2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Acaba düşünüyorum da bizim konuda olan bu yargılamalar başka gruplarda oluyomu yani uzatmayalim birileri daha band yemesin kapatalim konulari lütfen
Bende bunu merak ediyorum okurken geriliyorum niye boyleyiz niye hosgoremiyoruz. Gercekten Allah arkadaşımıza sabır versin yasadigi şey hiç kolay degil ama diğer arkadaşımız da çok heyecanla burda saat sayarak gitti muayeneye paylaşması çok normal..

Bulantılar geçene kadar ben bişey aseremicem galiba

Teşekkürler cevabınız için gittim doktora kullanmak zorundasın istersen birde endokrine git muadiliyle degisterbilirim anca dedi 1 hafta daha kullanacağım kötü olursam endokrine gideceğim insallah

Her konunun yalnıs anlasılması benim de hiç hosuma gitmiyor üzülüyorum açıkcası
Üstelik her tartısmada iki tarafıda haklı buluyorum
Arkadas sevincini paylaşmakta haklı evet ve ben de doktordan cıkknca o heycanla daha önceki sayfaları okumadan direkt yazıyorum o yüzden arkadasın acısını görmeden paylasmıs ama acı bir haberi duysa bile paylaşım yapılabılır coskuyla diyorsanız bu konu da size hak vermezdim burası sanal bir ortam olabilir ama madem burası bir grupsa hepimiz bir grubumuz diyebiliyorsak acıyı da paylasmak laZım arkadasların basına kötu olay gelınce hıc konusmayalım mı tabiki konusalım ama ıkı haber hemen arka arkaya gelince ben de icimden gecirdim keşke böyle olmasaydı diye
Uyaran arkadaşın üslubunda bence ne azarlama ne bir hadsizlik yoktu bence sadece kötu haberi okuyamamıs olabilir ihtimalini sert bir şekilde reddetmeyebilirdi onun dışında ne sucu var ki uyarmak düşünce belirtmek niye bu kadar sorun oluyor bizim grubumuzda ikisi de haklı

Insallah gönlünüzden gecen olur merak ettim acaba nub gorunuyormu cpk anlamam ama ogrenmeye calisiyorim yavas yavas seninki biraz karisil cikaramadim nub topigine at cok iyi anlayanlar var

Hamilelik hormonları dan kaynaklıdır belki kimse gerilmesin üzülmesin bebislerimizi uzmeyelim olurmu

Insallah gönlünüzden gecen olur merak ettim acaba nub gorunuyormu cpk anlamam ama ogrenmeye calisiyorim yavas yavas seninki biraz karisil cikaramadim nub topigine at cok iyi anlayanlar var
Aslında 2 fotoğraf daha var ama onları yüklemedi nedense. Bı de şey oluyor burda pixel pixel ayrı gibi görünüyor ama ekranda her şey çok netti. O gruptan haberim yok zahmet olmazsa linkini bir atar mısın ?

Nub tan bende hiç anlamam valla :) sadece doktorun dediği çok çok büyük bir klitorisi yoksa bebeğin erkek dedi.

Link nasil atilir bilmiyorum ama geçen bir arkadas atmisto sayfaya dur kacinci sayfa olduğunu bulayim yazarim
Aslında 2 fotoğraf daha var ama onları yüklemedi nedense. Bı de şey oluyor burda pixel pixel ayrı gibi görünüyor ama ekranda her şey çok netti. O gruptan haberim yok zahmet olmazsa linkini bir atar mısın ?

Anne karnında böyleyse dünyaya gelınce nasıl olursa :) saglıkla kavus insallah

Canım Allah yardımcın olsun.Sözün bittiği yer.Ruh halin ve vücudun toparlayinca Rabbim tekrar nasip etsin.Allaha emanet ol

Kızlar merhaba bende 9+1 günlük hamileyim . Ama son adet tarihim 3 Ekim , adetim 5 gün sürüyor . Sorum şu bebek tutma zamanı 9 hafta geriye doğru sayarsam çıkıyor mu . Yoksa geç dölleneme olsa bile yakalıyor mu o tarihi

İyi akşamlar kızlar benim derdim lekelenme, kanama artık psikolojim bozuldu Rabbim izin verirse tüm gebeliğim boyunca böylemi olacak yüreğim ağzımda hiç birşey yapmıyorum ev işleri aldı başını gitti tek yaptığım yiyecek bişeyler hazırlarkrn eşime ufak tefekyönlendirme amaçlı yardım etmek onuda oturarak yapıyorum progestan kullanıyorum zaten günlük 400 mg doktor baktı kanama alanı yok nereden geliyorbu kan ne demek ? Yaklaşık 6 gündür bir leke kan yoktu seviniyordum oh bitti diye bugün yine 2 kez tuvalette kanlı akıntı gibi sümüksü bişey geldi buarada mide bulantılarım ve rahim sızısı gibi ağrılarım kesildi soğukta kalmışım gibi tüm vücudum ağrımaya başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…