordu, ama 5 gundur cok normal hissediyorum. Eski hassasiyetim kalmadi. Persembe gunu 2.kontrolum var ama korkuyorum bir sey olmus mudur diye benim gibi belirtileri azalan veya kesilen var mi acaba?
Cok tesekkur ederim cevap verdigin icin, en yogun olmasi gereken haftalarda kesilince icimi bir korku kapladi, bir de daha once uc dusuk yasadigim icin elimde degil sanirim her seyden korkar oldum ama olacagi varsa onune gecilmez tabi, ve Allah yeter ki ol desin , her sekilde olur .
Cok haklisin bosuna stres yapmamam gerekir
Valla benimde kesildi sonra serumlar yedim öyle böyle geri gelmedi su içsem kustum bebekler annelere biraz müsade ediyolar sanırım dinlenin diye
Aynen öyle bende kürtaj oldum kalbi durduğu için acaba iyi mi acaba bişey mi olcak diye günler geçmek bilmedi baktım kendime zindan ediyorum düşünmemeye başladım nasibimizde varsa gelicekler sağlıkla inşallah Allahım hepsini korusun
Arkadaşlar havettepeye giden vardı sanki, ben bugün öğleden sonra gitsem muayene olabilir miyim.? Malum artık ikiz yavrular perinatoloji görsün istiyorum. Bana yardımcı olabilecek var mı
Canım 4 yıl önceki hamileliğimde aynı gün çıkmış kağıtlarını saklamıştım. Şimdi de devlette yaptıracağım ama perşembe günü inşallah yine aynı gün çıkar :)
Canım 4 yıl önceki hamileliğimde aynı gün çıkmış kağıtlarını saklamıştım. Şimdi de devlette yaptıracağım ama perşembe günü inşallah yine aynı gün çıkar :)
En iyisi canım uzun zamandır gelmek istiyorlardı tamam dedim ama dün gece ateşlendim sanırım hafta sonu üşüttüm camlar felan sildim akılsızlık işte insan kendi kendine yapıyor valla
Ben mana veremiyorum hamile insana ısrarla misafirliğe gitmek istemeyi.Belli yani ilk aylardasiniz rahatsizsiniz.Temizlik yemek bence külfet hamile bayan için.Dusuncesiz bi akrabamız teyzemin gelinine gitmiş(12 haftalık hamileydi)gece yarısına kadar oturmuşlar.Kızı saatlerce ayakta bırakmışlar bile bile acile zor yetişmiş.Ayni akrabayı kabul etmedim ben.Azcık düşünceli olamıyor insanlar.
bende 26sında gidicem ama özele gidiyorum fark eder mi bilmiyorum özel hastaneler farklı bir laboratuvar da çalışıyorsa uzun sürebilir belki çıkması. bir an önce 26si olsun istiyorum
bende 26sında gidicem ama özele gidiyorum fark eder mi bilmiyorum özel hastaneler farklı bir laboratuvar da çalışıyorsa uzun sürebilir belki çıkması. bir an önce 26si olsun istiyorum
diğer topicten bi kız yazdı sağolsun onlar önde gidiyo haziran annesi 10 günde çıkmış sonucu özelde
benim eşimin yengesinin 5 günde çıktı sanırım hastaneden hastaneye değişiyor
diğer topicten bi kız yazdı sağolsun onlar önde gidiyo haziran annesi 10 günde çıkmış sonucu özelde
benim eşimin yengesinin 5 günde çıktı sanırım hastaneden hastaneye değişiyor
aynen zaten sonuç çıkmadan burun kemiği ve ense kalınlığından az buçuk anlıyolar onlar iyi korkma bişey çıkmaz sonucunda demişlerdi dedikleri gibi de oldu aminn inşallah canım
Valla öyle stres yaptığım bir şey yok da normalde hamile kalmadan önce hep sırt üstü yatardim.simdi sola yatmaya çalışıyorum. Bir uyaniyuyan yine sırt üstü yatmışim. Onun tedirginliği oluyor sanırım.
Kızlarrr diğer topicte gördüm bi arkadaş paylaşmış riskli gebelik ve ikiz annişleri vardı bu pahalı test yaptırmayı düşünen lavitabellamk
ve diğer annişler
onunda ikizmiş taramayı o pahalı testten yaptırmış ve aynen aşağıdaki gibi yazmı.
Buradan ulaştım prenatest
2.900 tuttu 3 taksit yaptılar...
Valla öyle stres yaptığım bir şey yok da normalde hamile kalmadan önce hep sırt üstü yatardim.simdi sola yatmaya çalışıyorum. Bir uyaniyuyan yine sırt üstü yatmışim. Onun tedirginliği oluyor sanırım.
sırt üstü yatmanın bir sıkıntısı yokmuş canım bebek için sadece sende bacaklarda karıncalanma yapabilirmiş kısa sürede onun dışında bi zararı yokmuş. bende sağa sola dönmekten uyuyamanlardan oldum o yüzden biraz araştırdım da
sırt üstü yatmanın bir sıkıntısı yokmuş canım bebek için sadece sende bacaklarda karıncalanma yapabilirmiş kısa sürede onun dışında bi zararı yokmuş. bende sağa sola dönmekten uyuyamanlardan oldum o yüzden biraz araştırdım da