2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Benim oğlum da 6 aylık tam yürüyemiyo senin dediğin gibi sürünerek gidiyo biraz biraz kızimda tam tersi 6 aylıkKen çok güzel sürüyordu yürüteçi bütün evi geziyordu 11 aylıkken yürüdü zaten kızım ama oğlan geç yürüyecek galiba

Kizlar selam nasil gidiyor ek gida seruveni ben cok zorlaniyorum agzini kitliyor agzina aldigini geri çıkarıyor olurda yutarsa ogurmeyle yutuyor falan filan
Bizim güzel gidiyo canım çok iştahlı benim bebe ne versen yiyo maşallah meyve yoğurt çorba ayırmıyor

Kızlar lütfen testime Bi bakın adetime 3 gün var ikinci çizgi dağılmış gibi ben testi yaptım 5 dk bekledim sonra markete gittim geldiğimde böyleydi var mı sizce

Eklentiler

• IMG_20191231_160914.jpg
    83,4 KB · Görüntüleme: 49
Kizlar selam nasil gidiyor ek gida seruveni ben cok zorlaniyorum agzini kitliyor agzina aldigini geri çıkarıyor olurda yutarsa ogurmeyle yutuyor falan filan
[/QUOTE]
Merhaba , basladiniz mi ek gidaya bizim de geri sayıma girdik , 26 ocakta 6 ay dolacak. Ek gidayla ilgili okuyorum arastiriyorum ama hersey soru işareti şu an.

Merhaba arkadaslar, ek gidaya gecmissiniz ne guzel şifa olsun bebişlere ven de temmuz annesiyim, inşallah bu ayin 26sinda biz de baŞlayacagiz ek gidaya

Merhaba arkadaslar, ek gidaya gecmissiniz ne guzel şifa olsun bebişlere ven de temmuz annesiyim, inşallah bu ayin 26sinda biz de baŞlayacagiz ek gidaya
Merhaba canım
Biz 4.ayda geçtik ek gıdaya
Şimdi 6 buçuk aylık herseyden yiyor ayırmadan
(22 haziran dogumlu oğlum )

Merhaba canım
Biz 4.ayda geçtik ek gıdaya
Şimdi 6 buçuk aylık herseyden yiyor ayırmadan
(22 haziran dogumlu oğlum )
Masallah cok guzel erken mi baslamak istediniz? ben de 6.ayi doldurmayi bekledim ama sabirsizlaniyrum ufak ufak birseyler vermek istiyorum. 26 temmuzda dogdu kiziim.

Masallah cok guzel☺ erken mi baslamak istediniz? ben de 6.ayi doldurmayi bekledim ama sabirsizlaniyrum ufak ufak birseyler vermek istiyorum. 26 temmuzda dogdu kiziim.
Benim bebeğim doğduğundan beri memeye çok fazla düşkün olmadı
Sadece uyudugunda emzirebiliyorum uyanıkken mümkün degil emmiyor

3 ayda kilo alimı düşünce bende başlamak istedim
4.ayda muhallebi ve meyve püreleriyle başladım

Anladim, sagarak süt vermeye de devam ettiyseniz gayet iyi yapmissiniz.
Benim kizimin da kilo alimi normal diyorlar ama bana az geliyor , 2530 gr dogdu 5 aylikkenk kilosu 5900.

Kızlar selam, sanırım hepiniz ek gıdaya geçtiniz ya da geçmek üzeresiniz. Hangi mama sandalyesini aldınız acaba? Memnun musunuz? Baya karışık kafam

Kızlar selam, sanırım hepiniz ek gıdaya geçtiniz ya da geçmek üzeresiniz. Hangi mama sandalyesini aldınız acaba? Memnun musunuz? Baya karışık kafam
Selam , biz henuz gecmedik ama geri sayimdayiz :) ikea nin mama sandalyesini çok öneriyorlar. Ben de henuz almadim ama onu düsunuyorum

merhaba kızlar ben de ek gıdaya 5 buçuk aylıkken başladım benim kız doymuyordu artık, meyve püresi, irmik ,yoğurt ,muz, gün kurusu, yulaf, mercimek, havuç kabak kullandığım malzemeler arasında, bazen çorba yapıyorum, bazen irmikli gün kurulu elmalı püre, iyi gidiyor şimdilik :) mama sandalyesini 2. el aldım ben joie xl diye bi marka çok hoşuma gitti. 650 tl civarı sıfırı ben 200 e aldım ve çok temiz, böyle şeyleri 2. el almayı tercih ediyorum. tavsiye ederim kullanışlı

Ben de 5 aylikken cay kasigi seklinde tadimliklara basladim. Suan 5.5 aylik yedigi kadar veriyorum.Verdigin seyleri ben de yapiyorum bazen icine anne sutu biraz karistiriyorum. Siz gun de kac defa veriyorsunuz. Ben 1 ogun veriyorum. Ama oglum geceleri cok uyanir oldu her uyandiginda da emiyor. Yani doymuyo mu diye dusunup yatmadan 1 2 saat.once irmikli bir karisim yapip verdim ama yine gece sık uyandi.

Biz 4.ayda ek gıdaya basladik
Artik gunde 3 ogün ek gida veriyorum emiyoda
Doyduguna eminim ama yinede 2,3 saatte bir gece kalkıp emmek istiyo
sanirım alişkanlik haline getirdiler bunu

Ba
Biz 4.ayda ek gıdaya basladik
Artik gunde 3 ogün ek gida veriyorum emiyoda
Doyduguna eminim ama yinede 2,3 saatte bir gece kalkıp emmek istiyo
sanirım alişkanlik haline getirdiler bunu
Bazen de aklima dis geliyo acaba dis cikarmaya mi basliyo diye cunku.uzerinde bir huzursuzluk var. Normalde huzurlu bir bebekti gece aglayarak uyanmazdi kac haftadir agayarak uyaniyo. Ama uyansin yeterki emsin diyorum anne sutunu alabildigi kadar alsin. Ek gidayi da yiyebildigi kadar veriyorum ama suan en fazla yumrugu kadar veriyorum. Cunku Bebeklerin mideleri yumruklari kadarmis. Bir de bizim doktorumuz 3 gun kuralini degilde 24 saat baska bir sey verme dedi.

Benimki 6 aydır sürekli ağladıği için diş yüzünden mi böyle oluyo ayirt edemedim

3 gün kuralida ilk başlarda uyguluyodum ama simdi dikkat etmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…