2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Bende de var canım ya benim hem burun kenarında hemse cenemde

duymuştum lieracla aynı fiyat nerdeyse memnun musun nemlendirme kokusu emilişi falan ?
Duzenli kullanmiyorm hemen bitmesin diye ama acikcasi instagramda dogum yapan bi unluden duymusthm amerika da yasayan.arastirdim hollywood yildizlari vs kullaniyomus birde icerigi dogal tamamen.vazelinimsi bi yapisi var bacagimda biraz catlak olmustu sanki gecirdi gibi geliyo

Ben freelance çalışıyorum.

Şu anda da ankaraya gidiyorum yoldayım :) böyle arada olunca iyi oluyo tabi gezme eğlence gibi oluyor
En güzeli valla ohh:) Ya zaten kendimden soğudum yat, kalk, uyu,ye şimdi köpeğimi de alıp, kalın giyinip yürüyüşe çıkıcam çok sıkıldım.

Annenin cevabına çok güldüm çok şekermiş ya:) bende de sağolsun annem hep abimin eskilerini giydirmiş, zaten ona ne yeni alınsa eskisi bana gelridi:) saçlarımı da 7 yaşında bile erkek saçı gbi kısacık kestriiyolardıherkes kız mısın erkek misin diye sorardı :) çok şekermişim

burt's bees çok çok uzun süre gidiyomuş yapısı onunda katı yağ elde sıvılaşıyo bakim 1 ay sonra en geç almam lazım benimde

Adet tarihine gore gelisimi onde dedi.10 hafta 2 gun.valla bilimsel biseyler soyledi genital bolgesiyle su kar aci yaparsa kiz falan diye videoya aldik gerci.yuzde 80 dedi ama.
evet o açıya göre söyleyebiliyolar bende geçen gün videoda öğrendim valla benimde gelişimi 11+3 çıktı ama cinsiyeti şu bu demedi bende sormadım açıkçası

Kızlar benim yüzümde çiller çıkmaya başladı 2 hamileligimde olmamıştı bişey kullanmam gerekirmi bu çiller kalıcı olurmu acaba

Aminn inşallah canım
Benimde aynı şekilde burnum ve çenem soyuluyor. Zaten cildim çok koruydu me yapacağım bilmiyorum
Kozlar çok kanama oldu dua edin
Geçmiş olsun canım inşallah herşey yolunda gider Allah korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…