2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Maşallah bu gün güzel haberler günü

Maşallah barekallah baya büyümüş.Topigimizin ablası mı geliyor

Ay günahına girdiysem affet inşallah vardır evde bende aynıyım tadı çok hoşuma gidiyor deli gibi yiyorum
Var var canim eksik etmiyorum burda komsuluk sifir her seyi bitmeden alirim
Eskiden komsuluk vardi istenirdi ama simdi olsem haberleri olmaz komsuluk hakki nerde kaldi

Kızlar nezaman renkli olarak görebilcez bilen var mı
9+4üm doktorum renkli çıktı verdi.
Domates çok seviyorum öğlen mutlaka yiyorum bakalım bugün kaynanam ne yemek yaptı duruma göre domates peynir yerim çok sağol canım benim
Domatesi önermiyorlar canım hormonlu diye. Mevsim sebze meyveleri öneriliyor

Masallah minnaklara guzel guzel resimler geliyor ultrason cihazi iyi ozel hast ultrason kagitlari cok net cikartiyor devlet hast bu ne mümkün fiyatlar uçtuğu icin simdilil devletle idare ediyorim bakalim hayirlisi artik

İyi akşamlar arkadaşlarım.Mesajlari okuyamadım.Bugun kontrole gittim.Cok şükür herşey yolunda.Kesenin altındaki minik kanama alanı da yok olmuş.Bu da benim minik fasulyemmmm
maşallah.. ben de bugün miniğimi gördüm kalp atışını duydum kaygılarım azaldı

Kızlar doktor Figen Çam'ı tanıyan var mı. Sanırım genç bir doktor benim 2. çocuğumda gittiğim hastanede göreve başlamış (Ankara Yenimahalle) ama araştırabildiğime göre İzmirde çalışmış. Haftaya randevu aldım, aslında Ülker hanımı istiyordum ama o ayrılmış sanırım, dedim hadi buna gideyim... Var mı bilen tanıyan?

Masallah minnaklara guzel guzel resimler geliyor ultrason cihazi iyi ozel hast ultrason kagitlari cok net cikartiyor devlet hast bu ne mümkün fiyatlar uçtuğu icin simdilil devletle idare ediyorim bakalim hayirlisi artik
özelde doğum ne kadar bilgin var mı ? hangi kent bir de? bize 2300 dediler bugün kıyas için soruyorum.

sorunun cevabı bilmiyorum ama merak ettim 3. bebeği mi bekliyorsun? benim 3. olacak inşaallah

maşallah Ben de ikiz mi diye düşündüm ama hiç öyle bir öykü yok genlerde her şeyin hayırlısı
Yok bizim sülalede bir tek ikiz bilmiyorum yani Allahualem 1 tanedir karnımda. :) Ama aklıma da gelmiyor değil. Geçen gördüm Youtube'da kadının birine doktor sen gebe kalamazsin artık diyor ama zaten 2 çocuğu var, sanki modern tıbba inat kadın Allahın dilemesi ile BEŞIZlere hamile kalıyor aman ya Rabbiiii düşünsene 4 kişilik ailesin 9 kişi oluyorsun 1 günde aboowwww dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…