2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250

Bendiim Çok sevindim iyi gelmesine.. Beni de iyi toparladı. Haftada 2-3 bulantım oluyo artık.
Yine de hafif besleniyorun, kahvaltılık falan. Geçmiş olsun sana da

Kzlar kola hiç içemiyoruz dimi?
Ben ayda 3-5 yudum içiyorum çok canım çekerse.. Normalde içmiyorum ama hamilelik işte bazen istetiyo.. Bolca sparkling water içiyorum. Gazlı su gibi maden suyu gibi bir şey.. Çok da kısıtlamamak lazım bence ama dikkat de etmeli tabi..

Kızlar beynim patlıyor gerçekten ilaç almamak için zor tutuyorum kendimi öksürük desen öyle 10 dakika 10 dakika uyuyabiliyorum kriz geliyo resmen
Aynı ben.. Şimdi zencefil bal denicem ama ben uyusam oğlum uyanıyor. Ne gündüz ne gece uyuyorum. Bahar gelse de kurtulsak şu hastalıklardan

Ay inşallah agzımın tadı hiç yok. Kızım da bh kadar degıldı sankı yani yine midem bulanıyordu ama yiyebiliyordum. Bu sefer cok ıstahsızım eşim de ye ye diyip duruyo

Ballı su içiyorum bende zaten Bi o rahatlatıyor gerçekten başıma çare bulamadım duvara kafa atıcam o kadar ki ağrıyo Allahım hemen geçsin

Zenfecil cok acı degıl mı ya. Ben bulantı için içeyim dedim eşim hem toz hem buyuk parca olandan almıs. Toz olanı sıcak suyla yaptım ama asırı acı bal kattım gene acı. Baska bir usulu mu var acaba

Basını su hani sarma yöntemiyle sarsan birde sirkeli su ile gargara yapsan biraz rahatlatır emınım bisürü denemişsindir ama ne bilim belki bunun faydası dokunur
Buzlukta beklettiğim patatesle sardım normalde keser ama o bile işe yaramadı sanırım çok öksürmekten ağrıyo Allahım ilaç alamamak çok kötü sirkeye tahammül edemiyorum ki canım kusturursa diye tereddütte kaldım birazdan sarıp başımı yatmayı denicem öksürük uyutursa tabi

Evet ya hemen gelsin Bi ağrı kesici Bi şurup olayı çözebilcekken şuan hiç bişey yapamamak çok kötüymüş gerçekten geçmiş olsun sanada canım

Merhaba arkadaşlar :) göğüslerim çok ağrıyor ya özellikle yatarken ağrısından uyaniyorum başka yöne yatmaya çalışıyorum südyenle yatamıyorum zaten.. var mı böyle olan bi önerisi olan..

kızlar benim bulantı durumu normalde en sevdiklerimi zor kılıyor bana
kahve severdim şimdi içesim gelmiyor..
sabahları ılık limonlu su iyi geliyor
gün içinde ayva elma marul ve tost içimi biraz bastırabiliyor..

Kızlar beynim patlıyor gerçekten ilaç almamak için zor tutuyorum kendimi öksürük desen öyle 10 dakika 10 dakika uyuyabiliyorum kriz geliyo resmen

Çok geçmiş olsun canım.Baş ağrısı için çiğ patatesi yuvarlak dilimle.Alnina şakaklarına yerleştir dilimleri.Tülbentle sar.Cevremde uygulayanlar olumlu sonuç aldıklarını söylediler.Allah tez şifa versin.

Merhaba arkadaşlar :) göğüslerim çok ağrıyor ya özellikle yatarken ağrısından uyaniyorum başka yöne yatmaya çalışıyorum südyenle yatamıyorum zaten.. var mı böyle olan bi önerisi olan..
Benim göguslerim baya şişti büyüdü ama hiç ağrim olmadı simdiye kadar canım

geçen 1 kere sütyensiz yattım anam öldüm gece kalkıp ağlicaktım
resmen göğüslerim hep ezildi sanki

sağ sola dönemedim her döndüğümde paylicak sandım bidaha hiç südyensiz yatmadım çok sukur oyle ağrida yaşamdım hiç

Kolay gelsin.

Benim bu hamileligimde hiç göğüs hassasiyeti olmadı.
İlkinde vardı.n
Her hamileliğin belirtisi farklı olabiliyor demek.
Benimde ilkinde göğüs hassasiyeti hiç yoktu bulantı fulldü
Şimdi tam tersi

Bulantı hiç olmaması korkutuyo beni sanki hamile olduğumu hissedemiyorum

kızlar benim bulantı durumu normalde en sevdiklerimi zor kılıyor bana
kahve severdim şimdi içesim gelmiyor..
sabahları ılık limonlu su iyi geliyor
gün içinde ayva elma marul ve tost içimi biraz bastırabiliyor..
Benim gibisin canım sende . Birebir aynıyım . Kaç hastalık bebeğin

Ah ah yaptım normalde keserdi oda kesmedi neyseki eşim 15 20 dakika masaj yaptı Bi kaç saat uyudumda geçti çok şükür inşallah öksürükte geçerse Allahım düşmanıma vermesin sağol canım

Annemin evine geldim ve uzun zamandır ilk kez akşam yemeği yedim keşke tamamen bitse artık bulantilat

Hamburger kola patates coook istiyorummmmmmmmmmmmmm ama kola emziren anneler bile içmiyor bebekler o zaman bile cok rahatsız hissediyormus bizim minikler dünden rahatsız olur
Ben bulantilardan doğru düzgün bişey yemedigim için birkaç kere canım istedi içtim zaten ilkn3 ay sağlıklı dikkatli beslenme olayı çokta mümkün olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…