Çok geçmiş olsun Allah yardimciniz olsun...Hepinize Elveda arkadaşlar. .dün 9+5 de minigimin kalbi durmuş. .ilk gebeligimdi
Asilamaydi...
Ve hayatımda çocuk nedir ,doğum nedir bilmeden KÜRTAJoldum.
Duygularim yok oldu..inş miniginizi kucaginiza hyirlisiyla alirsiniz
Artık hayat nasıl devam eder bilmiyorum...çok ağladım ama dönüşü yok .bebeğim çoktan gitmiş. .; (
artık ismimi de liseden silersiniz. .benim imtihanim bebekle sanırım
Çok geçmiş olsun... geçen gün kontrolde hersey normal sonradan birden başlamıştı sanırım sorununuz inşallah bir an önce atlatirsiniz... doktora irtibat halindesinizdir değil mi...İyi akşamlar kızlar benim derdim lekelenme, kanama artık psikolojim bozuldu Rabbim izin verirse tüm gebeliğim boyunca böylemi olacak yüreğim ağzımda hiç birşey yapmıyorum ev işleri aldı başını gitti tek yaptığım yiyecek bişeyler hazırlarkrn eşime ufak tefekyönlendirme amaçlı yardım etmek onuda oturarak yapıyorum progestan kullanıyorum zaten günlük 400 mg doktor baktı kanama alanı yok nereden geliyorbu kan ne demek ? Yaklaşık 6 gündür bir leke kan yoktu seviniyordum oh bitti diye bugün yine 2 kez tuvalette kanlı akıntı gibi sümüksü bişey geldi buarada mide bulantılarım ve rahim sızısı gibi ağrılarım kesildi soğukta kalmışım gibi tüm vücudum ağrımaya başladı
İyi akşamlar kızlar benim derdim lekelenme, kanama artık psikolojim bozuldu Rabbim izin verirse tüm gebeliğim boyunca böylemi olacak yüreğim ağzımda hiç birşey yapmıyorum ev işleri aldı başını gitti tek yaptığım yiyecek bişeyler hazırlarkrn eşime ufak tefekyönlendirme amaçlı yardım etmek onuda oturarak yapıyorum progestan kullanıyorum zaten günlük 400 mg doktor baktı kanama alanı yok nereden geliyorbu kan ne demek ? Yaklaşık 6 gündür bir leke kan yoktu seviniyordum oh bitti diye bugün yine 2 kez tuvalette kanlı akıntı gibi sümüksü bişey geldi buarada mide bulantılarım ve rahim sızısı gibi ağrılarım kesildi soğukta kalmışım gibi tüm vücudum ağrımaya başladı
Teşekkür ederim aynen öyle olmuştu doktoru aramayada yüzüm kalmadı artık her defasında progestana devam demekten başka birşey yapılmıyorÇok geçmiş olsun... geçen gün kontrolde hersey normal sonradan birden başlamıştı sanırım sorununuz inşallah bir an önce atlatirsiniz... doktora irtibat halindesinizdir değil mi...
Çok teşekkür ederimÇok geçmiş olsun.Insallah tez geçer.Dr a mutlaka danışın durumunuzu bildirin.Benimde kesenin altında kanama alanı var ama normal kanamam yok.Yarin kontrole gideceğim.Rabbim hepimizin miniklerini sağlıkla bağışlasın bizlere.
Allah sabırlar versin ve en kısa sürede sağlıklı bür gebelik ile bebeğinize kavuşun inşallahGeçmiş olsun diyenlerden Allah razı olsunben bu acıyı ilk hamileligimde hem de tedaviyle yaşayınca çocuk bana çok uzak .dogurabilecegimi de sanmıyorum. .9 hafta boyunca hiç bir belirti bulantı kusma olmadı ama gelisememis ve kalbi durdu...hayat çok acı. ..açım var hem kalben hem bedenen
evet benim de 3. grubum burası yazamıyorum ama takipteyim diğer gruplardan farklı sosyal mecralara arkadaş lıklarımız taşındı inşaallah kırma kırılma gücenme olmasın buralardaBurda bir süreç yaşıyoruz ve cok farkli karakterden kültürden bir çok insanla duygu bilgi paylasimimiz oluyor... kızıma hamileykende böyle bir topikteydim sifremi hatirlayamadim bu sayfayi takip icin tekrar uye oldum...ama hiç bu kadar birbirini ısrarla yanlış anlama görmedim. .. gün boyu girememistim paylaşım yapmada aktif olmasamda duzenli takip ediyorum sayfayi bu 3 oldu hiç olmayacak sebeplerden gereksiz gerilim yaşanıyor... acimizi sevincimizi paylaşalım ama sen şu kelimeyi kullandin yanlış ben bunu dedim doğru gerek yok bence...
