ben zaten kilolu hamile kaldım ...cok şükür almamısım ama sekerim var aclıga gelemiyorum.....ikizlerdede serumla beslendım kilo almadım..insallah bunda cok almam...İnşallah sağlıkla devam eder hepimizin gebeliği . Kalp atışlarını duy olsun ne güzel bir daha gittiğinde de bebeği görürsün inşallah. Ben orta halliyim bebekleri 6+2 de karından gördüm kalp atışlarını da duydumşimdide bulantılardan altı kilo verdim Çarşamba kontrolümü iple çekiyırum
Canım benimde 28ine randevu verdiler ikili test icin çapa da yaptırıyorum. Bence ikili test randevusudur o çokta zamanını geçirmemek lazım yine de aklın kalacaksa bir sor istersen
İnşallah canım yiyememek zorluyor insanı. Bende az değildim ilk haftalar 72.8 di kilom şimdi 67. Hiç bir şey yiyemiyorum meyve falan atıştırma, yemek zaten görmem yeter iğreniyorum, kahvaltı bile yok kuru ekmek yemek bile zor geliyor, çayın yanına iyice kurutup yiyorum ekmeği.ben zaten kilolu hamile kaldım ...cok şükür almamısım ama sekerim var aclıga gelemiyorum.....ikizlerdede serumla beslendım kilo almadım..insallah bunda cok almam...
sen veren olmusun ama bulantın gecince rahar rahat yersinn insallahh
tabii yiyememekte kötü ikiz gebeliğimde aynı sekildeydim su dahi içemedim.....serumlarla beslendim....ama korkma ben ikiz dogurdum halde 8 aylık 2450 gr dogdular yani birsekilde senden alıyorlar besiniİnşallah canım yiyememek zorluyor insanı. Bende az değildim ilk haftalar 72.8 di kilom şimdi 67. Hiç bir şey yiyemiyorum meyve falan atıştırma, yemek zaten görmem yeter iğreniyorum, kahvaltı bile yok kuru ekmek yemek bile zor geliyor, çayın yanına iyice kurutup yiyorum ekmeği.
Canım dr. Cumaya al dedi ama ben zaten çapa da görevliyim. Sağolsun belki de oyuzden yardimci oluyorlar bilemiyorum inanCanm doktormu randevuyu verdi yoksa 28 icin tarih verip senmi randevu aldin benimde 24 aldim randevu ama kimi arasam ki devlet hast arayip bu konuda bilgi verecek yetkili bulabilirmiyim bilmiyorum
Sağol canım onlar benden alıyor alacaklarını dediğin gibi yediğim kendime kar :) inşallah bende sağlıkla alırım kucağıma tüm bekleyenlerle birlikte aminntabii yiyememekte kötü ikiz gebeliğimde aynı sekildeydim su dahi içemedim.....serumlarla beslendim....ama korkma ben ikiz dogurdum halde 8 aylık 2450 gr dogdular yani birsekilde senden alıyorlar besini
Bende de 2 kiz var 12 haftaya gorecegiz suanda insallah buda erkek olur hayirlisiylaa duanizi eksik etmeyin kizlarhayırlı olsun ne güzel yaaa masallah suphanallahh bende 2 erkek var insallah saglıklı bir kızım olur
Aaa olur mu canımCanım nar düşüğe neden olur diye duydum dikkat et
Allah Allah cok kafam karıştı benim dr um özellikle söyledi yasaklar arasındaAaa olur mu canım
aksine ilk 3 ay özellikle yiyin diyo doktorlar bebeğin tutunmasini sağliyor
Ve bebeğin beyin gelişimi için çok önemliymiş rahim duvarını kalınlaştiriyomuş düşük önleyici etkisi
Varmiş
Ben tüp bebekle hamile kaldım doktor her zaman hatırlatiyodu nar suyu iç diye
Bende 3günde bir 1 litre bitiriyodum
bi marka var var ondan alıyodum
çok şukur hamilede kaldım
Sizde endişelenmeyin hiç korkutmayın kendinizi
n goruntusu ile simdiki benziyor mu yada 2 kizinizin ultrason goruntuleri fatklimiydi yoksa aynimiudiBende de 2 kiz var 12 haftaya gorecegiz suanda insallah buda erkek olur hayirlisiylaa duanizi eksik etmeyin kizlar
Cok farkli kuzum ya hatta 11 haftalik olan resim gonderim dur buraya anlarsan bak bi herseyi cok cabuk olusmus masallah rabbim kucagimiza almayida nasio eder insallah oyle merakla heycanla bekliyorm ki anlatamam persembe randevum var duanizi eksik etmeyinAmin canm insallah bu segerki oglan olur benimde kizim var bakalim bende merakla bekliyorum bir kiz bir oglan iyi olurdu
Merak ettigim birsey var kizlarinizda ki ultraso
n goruntusu ile simdiki benziyor mu yada 2 kizinizin ultrason goruntuleri fatklimiydi yoksa aynimiudi
Cok farkli kuzum ya hatta 11 haftalik olan resim gonderim dur buraya anlarsan bak bi herseyi cok cabuk olusmus masallah rabbim kucagimiza almayida nasio eder insallah oyle merakla heycanla bekliyorm ki anlatamam persembe randevum var duanizi eksik etmeyin
Onlar cok benziyolardi birbirlerine bu dha uzun dha zayif kizlara gore kizlarim top gbilerdi hep ultrsyondan baktgmzdaNub topiginden anlayan cok oluyor gerci yanilma payida var ama simdiki hamilelik ile kizlarinizinki farkli oyle mi canm
Peki ya 2 kizinimki birbirine benziyormuydu
Onlar cok benziyolardi birbirlerine bu dha uzun dha zayif kizlara gore kizlarim top gbilerdi hep ultrsyondan baktgmzda
Onlar net belli degil ya cok pruzlu cikmis kuzum bak burda 6+2ydik elleri olusmustu ama kizlarda ilk gordgmzde et parcasi gbiydiPeki keseniz 3 hamilelikte nasildi kese sekli
BAktm kuzum simdi kizlarin kesesi oval fasulye gbi bu yusyuwarlakPeki keseniz 3 hamilelikte nasildi kese sekli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?