2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
ben zaten kilolu hamile kaldım ...cok şükür almamısım ama sekerim var aclıga gelemiyorum.....ikizlerdede serumla beslendım kilo almadım..insallah bunda cok almam...

sen veren olmusun ama bulantın gecince rahar rahat yersinn insallahh

Canm doktormu randevuyu verdi yoksa 28 icin tarih verip senmi randevu aldin benimde 24 aldim randevu ama kimi arasam ki devlet hast arayip bu konuda bilgi verecek yetkili bulabilirmiyim bilmiyorum
Canım benimde 28ine randevu verdiler ikili test icin çapa da yaptırıyorum. Bence ikili test randevusudur o çokta zamanını geçirmemek lazım yine de aklın kalacaksa bir sor istersen

İnşallah canım yiyememek zorluyor insanı. Bende az değildim ilk haftalar 72.8 di kilom şimdi 67. Hiç bir şey yiyemiyorum meyve falan atıştırma, yemek zaten görmem yeter iğreniyorum, kahvaltı bile yok kuru ekmek yemek bile zor geliyor, çayın yanına iyice kurutup yiyorum ekmeği.

tabii yiyememekte kötü ikiz gebeliğimde aynı sekildeydim su dahi içemedim.....serumlarla beslendim....ama korkma ben ikiz dogurdum halde 8 aylık 2450 gr dogdular yani birsekilde senden alıyorlar besini

Canm doktormu randevuyu verdi yoksa 28 icin tarih verip senmi randevu aldin benimde 24 aldim randevu ama kimi arasam ki devlet hast arayip bu konuda bilgi verecek yetkili bulabilirmiyim bilmiyorum
Canım dr. Cumaya al dedi ama ben zaten çapa da görevliyim. Sağolsun belki de oyuzden yardimci oluyorlar bilemiyorum inan

tabii yiyememekte kötü ikiz gebeliğimde aynı sekildeydim su dahi içemedim.....serumlarla beslendim....ama korkma ben ikiz dogurdum halde 8 aylık 2450 gr dogdular yani birsekilde senden alıyorlar besini
Sağol canım onlar benden alıyor alacaklarını dediğin gibi yediğim kendime kar :) inşallah bende sağlıkla alırım kucağıma tüm bekleyenlerle birlikte aminn

Canım nar düşüğe neden olur diye duydum dikkat et
Aaa olur mu canım
aksine ilk 3 ay özellikle yiyin diyo doktorlar bebeğin tutunmasini sağliyor
Ve bebeğin beyin gelişimi için çok önemliymiş rahim duvarını kalınlaştiriyomuş düşük önleyici etkisi
Varmiş
Ben tüp bebekle hamile kaldım doktor her zaman hatırlatiyodu nar suyu iç diye
Bende 3günde bir 1 litre bitiriyodum
bi marka var var ondan alıyodum

çok şukur hamilede kaldım

Sizde endişelenmeyin hiç korkutmayın kendinizi

Allah Allah cok kafam karıştı benim dr um özellikle söyledi yasaklar arasında

Hem yiyemiyorum
Hem kusuyorum
Hem emziriyorum...
Benden 3 kat gidiyor

Amin canm insallah bu segerki oglan olur benimde kizim var bakalim bende merakla bekliyorum bir kiz bir oglan iyi olurdu

Merak ettigim birsey var kizlarinizda ki ultraso
Bende de 2 kiz var 12 haftaya gorecegiz suanda insallah buda erkek olur hayirlisiylaa duanizi eksik etmeyin kizlar
n goruntusu ile simdiki benziyor mu yada 2 kizinizin ultrason goruntuleri fatklimiydi yoksa aynimiudi

Cok farkli kuzum ya hatta 11 haftalik olan resim gonderim dur buraya anlarsan bak bi herseyi cok cabuk olusmus masallah rabbim kucagimiza almayida nasio eder insallah oyle merakla heycanla bekliyorm ki anlatamam persembe randevum var duanizi eksik etmeyin

Eklentiler

• 20181211_160132.jpg
    100,9 KB · Görüntüleme: 74
Nub topiginden anlayan cok oluyor gerci yanilma payida var ama simdiki hamilelik ile kizlarinizinki farkli oyle mi canm

Peki ya 2 kizinimki birbirine benziyormuydu

Nub topiginden anlayan cok oluyor gerci yanilma payida var ama simdiki hamilelik ile kizlarinizinki farkli oyle mi canm

Peki ya 2 kizinimki birbirine benziyormuydu
Onlar cok benziyolardi birbirlerine bu dha uzun dha zayif kizlara gore kizlarim top gbilerdi hep ultrsyondan baktgmzda

Peki keseniz 3 hamilelikte nasildi kese sekli
Onlar net belli degil ya cok pruzlu cikmis kuzum bak burda 6+2ydik elleri olusmustu ama kizlarda ilk gordgmzde et parcasi gbiydi

Eklentiler

• Screenshot_20181216-173527_WhatsApp.jpg
    93,1 KB · Görüntüleme: 72
Herkese iyi aksamlar takip ediyorum ama yazamıorum çok halsizlik uyku var iştahsızlıkk ama bulantılarım bitti şükür 9.haftadayımm he bide yüzümde sivilceler oluşmaya basladı banim gibi olanlarrr varmı

Soran arkadas olmusta bende ogrendim kiz oldugunu ama kesin degil tabi.ogrendigimde 9+5 ti ama ama ultrasona gore 10+2 ydi.ultrasona gore devam edicez testlerde vs dedi doktor.zaten 3-4 gun oldu ogreneli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…