kızlar bişi sorucam benım burnumun kenarında be ustunde kavlama oluyo derim soyuluyo be kabuklar kalkınca kırmızı oluyo yerı boyle olan varmı daha önce hamılelıgımden kalmıstı hamılelık sonrası melhem kullandım gecmıstı ama hamıleyken kullanılmıyor boyle oolan var mı
Adet tarihine gore gelisimi onde dedi.10 hafta 2 gun.valla bilimsel biseyler soyledi genital bolgesiyle su kar aci yaparsa kiz falan diye videoya aldik gerci.yuzde 80 dedi ama.
Duzenli kullanmiyorm hemen bitmesin diye ama acikcasi instagramda dogum yapan bi unluden duymusthm amerika da yasayan.arastirdim hollywood yildizlari vs kullaniyomus birde icerigi dogal tamamen.vazelinimsi bi yapisi var bacagimda biraz catlak olmustu sanki gecirdi gibi geliyo
30 sene önce de olsa bana da ultrasonla bakılmış ve her bakan erkek demiş. doğduğumda nur topu gibi kızın oldu diye anneme söylediklerinde annem aa neden diye sormuş:) hemşireler bakınmışlar tabi :) neyse mavi kazaklar battaniyeler eşliğinde büyüyen biri olarak doktorların cinsiyet söylemlerine kaçıncı haftada güvenirim bilemiyorum.
Annenin cevabına çok güldüm çok şekermiş ya:) bende de sağolsun annem hep abimin eskilerini giydirmiş, zaten ona ne yeni alınsa eskisi bana gelridi:) saçlarımı da 7 yaşında bile erkek saçı gbi kısacık kestriiyolardıherkes kız mısın erkek misin diye sorardı :) çok şekermişim
Duzenli kullanmiyorm hemen bitmesin diye ama acikcasi instagramda dogum yapan bi unluden duymusthm amerika da yasayan.arastirdim hollywood yildizlari vs kullaniyomus birde icerigi dogal tamamen.vazelinimsi bi yapisi var bacagimda biraz catlak olmustu sanki gecirdi gibi geliyo
Adet tarihine gore gelisimi onde dedi.10 hafta 2 gun.valla bilimsel biseyler soyledi genital bolgesiyle su kar aci yaparsa kiz falan diye videoya aldik gerci.yuzde 80 dedi ama.
evet o açıya göre söyleyebiliyolar bende geçen gün videoda öğrendim valla benimde gelişimi 11+3 çıktı ama cinsiyeti şu bu demedi bende sormadım açıkçası
Evet bulantinin sekli bile kisiden kisiye degisiyor kimisi yemek yiyemiyorum bulanti degil tiksinme diyor kimisi bulantidan yiyemiyorum diyor agzimin tadi yok diyor, bense bi güzel yiyorum sonra hop önceki gebelikte de bazi yiyeceklerin yanına yaklasamazdim simdi yiyorum ama bir degisik insallah uzamadan erken biter canim
kızlar bişi sorucam benım burnumun kenarında be ustunde kavlama oluyo derim soyuluyo be kabuklar kalkınca kırmızı oluyo yerı boyle olan varmı daha önce hamılelıgımden kalmıstı hamılelık sonrası melhem kullandım gecmıstı ama hamıleyken kullanılmıyor boyle oolan var mı