2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kızlar kontrolden geldim dediğimiz gibi devlet hastanelerinde küçük gözüküyor bu bebişler ölçümler SATA göre uyumlu tam 9 hafta 2 günlüğüz kalp atışlarını da duydum şükür.buda selfimiz:)

Eklentiler

• IMG_20181212_164054.jpg
    149,3 KB · Görüntüleme: 64
Maşallah kuzucuga kemik yapisindan bence de kız

Kızlar nezaman renkli olarak görebilcez bilen var mı

Kızlar su ara kesilen bulantım sanki başladı benimde acaba bu haftada hepimizde başlamış sanki hormonlar çok mu artiyorki bu hafta anlamadim

Kızlar su ara kesilen bulantım sanki başladı benimde acaba bu haftada hepimizde başlamış sanki hormonlar çok mu artiyorki bu hafta anlamadim
Olabilir canım bende dün bişey yoktu bugün yine geri geldi temelli gitmesine az kaldı inşallah 3 4 haftaya biter

Canım bende çok bulantılı günlerimde.Ekmek arası domates ile geçiriyorum.Az yatiştiriyor.
Domates çok seviyorum öğlen mutlaka yiyorum bakalım bugün kaynanam ne yemek yaptı duruma göre domates peynir yerim çok sağol canım benim

Maşaallah.Kac mm canm minnoşun? 8+5 te bugün 21 mm benim fasulyem.Bende devlet hastanesine gittim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…