Size katılıyorumCanım ateş düştüğü yeri yakar acıda bencildir yani yanlış anlama ama bu şekilde sert çıkman doğru olmadı oda anne adayı ve heyecanla geldi bizde yaşadık aynı şeyleri ben Bi hafta İnternete girmedim daha sonra hamişleri takip ettim yas süreci dedin ya burda yaşanacak bişey değil o
İlk yazdığımı gördünüz mü bilmiyorum gayet sakin konuştum arkadaş azarlar tersler gibi cevap verdi üzüntüde sevinçte paylaşılır ama kimseyi yargılayamayız birine üzülür diğerine seviniriz bu kadarSize katılıyorum
Başıma gelse burada paylaşmazdım sanırım paylaşanlara saygım sonsuz ama moralim bozuluyor ciddi anlamda okuyunca
Şimdi o arkadaş bulantı belirti olmadı yazmış ya benim de öyle
ister istemez evhamlanıyo insan
Dr da ekranda görmesem asla gebeyim demem yani mide bulantılarınıza özeniyorum nerdeyse
Ve beni burada ki tartışmalar da çok geriyor maalesef keşke herkes biraz daha hassas davranabilse birbirinehepimiz ekstra hassas dönemlerdeyiz
Canım çok geçmiş olsun Allah dan ümit asla kesilmez umarım en yakın zamanda güzel haberlerini alırızGeçmiş olsun diyenlerden Allah razı olsunben bu acıyı ilk hamileligimde hem de tedaviyle yaşayınca çocuk bana çok uzak .dogurabilecegimi de sanmıyorum. .9 hafta boyunca hiç bir belirti bulantı kusma olmadı ama gelisememis ve kalbi durdu...hayat çok acı. ..açım var hem kalben hem bedenen
İyi akşamlar kızlar benim derdim lekelenme, kanama artık psikolojim bozuldu Rabbim izin verirse tüm gebeliğim boyunca böylemi olacak yüreğim ağzımda hiç birşey yapmıyorum ev işleri aldı başını gitti tek yaptığım yiyecek bişeyler hazırlarkrn eşime ufak tefekyönlendirme amaçlı yardım etmek onuda oturarak yapıyorum progestan kullanıyorum zaten günlük 400 mg doktor baktı kanama alanı yok nereden geliyorbu kan ne demek ? Yaklaşık 6 gündür bir leke kan yoktu seviniyordum oh bitti diye bugün yine 2 kez tuvalette kanlı akıntı gibi sümüksü bişey geldi buarada mide bulantılarım ve rahim sızısı gibi ağrılarım kesildi soğukta kalmışım gibi tüm vücudum ağrımaya başladı
Mantar neden olurmuş söyledi mi doktorun canım ? Bı de şikayetin neydi ?Kizlar bende mantar olusmus dun bir arakadasa da doktor mantar demisti kimdi acaba bana ozelden hangi ilaci yazdığını soyleyebilirmi bana doktor travazol kremi vermi aca kac kere kullanacagimi demedi sadece nasil surulecegini amlatti eczanede yazmamis ben gunde bir kere mi kullansam 2 kere mi bilmiyorum devlet hst oldigi icin doktoru arama sansim da yok
Çok geçmiş olsun rabbim sabır versin en kısa zamanda inşallah rabbim tatdirsin yerini doldursun canımHepinize Elveda arkadaşlar. .dün 9+5 de minigimin kalbi durmuş. .ilk gebeligimdi
Asilamaydi...
Ve hayatımda çocuk nedir ,doğum nedir bilmeden KÜRTAJoldum.
Duygularim yok oldu..inş miniginizi kucaginiza hyirlisiyla alirsiniz
Artık hayat nasıl devam eder bilmiyorum...çok ağladım ama dönüşü yok .bebeğim çoktan gitmiş. .; (
artık ismimi de liseden silersiniz. .benim imtihanim bebekle sanırım
Canım çok sevindim hislerinde doğru çıkmış bu arada rabbim tamamına erdirsin erkekler erken söyleniyor 11 hafta 4 günlükken %90 demişti oğlumda doktorumuz ozeller bu konuda biraz daha erken söylüyor birde benim bildiğimEşim aha su pipisi diye bağırınca doktor bı kahkaha attı çok yüksek ihtimalle erkek iki hafta sonra net olarak söylerim dedi :)) ense kalınlığına burun kemigine falan da baktirdik :)
Hep erkek hissetmiştim evet sanırım doğru çıktı :) amin hepimizin evladını sağ salim kucaklarimiza versin inşallah :) özele gidiyorum haklısın belki de ondan erken söylemiştir :)Canım çok sevindim hislerinde doğru çıkmış bu arada rabbim tamamına erdirsin erkekler erken söyleniyor 11 hafta 4 günlükken %90 demişti oğlumda doktorumuz ozeller bu konuda biraz daha erken söylüyor birde benim bildiğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?