Maşallah bu gün güzel haberler günüKızlar kontrolden geldim dediğimiz gibi devlet hastanelerinde küçük gözüküyor bu bebişler ölçümler SATA göre uyumlu tam 9 hafta 2 günlüğüz kalp atışlarını da duydum şükür.buda selfimiz:)
Merhaba kızlar bugün doktor kontrolüm vardı 10+6 dayim üç gün geriden geliyordu sata göre şuan 11+2 cıktı üç gün de öne geçmiş maşallah yavrumu bacak arasindan cinsiyetine bakmaya çalıştık erken ama kiz gibi görünüyor dedi şuan pipi göremedik
Haftaya cuma 2 li test için gidicez resimleri atıyorum
Var var canim eksik etmiyorum burda komsuluk sifir her seyi bitmeden alirimAy günahına girdiysem affet inşallah vardır evde bende aynıyım tadı çok hoşuma gidiyor deli gibi yiyorum
23 mm de benim:)Maşaallah.Kac mm canm minnoşun? 8+5 te bugün 21 mm benim fasulyem.Bende devlet hastanesine gittim.
9+4üm doktorum renkli çıktı verdi.Kızlar nezaman renkli olarak görebilcez bilen var mı
Domatesi önermiyorlar canım hormonlu diye. Mevsim sebze meyveleri öneriliyorDomates çok seviyorum öğlen mutlaka yiyorum bakalım bugün kaynanam ne yemek yaptı duruma göre domates peynir yerim çok sağol canım benim
20. Haftada detayliya özel bı yere gidersen görme şansın olabilirKızlar nezaman renkli olarak görebilcez bilen var mı
AynenKız benimkide 4.5 cm olmuş çok şükür valla zaman geçmiyor ama büyüyorlar çok şükür
maşallah.. ben de bugün miniğimi gördüm kalp atışını duydumİyi akşamlar arkadaşlarım.Mesajlari okuyamadım.Bugun kontrole gittim.Cok şükür herşey yolunda.Kesenin altındaki minik kanama alanı da yok olmuş.Bu da benim minik fasulyemmmm
maşallah.. ben de bugün miniğimi gördüm kalp atışını duydumkaygılarım azaldı
özelde doğum ne kadar bilgin var mı ? hangi kent bir de? bize 2300 dediler bugün kıyas için soruyorum.Masallah minnaklara guzel guzel resimler geliyor ultrason cihazi iyi ozel hast ultrason kagitlari cok net cikartiyor devlet hast bu ne mümkün fiyatlar uçtuğu icin simdilil devletle idare ediyorim bakalim hayirlisi artik
sorunun cevabı bilmiyorum ama merak ettim 3. bebeği mi bekliyorsun? benim 3. olacak inşaallahKızlar doktor Figen Çam'ı tanıyan var mı. Sanırım genç bir doktor benim 2. çocuğumda gittiğim hastanede göreve başlamış (Ankara Yenimahalle) ama araştırabildiğime göre İzmirde çalışmış. Haftaya randevu aldım, aslında Ülker hanımı istiyordum ama o ayrılmış sanırım, dedim hadi buna gideyim... Var mı bilen tanıyan?
Doğru ama çeri yiyorum zaten onlarda sera oluyo genelde9+4üm doktorum renkli çıktı verdi.
Domatesi önermiyorlar canım hormonlu diye. Mevsim sebze meyveleri öneriliyor
Maşallah kuzuyaKızlar kontrolden geldim dediğimiz gibi devlet hastanelerinde küçük gözüküyor bu bebişler ölçümler SATA göre uyumlu tam 9 hafta 2 günlüğüz kalp atışlarını da duydum şükür.buda selfimiz:)
Benim yakın arkadaşım var binada Bi o sağolsun komşum arkadaşım herşeuimVar var canim eksik etmiyorum burda komsuluk sifir her seyi bitmeden alirim
Eskiden komsuluk vardi istenirdi ama simdi olsem haberleri olmaz komsuluk hakki nerde kaldi
Burun değil annesi o kolu kolunu kaldırmışYaa bilmiyorum ki canim bende bu kdar burunmu olur acabaaa hayretteym bnde
Evet 3. olucak ama daha gitmedim doktora.. İkiz olursa 4 çocuğum olacaksorunun cevabı bilmiyorum ama merak ettim 3. bebeği mi bekliyorsun? benim 3. olacak inşaallah
maşallahEvet 3. olucak ama daha gitmedim doktora.. İkiz olursa 4 çocuğum olacak
Yok bizim sülalede bir tek ikiz bilmiyorum yani Allahualem 1 tanedir karnımda. :) Ama aklıma da gelmiyor değil. Geçen gördüm Youtube'da kadının birine doktor sen gebe kalamazsin artık diyor ama zaten 2 çocuğu var, sanki modern tıbba inat kadın Allahın dilemesi ile BEŞIZlere hamile kalıyor aman ya Rabbiiii düşünsene 4 kişilik ailesin 9 kişi oluyorsun 1 günde aboowwww dedimmaşallahBen de ikiz mi diye düşündüm ama hiç öyle bir öykü yok genlerde her şeyin hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?